MESSAGE TO MRS FIGHT LIARD

Stay bad tisha from garden

Metty me have a piece a met fi give yuh, the duty hole Tisha weh she and her madda f**k satta from Payne land and weh create history ina Mercia. Tisha yuh a di fuss gyal weh keep baby shower without a baby gyal yuh sad ehhh. Informa tisha yuh put daffy’s out a business and weh Mek Gwen wine up all yuh money. Yuh soon Mek marshals and TJ maxx lock down, rotten bloodclaat teeth Tisha weh lando f**k yuh and put yuh pan di dollar van from Boston. lando say yuh hole and mouth stink him say him affie Mek yuh stay from a distance, memba deva row affie run weh and tek back him toilet seat. Tisha yuh is a wicked gyal why yuh f**k Donna weh yuh claim say a yuh sista Her man mark cutiefull, Natalie 106&park babyfadda and kera babyfadda. A suh yuh hate meka true meka wear name brand clothes and see meka get two beautiful God sent baby from do man Omar and it upset yuh. Tisha stop worry kardashians/Bornbless girls den and go to worry bout yuh one bedroom weh yuh split ina 3 loooool. Hahahaha…… Fight liad tisha bout yuh push dung rolly polly miss lou. Tisha weh yuh hate di Kardishian den fah because them can wear Chanel, Celine bag. Yuh really a carry bad feelings fi red bottom. Yuh party keep and yuh never go buy none cuz yuh bruck and hungry, di likkel money weh yuh Mek a di dance yuh should a go get a two bed room apartment. Racoon hole tisha go upgrade yuh life like the Kardishian dem, dem dung tek shame out a den eye and have dem good good man a mine dem

tt-Optimized

0 thoughts on “MESSAGE TO MRS FIGHT LIARD

1. That’s why I don’t add dem on my page. Even if you are not popular are go clubs, if you post pics in certain things or post vehicles, just know they coming for you.

1. This sender is ah next idiat! And #FYI Kardashians and “BornBless” ppl dnt wlk and teef. Jah kno unu need fe change unu bloodclart name dem. Defend unu own name, names like Kleptomaniacs is wht unu fe use and stop try live inah odda ppl shadow. Is everyting rass unu teef?! Cha!