MORE CHAMPAGNE SHOWERS

met I was at this party on sunday in queens ny and let me tell you dis. one link man dem is the new queens dons met it was a champagne shower and everybody a shower inna champagne nothing is wrong with havng a good time but dem boy yah too hype one thing I can say is hope all a unnu a save something cause mi nah wish bad fi unnu but at di rate unnu a guh anything is possible and dem boys wont be afraid to send unnu ass home .especially you drugs aka good fellas yuh look like yuh figet what happen to coppa I hope you seewhere he is now mi done talk ooooooooooooooooooooooooan1-Optimized

an2-Optimized

an3-Optimized

an4-Optimized

an6-Optimized

an8-Optimized

an10-Optimized

an12-Optimized

an13-Optimized

an14-Optimizedooo

0 thoughts on “MORE CHAMPAGNE SHOWERS

1. DUTTY GYAL WE KNO U A ONE A DEM A GET F*K BY DI YUTE. HIM HAVE HIM GOOD UP WIFE SUH YUH STAY DEH. MEK HIM BABYMADDA EVA FINE OUT MI SORRY FI YUH

1. Really u just came at the person like that ova this dude who gooda no have dry shit in him batty r pot to piss in GTFOH bumb ass bitch bout wife di whole a unnu a share di community koki dem

1. Just another set of wanna b, looking a come up, struuups
    NO EDUCATION
    NO AMBITION
    NO 401k
    NO GOALS
    NO DEGREE
    NO DIPLOMA
    TIRED OF THE SAME OLD SAME, WHAT DO WOMEN SEE IN THEM THOU?

2. Empire gone a next set rise.flippa gone a next set rise who next a go a prison and who next a go rise. The one in a picture 5 on u left him nuh stop hype when him touch yaad.why black ppl cant mek money and no one kno.

3. Di one in di plaid jacket have wah. Pickney wid wah dyke girl. Name shelly whe use to live a philly, big face bridgette sister, ni hear say she bleach out like little kim

4. From wa day me c dis trend ina dancehall wa d ppl dem tun eediat n dont stop throw champagne pon each other. What a set o fools. A wonder if dem pay dem rent or MORTGAGE or if bill collector dont stop call dung dem phone. U caan do other things fe show prosperity eno buy or build house, land, SAVEEEEEE, n yet d eediat dem keep doing this stupidness. U don’t kno d wealth wa some ppl have cos there’s no need to flaunt it. N yet dem likkle fly by night get a taste o money n tun fool. All deh now dem pickney dem hungry or dem disown dem, some a dem might caan even go a school n haffi depend pon dem mother alone fe mine dem. Is what dis world coming 2 CHAMPAGNE taste pon a $1 budget. Better yet if dem get dip not a thing fe show dem dash way dem life wid CHAMPAGNE such a pity SMH NO PRIORITY…. Imagine all a wa dem coulda have if dem did put dem wasted sumn deh to good use….

5. One ah dem deh pon trial fi ah rape. Him can gwan man, road nah see dat again. They say one link but they’re walking around with so much skeletons in their closet

6. Dat bwoy. Really go breed shelly , whe use to f**k har friend tracy him look half decent but then again looks can be deceiving

7. Tanya u owna fren chat it out har mouth seh u is just a green card wife and you don’t know u role. Y u nuh stop put pressure pon di man fi show u public display inna public, him always look constipated inna pictures with you

1. All the one weh name scarry him inna picture with Gyal and him a dead ova browning inna New York weh f**k pon him.. Wifey nuh have nuh status inna merica

8. The whole a dem stupid no f**k mi not even know wa fi start. But mi a go start with Dutty Kevin my youth you say you have money but a junk yard you a buy car fr, then again mi no expect no better because the gal dem you f**k all a them look like man, not even mention the babymother lavish look like any man mi no know how your stomach so strong fi f**k she that mean say you would f**k man no sa with her green arm you and her need fi go used the champagne money and carry the little girl go dentist mi no know a wat kind a parents you guys are. Lavish you need fi shut dun yu ig yu stay really bad and go fix Kevin jacket (little girl) mouth. Kevin man with money no buy old car and hype so you naked and need sum clothes bout you go ja a hype. Now red pants him lord god him have 2 low life babymother 1 f**k out fr philly now she bleach out the one Shelly wa no man no want not even woman, she use to f**k gal hard the other 1 from bk name rodonia (lavish friend) she no have nothing bout her but a longtime mi no see her a dance maybe she still a sleep pon ppl floor , she Neva even da a the party mi wonder fi a red pants tell her not to go. Him need fi do better him can’t even buy him babymother dem a car or give bk babymother a apt a Dutty man them no tek care a woman yu have money spend it wisely but you a hype. Shawna star a tek 1 a dem Ina the last pic pon the far right Ina full black she go a Florida with him fi 1 party dem friend dance but she Neva go the dance maybe dem lef now a him hype ca dun. The 1 humble Ina the full black wa stand up with the girl Ina the black I guess a him a the wise 1 outta them.

1. SANDY U SOUND LIKE THE ONE LINK MAN DEM F**K YUH OUT AND RUN YUH BITCH. U ONE CARELESS, F**K BOX,BADMIND GAL. I CAN BET YUH ANY MONEY SEH DEM USE YUH ADRESS AND DEN PROMISE YUH DEH WID. WEH YUH KNOW BOUT KEVIN AND DI ONE INNA DI RED PANTS? STOP COME PON MET AND TALK BOUT DI PPL DEM KIDS U PEACE A SHIT. Y U COULDN’T TEK DI F**K AND KEEP ON MOVING LIKE EVERYONE ELSE.

