LA A BEAT NEW YORK BAD

0 thoughts on “LA A BEAT NEW YORK BAD

1. ALL THIS SHIT SWEET ME NUH HECK YUH KNOW WHY, CAUSEN SEH THE WHOLE NYC DANCEHALL SHIT HEAD ACT LIKE THEY ARE ABOVE US REGULAR FOLKS WITH OUT 9-5 AND 401k SO MEK THE LA GAL DEM THAT KNOW THEM BUSINESS DASH OUT AND QUITE DEM UP ..

FROM AIDA AND MELISSA LAVISH
    TO LA GAL VS THE NYC TRASH LOL WAP DEM CONTINOUSLY LOL

2. Gm met and mettes :peluk :peluk if this sweet me one more time u see :ngakak :malu :ngakak den why tan tan like the woman video ??? Tan when miss Lou was defending u :ngakak :ngakak miss , Lou u no shame ohh god me feel bad fi u :berduka :berduka @apple u have a battyman in your house ????? Come man talk up woieeeee wap dem La :batabig :batabig

3. I think the topic has been played out OK the LA girls won can we move on to another topic why is this being drawn out for so long already… Bored already…

4. Me like how 1 gyal alone in LA turn all them go post godly thing, them give up, and tanisha naw stop till she feel like it…..

5. NY gyal know whay she a do when she like the post, because if a did mistake she could a unlike it…a bet ahe never like nothing with her….miss lou read the blue prints…

6. Apple i saw you was trying to curse but its not for you, you and yankee Michelle nope youll wasn’t readyyyyy, please go back to the cement factory…. Apple you have too much spell check fi wah pon IG pick up a book… You just want to prove to NY say your loyal….but explain to them say yah no too good with the spelling please…

1. Right, You would think the man was ten ten real man in a real life for them to be cursing. When Female has no standards and just blatant illiterate this is what happens, NONE to talk to ten ten and tell her what she did was wrong and she need to take her dungeon hole and go find a man for herself, instead they all going on bad like it is right. MAN, NOT only these NY dancehall female has their priorities wrong, they have one of the most f@uked up concept about life.

2. It was a plan thing yuh nuh see met, them walk and take people man n mind them kerryann dont tell no one u do yuh body cause yuh nuh stay good tenesha yuh wrong on so many level , all Michelle she lol but a nuh every man yuh can buy all Damion every time me see him me sicken look how Michelle look no man Daffy too ikan nuh too bad at all cause the ex wife is a hoes if a never fi the. Hate fi happle I would of sent in her file all the pussy pic she a sent mi man yes Annmarie and yuh have yuh man them if a never fi happle bitch stop ask bout me cause mi pussy nuh lose like your bitch

7. If their friend neva try to take the man from Goldie their business would of neva be out a road… smdh… these females files are really long just pure nattiness a gwaan bout the place… NY is on the map in the lime light lol… Tanisha Proppa yuh did your job go ahead and gi dem a break dem can’t handle yuh no more…. smdh lol

8. NUFF A DEM GAL DAH A FOOL , AN TINGS WAH PPL SAH TO DEM AFFECT DEM LIKE CRAZY DEM JUST ACT LIKE IT DONT ME SI WAH DAY D GAL WAH MELLISA LAVISH SAH TIEF HER BAG CUSS HER AN TELL HER BOUT HER DAUGHTER TEETH , ROOM ETC AN HOW SHI NEED FI SPEND TIME WID ER CHILD TODAY WEN MI LOOK A MELLISA A FULL IG WID PICTURE A SHI AN D CHILD A DENTIST AN OUT AN ABOUT WHICH LAVISH NEVERRRRRRR DOU FROM SHI DAH PON SOCIAL MEDIA. I SAY DAT TO SAY. DEM ACT LIKE WAH PPL A SAH A LIE AN IT NOH AFFECT DEM. WEN ITS D TRUTH AN IT AFFECT DEM SO MUCH

9. DEM FAKE AN LIE. TENISHA LIE OMGGG D GAL MECK SO MUCH PPL BELIVE SAH SHI BUY HOUSE FI TRUE AN SHI NOH BUY NO HOUSE DEM TINK CLOTHES AN BOOT, HAIR STYLE AND WEAVE IS ALL. DEM CAH DECLARE WAH DEM HAVE DEM FOOL LIKE . D WEY DEM HYPE IF DEM COULD A TRAVEL DEM WOULD A D A PARIS SOH PPL KN DEM IS FAKE AN LIE

10. ANONYMOUS 1:30
    J ICON EX WIFE NAME CARLEEN EVERY BODY KNOW SHE IS A LONG TIME DANCER, NOBODY INTEREST IN THAT FILE, SHE SHORT WITH BIG HEAD. FAKE BREAST AND FAKE BUTT AND SHE LIE LIE LIE AND WEAR PURE CHEAP CLOTHES AND SLEEP WITH MAN FI 5 DOLLAR AND UP.. EVERY MONTH SHE HAVE A NEW FRIEND AND SHE CHAT THEM. SHE SLEEP WITH EVERYBODY FROM CLAUDE, STEELY BASHMENT, MARVIN THE DANCER, GO RIGHT DUNG,

ANYWAY MET 6795034 WITH NYC AREA CODE 718 GOLDY SNAP A SHOT WITH TENISHA IMAGE A CUSS GOLDY HUSBAND SAYING SHE SORRY FOR HIM BECAUSE MONEY ON HIS HEAD LOL SHE SOUND LIKE ONE VERY HURT ANGRY MARKET WOMAN , SHE HURT THE MAN GONE BACK HOME AND SHE GO RENT MANSHION FOR HIM AND HER LMAO