MELISSA SPELLING, READING , TALKING AND VIDEO MAKING WALK HAND IN HAND

306759028-Optimized
So many spelling errors your friend dem couldn’t tell you to proof read Ms. lavish aka lace front goddess dwrcl !!give the lace front a break ma! You love fi talk seh dis and dat don’t look good but ah you stay bad inna real life !met you see the belly inna di frack it don’t look good !

0 thoughts on “MELISSA SPELLING, READING , TALKING AND VIDEO MAKING WALK HAND IN HAND

1. Mi caan bada wid dem duncehall celebrity yah…..mellisa vex true di ole tired ppl dem go a dem bed…..lmao…dunno y she Neva stay inna fi har in dat outfit…

2. dem need to stick to just uploading pictures with no comments… smart phone Nuh have spell check jezzam man…ol dunce bats.. don’t know the difference with grammar and correct spelling and ah hype…smh

3. @ Jamaican wen u hear dunce bat like melllisa keep moving, if u wi tun dunce like her. Mellissa u gut wa plunger a lamp oil u full a shit. You a talk both GOD u r sooooooooo bitter reminder GOD is loveeeee. Gwey with u one look like Dora explorer.

4. It dont look good. this big old gal cant formulate a proppa sentence.. even if yuh a write inna broken english.. that shit dont mek no form of sense.. gal go pick up a book and low out the party thing