MI LIKE DI WHITE OOMAN

(Send Octane, Killa , Ryno and di res a man dem buddy come :angel)

IMG_6217

IMG_6218

So met my Fren just send me these pic and saying she nuh understand why everybody keep posting up this gyal weh a walk wit her p**y Pon her forehead and shampoo pic and they was just summer f**k she her new man yah British me a wonder Wey all him ️a think now 😩😩😩😩 lord god

76 thoughts on “MI LIKE DI WHITE OOMAN

1. Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others…

yesideh de second pic wid de hood actually inna har hole i was thinking out loud tuh my self like mine a shampoo or octane hood dat cuz Mr.daps hood laying down in bed own which with length and width…..shampoo him did a gwaan like him hit de jackpot guh see who him did a lick out de gal thinking papers was in de making plus she still have up shampoo with her kids as family pic on her page

2. sender u wrong… She and British lef long time, this a old news. Come with sumthing new sender, she did a f**k British bout 6 months ago. But yes white girl send on the rest a pic dem cuz u must have British and Shampoo pics to. Met this bigger than we…

3. Gyal looks good to be seen with soo it nuh matta if she a whore its all abt posing and if dem can get all natural attributes in one package y not pose wid r if me a man i wud too pure rass fake hair and bleachers deh bout sum a unu just fail to understand takn a break frm realaxers bout 3 months or mre will give unu long haaair too proper skin care also! GWAAN TRUU EMPRESS U NATURAL! even if GIRLS A bleach U can have natural lONG relaxed hair WEN U CARE FOR UR HAIR men loooove hair real long hair!

1. who the man clown dem in dancehall will f**k her up?…..nobody nah do her nothing all a guh happen is dem a try get a link fi hype up them self on her . plus her party dem a sell out more …..its funny the man dem a tear down the dancehall, a slap both man and woman . now a chick a do it and a use it and laughing at the clowns them and is a problem . as nasty as it is but isn’t that the new dancehall. who riding high with the pictures out she or the sex fellow wearing the panty…..lol

4. She ain’t all that and her dressing cheap! But Jamaican men frighten for high colour! Very sad whenever I visit Jamaica, they be like u skin clean what and what they’d do to me. Brain washed by slave masters.

5. But empress ur eyes baggy bad next time mek killa wear dem as baggy! And tek di pics while him a rest in di white baggies!

6. Fi all di bwoy dem who a fukk raw dawg… Dem tink seh tru di gyal dem white dem clean…. Badman nuh do road widout him strappins…. Aids n all deez ada disease a dash out nuff nuff so unu gwan tink a play ting…. N fi all a di dj dem who a taak bout tek weh man gyal… she belongs to di community… Dem dj yah luv taak bout how dem a gyalis n cyah get a pedigree… SO big up Marshall n Saco who have dem one burna… n if dem stray dem kno seh dem fi strap up… A really gyalis have a real BOSS BITCH (wife) n know seh shi nah go nuh weh… wi nuh pick up stray dog…

Met good maaaaaanin…

Nuh Ramp Wid Mi….

7. If this is her man now and she did f*ck behind him back she is a real whore bat… You hav a man what are you doing giving Dexta birthday sex, lol… Hold up what can he actually do for you… This new man look like he need a new wardrobe… his not bad looking that’s the only thing I give him but his style is way whack… this girl is out there too damn much she better slow it down if she didn’t leak the picture then one of her good good friend did from her phone something because if she is such a whore why would she want to expose herself unless all her cocky dem know that they have an open relationship and they can go and do whom they please that’s the only way I see it…. I haven’t heard anything from Dexta I know he knows the pictures are out there mine he didn’t leak them to get some praises from the women now…

8. This white gal is really the best dwoh, Look how she stand up like a real dancehall skettel with her pigeon toe well point out. Seems like she did a good research on the dancehall culture and come with a vengeance. Me loike her to you know? She really come fi show up all the House Niggas that she use fi dem hood and a go through, Go dah white gal, you doing what someone should have done years ago, Let these dancehall men know you white trash no want them, unuh just use them fi dem hood and leggo. I hope she no give none a you, Aids, herpes or syphilis.

