MICHIBOO OUT LEAVING LISA AND SANDY

14 thoughts on “MICHIBOO OUT LEAVING LISA AND SANDY

1. Unu think she a fool. Wait until after the dance yes. And u get you green card.. rest a unu show we wah richie gi unu ohhh

2. Michelle can leave nobody… oh please!!! where she going??? who going help her pay the rent??? she going take back the son from the wicked stepmother wey tired of him so the father can send $ to help her… Oh i forget she thief DE Island $ i’m going call them.you too brite bout boy bye gyal go sit down and tek u bun

3. Good 4 u!! On some real shy*tt this is a good move!Find some other coky fi invest Inna cuz u nah get no INTEREST from dis yah one at all at all!!

4. She can wan to Maxson now.. she did a hide and F**K him. u think Richie never tell Lisa bout that. him tell Lisa him find txt inna her phone. Maxson wife going beat the shit outta you

5. Mi say Marlene drop a ground and a role. Michelle u forget how you use to talk inna DIVA shop and hype over him all a call him name pon Marlene dance video.. Met we gonna send in the video shortly.. What happen??? Gray front gyal ca’t hold young boy.. he’s 25 years old right!!! Marlene is happily Married and in Love…

6. Me hear say him mad because she run Lisa and him tell her that he is not leaving her ,Is either she take it are leave him alone…….. wow mi sorry fi are…… leave him none productive ass wipe because that’s all him know fi do lick out batty…
    Michelle life goes on him a go do lisa the same thing , Sandy forgot she because she is nothing but a cocky cooler ……..

7. This is just a hype she not leaving going no where is not the first him bun her so what this show for.. him never rate her from morning.. Lisa and Sandy cuss outta club and ppl call her and tell her and she (lol) and gwan like it did sweet so y u mad know cause it a get outta hand.. child please!!! Lisa you lucky bout u a breed you hear the ppl say he don’t mind his kids what you think. you think him can be a role model for your 2 sons hell no. Sandy you big forehead dunce you have no papers and one son you have to mind on your own the $200.00 wey C&J da pay you go look help to get your papers. mind Lisa lock you up for her baby father.Sandy better you go da with the chef inna c&J

8. Richie where u going live now inna you truck better yet go sleep inna Lisa truck the same truck wey she walk and tell people say u F**k her inna when you guys coming from party. yes she tell us that to. all a sex her inna her batty.Lisa u well nasty you walk and expose you personnel life. Richie you make waste gyal mash up you house. NO real man get busted and them always tame them side women. but you too hype and fool dam ugly.. yes Michelle go look a big Man to mind you and you son.

9. The whole them is a waste, dem need fi guh in a one mackerel barrel an roll weh a sea, a dis yah herpes sore mouth man yere dem deh galong suh over, kmt, girls bye, uno need sum big stone lick. No ambition, at least Michelle get her green card outa him, hit the road jack , dutty man a dutty man.

10. But Maxson love the pitbull looking gyal dem the 2 of the dem nose big a like. she too sneaky she a war Richie cause him da wid Lisa but she a F**K Maxson. gyal go sit down unfair game play twice