1. My girl no start mi up mi can stay up all night back and forward with you. First thing first mi no f**k low life ppl on top of that any hustler mi f**k can’t hire mi fi work fi them yu mad right how it sound like them a use up your address and yu a look company, but no day that can Eva happen so check yourself before mi shell you out !!!!!!

9. Di one inna the red pants mi wah talk bout how Yu fi seh Yu have money and Yu kids dem dutty and wah some clothes shame on u bout yu name one link cum mi ah long time mi nuh wine off Yu face lol doe and Yu need fi tell Yu dutty baby mother seh she name fi stop used Yu money and mine the boy ask r she will tell 🙂

1. Listen girl, don’t come on here and talk about anybody kids as far as I know u must be the one weh don’t have nuh clothes. Di man is a good father ask any of him babymother dem. Him buy him kids dem what evet they want not only that him spend time wid dem. Rhadona and cashie always getting taking care of. Him nuh deh wid rhadona but him still do for his son wid r. Cashie a him woman and he buy her everything I mean EVERYTHING. The dude don’t have to prove nothing to non of u, but he is the most humble one outta all a dem. Get yuh story straight u girl

1. Lmaoooo again you above me no know when man take care a woman please no start me up cashie/Shelly look like shit the man no look pon that a bloodclat, the other babymother look better than her by far a wa yu a say to me. Man wa have money no mek him babymother sleep pon ppl floor so I guess you is cashie typing this above. The man no look pon you, you is one cheap whore.

1. This is not cashie bitch but I do know him babymada dem and they both look good. Cashie is a sexy girl wid a nice body so don’t hate pon di girl. Let just be honest. U sound really bitter.

1. My girl bitter bout wat she no have a house not even a car so wat the f**k mi a be bitter for I am just telling you like it is.

10. Come on now what money y’all really have huh ????? Ah bare man pack up inna the 3 bed room apartment weh dem have (f**k endz) plz not ah money dem ah du dem little ting / ok let’s talk about Kevin Yu look like country come ah town inna dem f**kry idiot clothes deh

11. The cleanest one a Shawn star man the rest a dem look like old clothes. Them should of used the champagne money my sum clothes. And Chris any wa him think money da him da there man a go f**k him. Met mi gone pon the road a Friday night go have a drink. They r losers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. @sandy why are you so mix up. You have some nerve saying the things them that you are saying. I can put my head on a block that chase f**k you and lef you. Y u all up on the man babymother? Sandy hun just get over it sweetheart

1. Everybody a talk bout the man Ina the red pants so look good you jus upset bcuz mi a talk the true a it a mad you. Learn this mi no f**k kids and they r kids so get that waste gal wa a f**k dem how much out the crew you f**k lmaoooo you dumb as them

12. :ngakak :malu :ngakak ..I heard this story bout miss star and the man but I don’t know if dem still together,,cause him neva have nuff money fi dash pon har like dat

13. @ SANDY :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak I’m on lavish page and har daughter teeth dem nah normal. Dem seh money and the likkle girl teeth dem stay bad. #imjustsayin talk bout priorities that went out the doors. Not to mention lavish and har salvage vehicles dem Kevin nah stop f**k and suck pon this stay bad shape bad gal. Melissa mi fren seh go clean ya house it mucky like your under arms :ngakak

1. STOP TALKING ABOUT PPL KIDS. MELISSA OTHER BABYFADA A BAD MAN SUH GWAAN TALK BOUT INDIAN DAUGHTER. KEVIN IS HER FIRST BABYFATHER AND INDIAN IS HER SECOND AND INDIAN SURE DO LOVE HIM DAUGHTER

2. Wait yu see wa mi a talk bout them broke like dog them no have no money them no know wat is money see cum Neva come see. A talk bout car when a junk yard yu shop go bloodclat pon a car lot go take out a brand new car if yu have money them sick me. Your kids must always come first before anything. Man with money no pick up woman like them no class dumb as f**k no education it sad bad.

14. My girl how mi fi b the one weh don’t have no clothes ???? Cashie ah u deh behide the computer ah talk chase don’t wah and mi wear good nice clean clothes weh Yu man money buy bitch boooo stop big up chase cuz him nuh stop shell Yu kmt cashie doe make talk up the things dem bout Yu dutty sad life

15. My girl who care bout bad man go tell the FBI that you can see you lack a sense fool, ppl like you encourage them behavior gal have sense who cares

16. Big up mi man looking good as usual big up mi brown cute good up man weh mi and him a do life together abaaayyyee a wha do some gal Corey mi man fi life traighttttttt abbayye looking good baby….

17. Lawd god de 1 weh name kevin a de biggest clown fi him babymother no stop f**k pon dat…de brown 1 cute still….de 1 inna de red pants him a galiss…him a f**k off nuff a de man dem gal…..shower Chris need fi go bath alwats a look a hype…

18. Big up Melissa first woman in a history fi hav two man an dem knw bout dem each other powww mi rate her….mi wan the secret weh u give dem or weh u used pon dem Muma

19. Drugs u mek it to the wall. Sender is whe Copper him deh bcuz I can’t figet the goodfellas n Benjamin’s kru fr portmore.