1. Agreed!!!! Don’t think she’s that attractive, but like someone said, high color….. so to some she’s beautiful, not to me though….

9. Shi look like a whore like what shi is!!! Some Bwoy really nuh have nuh sence cause mi nuh see nuh class here, suh how so much man a call er name!!! Anuh gal a lone a idiot, man a idiot to!!! Trash!! Trash!!! Trash!!!!!

10. The men like the white skin and the long hair ova a black women… She have dem stupid men dem on her ring finger… If the cocky is all she want fi dem she can go get one dancehall man and use him until she doesn’t want him no more and move on in that way but to have one after another and another that’s just too much… But to each it’s own what is good for one is not good for all… She knows that her name was going to be put out there eventually… So now she has a little hype of JMG now what your going to do with it… Do this women even have a job because she seems to be very busy out there… But remember she seh stop watch she.. lol These women now a days are just funny and stupid… I can’t anymore…

11. this society really irks me, a man can have sex with hundreds of women and no one bats an eye, but if a woman tries it whether she a hide it or open with she a whore. Both genders can catch STI’s and I can do anything with my pussy weh me feel like as long as mi a use protection and take care of my body mi good.

1. We bat eyes honey….nobody is safe…anyone who f**ks down thee p!ace is nasty.. .man or woman si you’re not a victim…if you don’t care then none if this should bother you!run your pussy red if you want! There are diseases condom can’t save you from so gwan

Its not about what you do, it’s how you do it…

Nothing to defend if you enjoy what you’re doing but just as you can use your front anyway you want…we cash talk aaaaaaallllll we want

1. LIES.COM low dem because yuh mus nuh know bout barbershop…amongst other man hangouts etc…men talk as much as women do! Sometimes more…gay or straight! Leave dem alone!

2. lol if u only know …..seee the same man dem weh a tear down the place on the girls thing …a them same one a tear down ur uncle dem on the low……..stay there fool urself …. all you ned to do is watch ur friend when him a drive and make sure him huh change the gear and brush against ur legs “accidentally ” and smile ….because u lost to these times ……lol we both on the PINK WALL RIGHT : )

1. U worried ehhhhhhhhhhhhh think a did ur batty alone a bun u lmaoooooooooooooooooo is like u waaaaa Met assure nothing no go so hush ya

12. How shi a use dancehall man??? All now mi nuh hear of nuh dancehall man buy har nutn extravagant like a house, car, etc etc she jus a bitch a giv up har pussy easy n fi nutn and das what most man like a woman who is a willing participant, as long as dem a get dem hood suck n f**k dem nuh care wah di hell shi waa do are who did a f**k har b4.

13. oh boy if Bob Marley had an iPhone in 1975………….only bad thing is all that bush would hide some of the image ………….love u ron jermey and ginger lynn !

1. MET a true say Dexta sing 7elevn for his wife?? Not trying to be funny but I just heard it. Them say she a f**kist to that’s why she unbothered.

14. Mi like di white ooman..she know what she want and she going after it…….and she nah get hung up pan no cocky…she is on to the next….she know whenever she done one black man a go married she..I like har :angel

1. such me say also…..man and man a cut and go through and have women a pay fi dem X6 and still stand up in dance with the rest of vagina him a eat out ….no shame to his game bust out window and all…and thats just one….so if a girl , whore or not want to do it and she have no shame good for her…….high color , hot girl , vagina look like corn beef ketch dem ….lol ….a the man dem in this web looking stupid. KIM K started the same way lol

15. Her flyers says European princess so no Jamaican in that from what I’ve read and she hasn’t said anything about her being Jamaican on her page..

16. @Met
    Lmao Lmao yuh never seh a more truer words.. Only God knows how many a dem same Jamaican dj deh a lick man cum outa har pothole.

