MATIE, WIFEY LOOKS BETTER THAN YOU

Kerrian stop hype ova conroy aka jaspa cause you did not win a prize. You won a baggage u affi mine him his family and kids. Ask him why him wont sign the divorce papers jadalee send so him can make you his wife. Stop talk bout nobody caa tek you man cause all it take is a roof and a car and him gone but nobody no waa no man nowadays just for looks. So take it down a notch.Wife in blue… so before you start calling anybody fat kerrian (in red) get a face do over.

u1-Optimized

u2-Optimized

u3-Optimized

u4-Optimized

27 thoughts on “MATIE, WIFEY LOOKS BETTER THAN YOU

1. A must the wife send in this cause the two a dem ugly bad. Wifey u cudden find a better pic of yourself to send in? Plus I dont like when ppl get kids involved into these situations.

2. No man. Thats y me naa give no boy no papers. Kerry how u love post bout over 10 years and me niece turn 9 the other day. U a tek the conroy fr him married so if him a give you problem now just remember same suh u get him a so you loose him

3. Gm. To all again

Everyone different but I never acknowledged my ex’s existence after we left, I could not see MYSELF arguing with my ex’s bitch, nope!
    The girl in the red look familia, like a relative of a dog I once had. Not saying she’s ugly, she just look weird ina har face.
    And they shouldn’t involve the kids.

4. No unno nuh bother wid di effery tiday!!!Di wifey in blue is adorable!!! Although she may be a bit self concious so she don’t send een a full body pic cuz she look a Lil pon the fluffy side! Nutten no wrong with that!! Speak the truth n shame the devel Kerrian di mate Inna red look like a combination of Curdle MILK n dat jackass jawbone girl(the name escape me but di one dat did Inna di bed a snore n widda war with the blue lagoon/blue stone girl)

5. The wife probably send in her face because the mate always a call her fat. But why ugly people love call people fat. The mate look like a cross between a dog, a horse and a man. Plus she might skinny but her body manly. She add me on fb because she see me tek pic with jaspa a party. And she is a trouble maker. But is that happen when u a mine man them no have no talk so she mek her trouble.

6. MORNING MET AND BLOGGERS
    KERRY CANT POST BOUT NO TEN YR BECAUSE ABOUT 5 YRS AGO JASPA WAS LIVING IN FL WITH WIFE AND HIS OTHER BABY MOTHER I MEAN NOT EVERYONE WAS MEANT TO BE TOGETHER BUT KERRY YOU TOOK SOMEONE HUSBAND AND HE HIS STILL NOT FAITHFUL BECAUSE JASPA IS WITH MY AUNT FRIEND AND ONLY BECUASE SHE IS GIVING HIM MONEY JASPA LOVE SWEETS ONCE YOU CAN MIND HIM AND HIS FAMILY AND CHILD IN JAMAICA THAT HOW THE ENTIRE YARD SPOT MAN THEM STAY GIVE THEM WIFE BUN ALL YR ROUND AND KERRY STOP GOING AROUND CLAIMIG THE WIFE KIDS THEY NOT YOURS THE ONLY REASON Y HE POSTING YOU UP IS BECAUSE TAX SEASON COMING HOME AND HE NEEDS THE MONEY TO KEEP THE NEXT DANCE COMING UP JASPA STOP F**K DOWN NEW YORK AND BEG DOWN NEW YORK…FYI KERRY YOU NEED A MAKE OVER CAUSE YOU UGLY BAD

7. Dont mix jaspa wid no yardspot. Dont do it. Neil and serpent might give bun but them mine them woman. Kerry feel if him stay in him wont cheat so she tek on all the bills and resposibility. Them live downstairs kerry parents house. Like u say tax time a come and ballers roll out a come up. Him always have 3 and 4 gal in a the dance and kerry always stay bad.

1. Everybody know neil a man whore. Have 3 and 4 gal plus charmaine and her young baby. But a one other gal name serpent name call pon a and is asha or aja or whatever her name is

8. All Kerrian do is get up everyday and tek set on the wife ,and a she hve to mine Jaspa everybody fat fi she Kerrian you hve a man body ,you dont hve no shape ,go look fi you husband wey you send for a Jamaica and as him come a America him run left you ,Jaspa is not you husband ,you hve to find a roof hve a car buy clothes ,find food just to keep a man,gal you nuh tier fi mind man every man you get you mind dem ,and hve the nerve a talk bout man Kerrian no man dont want you ,u look like a man too much Jaspa get ten yrs of mining .every money u get u spend it on him u slim and him still dont want u .him walk and look every body pon u fat ,slim,ugly go take several seat ugly man face ,man body Kerrian

9. Wait did somebody say kerrian married???? Come anon come tell me more cause everyday she get up and trouble me fren pon fb. And the girl nuh ramp fi done her. Ms kerrian weh gwaan like she a goodas and nothing no good bout her. She think people no know her business. Kerrian me naa leave my house 4:30 am especially in a fi cowl ya and lef no man in a bed just fi say me have a man. Or me a come out and him a walk in fr in gal yard. U must do better. In your favorite words what kinda example that you setting for your daughter.

