LORD COME YERE SUH PLEASE

20 thoughts on “LORD COME YERE SUH PLEASE

1. How much times she ago do dat???? then lata a di 2 ole germs dem dat again..a zipup alone wife har up so she fi jus bill wid har disgusting self

Weh zip up family dem deh fi thump him inna him back,

2. Yes that’s dutty stinking rotten Batty Shanamx that changed her name . That Gal has disgraced every Jamaican or Caribbean man she took . Remember how she did the fat youth wey used to keep party . She put filler in her now that’s why she face now looking like Batty .

3. Well, obviously the household is trash. Man a best her foster kid and messing up her money, and she retaliating with revenge porn which is illegal. These are not mature ppl, neither spiritual nor emotionally mature. They are both damaged ppl who found love/lust in a hopeless place.

I feel for the innocent children in the system and the social workers who are forced to place children in shady homes because pickings are slim. To get out of the system as a thriving and we’ll adjusted human being is a feat in of itself.

1. DUTTY GAL ITS. CAUSE U PUSSY SUFFER INFERIORITY COMPLEX. AN TINK, DATS Y U DISGRACING HIM A WA U FEEL LIKE….U NO USE TO NUTTEN. JANKRO

4. TEL DIS NAWSI CLASSLESS GAL WA LOOK FREE SITTER PEOPLE DEDDDD FI LESS THAN DIS WEH WI COME FROM. DEM NO PUT OUT PIC..JUS SAY THE WORD. Str88 ☀️☀️LICK OUT U RASS TEET

5. Lol DI MAN NO GOT NO WEH FI GO AN NAW CHAT TO THE BITCH ONLY SOCIAL MEDIA CONTACT. AN HIM DEH EENA U HOUSE? U NO GOT TIME FI WASH U PUSSY

6. My boy use to fuck her she use to leave from work and check him on 93rd and say she working late she a thotty ole bitch

7. Idiot tin shi do! Foolishness move dat shi do! Betta u did throw out di man! Dis go too far