17. Das y mi naa chat bad bout r ooooh jamaican gyal dem body parts fake di gyal natural she aint di prettiest but gyal real and naaa laaf wid di gaàme oh an mi feel shi have r lil pocket change cuz shi prolly a spend pon di niggaz and killa a june man june man love likes soooo whoo knows guh tru empress show dem how its dun natural yuh seh cut and guh truu

18. yet when Javanna dem did a run dem pussy red unuh cuss dem and do dem up but this gal can just run through the dancehall man dem and dem buddy so? ok.

1. My grandmother used to say when big people a talk dem used to send dem under all di bed fi come outa dem conversation. I think this would apply here :travel

19. Good evening JMG fambily,metters n peepers.Shani me just ketch a Lil coffee break n a pass thru the comments n see “something” send fi me n Asha mopar. Just 1 deggey deggey question b4 me cross dis crosses….by any chance is “it” the same anonymous that say u call capleton name Inna anal bizness pon here??plz I need to know cuz I don’t see where u call Capleton name nor have I commented on this post.So a suh me a go be like Bop dem n argue wid delusional shyt?? Is from yesterday sista saran wrap a lol n a point out di errors of dem ways enuh!!

1. If mi love yuh one more time! Dwfl yuh comment & come backs have mi ah grung daily ! :peluk :ngakak :ngakak :ngakak

But seriously from wha day mi ah see one new breed ah comments… Mi seh di comment dem nuh normal….weh di hell dem ppl come from cah mi scared ….Met, yuh notice? Weird. Weird. Weird.

20. U know what’s wit jamaicans dem jus friten suh if is a nxt jamaican gal a run har front red like that she would get dun long time till she halfto tek weh harself but bcuz this white demon come a dashout she get a pass

21. A whole heap a things my grandmother did say too but mi no want dem ppl nowhere Inna di house much less under di bed!Met plz to upgrade the spam blocker cuz It look like a computer virus slip thru!If di anon is a man then I don’t want know how him so wellversed but Buju banton did done tell we thief nuh love see thief wid long bag!

As long as is not Inna real life anon a call ppl gay then me good.Havent u heard of the new breed…heterosexual men who gossip!Get away “man”! Oh n if this is Shauna chin a comment under anon sikes…Move n gweh wid yuh delusional dimwit!!

22. I love ALL hoes!!..As long as they don’t take my money and give to the next man or try set I up fi dead!!! Those you call bitch…REAL BITCH. Also , I find that the REAL hoes have good “holes”. I bet European Hoe have a good “ole”!!

23. this bitch is not Jamaican. She is European white girl wid a very strong accent. So a dat frighten the Jamaican men dem, dem wahh model with white woman pon dem side… Uno better go get check fi HIV

1. oh now careful what u bring home because these ones u smelling don’t seem well…..u sure them ones not touched>>>> get check ……

24. PPL TECK IT FROM MI D GAL HAVE BIG LINKS AN NUFFFFFFFFFFFFFFFF MONEY A DAT DEM A UN DUN. SOH UNO TAN DAH A CHAT BOUT GROUPIE

1. U have groupies by category. Maybe she want sex but that dont exclude her from being a groupie. She have two children fi who?

25. Uno only a waist powder pan black bud caus Europeans nuh av no shame ina dem game. Fi f**k 100 man a normal thing fi them. The only smaddy can feel bad a Di man them or them Oman. Them gal yah eye dry an them heart colder than ice cream.

26. Unuh same one a hate pan di girl, an unuh bed nuh spread from morning. Unuh life still dirty. Lol leave her alone. Mek she do wah she want. Fi her life doh? empress live u life yah goodie. F**k who u want an go thru.

27. Unuh same one a hate pan di girl an unuh bed not even spread from morning. Unuh life still dirty. Leave har alone. A fi her life doh? Mek she live her life an f**k who she wah f**k n go thru. Cause unuh a hate when fi unuh life wah fab soap an bleach.

28. All wah gwan is a transgender… Suh unnu stay deh but chu Jamaica like anything wid high colours.. a dat reach unnu