MEL……..LEFFI PINK FI DI WALLS AND NOT DI ”HERE”

0 thoughts on “MEL……..LEFFI PINK FI DI WALLS AND NOT DI ”HERE”

1. Now, correct me if I’m wrong…but I think she even spelt her last name incorrectly…shouldn’t it be Bailey instead of Baliey?? :nerd *glasses don’t fail me now*

1. Lawd ah mercy ( inna mi best Bounty Killa voice )…Metty, Hi are following right behinds yuh :tkp :tkp :tkp

1. Yep TO U BED NOW YESSSSSSSSSSSSSSS GADDDDDDDDDDD
      WTF is up with her n dese damn plastic hair kmft

1. Mi a laff wooooooooiiiiiiiiieeeeeee a dis u call see u name pon bulla n nyam it ———————————————————————————————————
          It’s a shame

2. A how yuh bad suh Yeppie, yuh wear glasses and fi yuh eye good suh???!!! fi yuh 4 betta dan fi mi 2 man :ngakak . Mi fly pass it and not even see seh a dat deh fart deh she write, spell anything else wrong man, but not yuh name :ngakak I cant typo dis a baxide, suh she type it, save it, and till nuh guh change it. Maybe a Baliey she name, mi affi guh google it and see if ppl name suh, cauz dem have some name wid some funny spelling. If I laugh I cry to mumma clothespin!!!! :ngakak

1. :ngakak “Duncebatism” hey look here nuh, tap it and mine yuh commit murdah, cauz a swear unuh gwine kill mi off in here

2. Good afternoon gentle people, no sah one idiot nuh fi suh dunce. Yuh cah spell Bailey a big word like celebration yuh go cah spell… Unu need fi stay off the www. Stop reinforcing the illiterate mentality that is a synonymous with dance hall.

3. DA GAL YAH UGLY BADDDDD. IS THAT A MAN OR A WOMAN? SHE IS AN UGLY SOMETHING. ANYWAY ENOUGH ABOUT IT LOOKS. THAT PINK HAIR NO SORRY (HERE) GOT TO GO ALONGSIDE THE F**K ED UP LIPSTICK. GIRL BYE. AND ANOTHER THING STOP GIVE JACKET

4. Gal yah dunce like bat! Caan spell Fi save har life! All har status pon Fb is a joke! Because most a the words dem spell wrong!! Dam shame