10. Met????? We the person say kerry did married or is married??? No i dont believe.. nopes… man body kerry, kerry weh man done pon, kerry weh buy her daughter jordans and buy the man kids the sketchers. Evil kerry weh lick the woman son in a him head then when him talk u say a lie. Kerry no body no hate you fi you work cause it no teck nothing more than a hs diploma fi write ticket. Meter maid kerrian a post bout gym u no suppose to need gym after u walk fr 6 to 2 write ticket no wonder u body so hard. Lef me bloodclaat fren. U get up everyday frigg wid people them post up jaspa pic everyday. It dont mean a thing. Stop stalk people ugly kerrian. Everyday u deh pon fb a stalk u mate them page. The other day u post bout smaddy in a plastic hair KERRIANNNNNN wtf is that on your head. Stop put u big face in a pic because u will never have jaspa to u self. Of couse he is coming home to u at night because him need somewhere to sleep. Stop embarrassing urself my girl cause me shame fi u

11. Wifey please tuh stop put up those posts about who yuh ex dating and do not put up anymore pic with the little girl. Dat bwoy is ah ex for ah reason and don’t stoop tuh dem levels dere. As tuh di matey….har face fava it mek outta di same material like di stone weh David use fi slay Goliath. She tuff and ugly by harself. Cement Company fraid ah har cah she might out do dem strength…:travel

12. Kerrian is a married woman ,she marry to her daughter father .Jaspa know sey she a married woman but him dont care less ,as the man come a America him run left her..all that man she mine .her life smash up so thats why she smash up the girl life and in a dancehall agwaan like she a Jaspa wife ..her husband is a barber.

13. Rass so a jamaica she breed with her daughter. But this gal in a dance a act like smaddy cause she think no body no know her business. Everybody wonder how she treat jaspa do and a because she have the upper hand. Her money, her car, her mother house. When him deh florida him use to work him good job and the house in him and him wife name and because him love likes him run lef all that fi this ugly gal tek him fi boy

14. Den so bad can a write ticket fi mine man? No man Kerry yuh need a career upgrade. Mi think dem did ago say yuh a banker or hedge fund manager or even CEO fi one charity. Girl yuh Lou

15. JASPA WHY WHENEVER YOUR NAME COME ON HERE IS ALWAYS INVOLVE YOU BEGGING AND YOU DOG FACE LOOKING GAL THIS GIRL BEEN TAKING CARE OF JASPA FROM HIM LIVE IN FL HE AND HIS WIFE HAVE A HOUSE AND HIM LEAVE THE WIFE AND COME A NEW YORK FOR THE HYPE THE WIFE GIVE HIM PAPERS A LONG TIME KERRY INNA THE WIFE LIFE JASPA ALL THE MONEY YOU BEGGING GO BUILD A HOUSE PUT YOUR MOTHER IN AND KERRY STOP TAKE CARE OF MAN AND COME OUT A MOTHER HOUSE SAVE YOUR MONEY FOR YOUR KIDS AND STOP TAKE OF JASPA AND HIM FAMILY CAUSE JASPA FAMILY KNOW HIS BROWNING THAT HE WAS IN PATHMARK WITH YES THEY KNOW AND THEY DID KNOW THE WIFE THEY GREW UP TOGETHER FROM ST MARY BUT BECAUSE THE WIFE CANT GIVE THEM THINGS THEM NO LIKE SHE…AND KERRY PLEASE WHEN YOU GO JAMAICA WEAR GOOD CLOSE AND STOP LOOK LIKE A CLOWN INNA THE WIFE ARE

16. Second time me see somebody say something bout pathmark. The person comment that to when kerry send in herself with family pic last yr before him dance.

17. Kerry dont hve no money ,dont mek she fool u ,is her parents house she live in pay check to pay check to mine the man. She cant handle Jaspa a him handle her .she do everyting fi please him cuz she dont want him to leave kerry a big man mascot a she file fi the husband .she agwaan like she alady she is a undercover trouble maker

18. Poor kerry you pick up what you cannot manage. Sometimes it pays to be humble and fr weh say me no know a who a fool you u just get nuff suh. The same dance you go back a him fi watch him dont stop him from send liquor to him woman, watch her all night and send her messages. If u a party a better u party fi fun because you no stop nothing. Ita such a same cause same thing you doing with lexi (jaspa daughter a jamaica) call her and ask her jaspa business when him deh a yard a same so u use to do with your husband/baby father other daughter. Stop question the lil girl.