KIM VERY POSSIBLE HAS SPOKEN

22 thoughts on “KIM VERY POSSIBLE HAS SPOKEN

1. You know me like this dawta here, she and the one weh name Tracey Chapman is the only two people me spirit tek from the dancehall circle. Gwane through cause cause Merika rent a no nread fi bruk

2. Sometimes a kotching a dweet, sometimes a renting, sometimes a mortgage, sometimes a full home ownership. Nutten wrong wid kotching as long as your contributing to di household, and you using it to springboard to summen betta.

3. Kim possible go have several seats. Yuh juss mad cause di people dem hate yuh dressing and I do mean 99.9 of the time. :ngakak I don’t know whether you are a man or woman so zip them lips bitch cause your circle don’t own and never ever ever ever had one to rent. Stop dropping your words on sweets, dolly, and shawna NO star, cause for all we know it’s really your madda house.(SHOW YOUR DEED) :cystg You remind me of dougie platinum bout him own house when in fact ah him madda house :ngakak :ngakak :ngakak :batabig :batabig :ngakak :ngakak I hate a liar!! Between you and dougie I don’t know who worse. :hoax2 :hoax2 :hoax2 :hoax2 :hoax2

4. Stinking mouth dougie and Kim cann chat to no body f*king fool dem old dutty sadamite Kim and Battyman stinking mouth dougie. It’s all a f**king show fool dem

5. How does anon knows WHO this Lady is talking about?! It could be any one anywhere, you definitely have a gripe for her and what she says hits a nerve lmfao. I consider this a universal statement get unuh acts together & cut the excuses coz some of unuh kotch & get too comfortable

6. LOWE D GAL.BOUT MAN ROYAL A CAUSE UNO KN WAH SHI A SAH A TRUE Y UNO A CHAT SHIT BOUT HER. A TRUE NUFF A UNOO IS ALL ABOUT CLOTHES AN BOOT AN LIVE LIKE SECURITY GUARD UNO SLEEP PON SHIFT INNA D RAT NEST

7. Nuff a unoo likle gal cah even pay 150 a week fi live good but uno a buy shoes fi 500 fi wear one time fi impress next gal uno mother tell uno fi pay a bill uno nah pay it but buy weave fi 1000 , uno fraid fi face reality dats y uno a chat crap shi right unoo live wud gal an boy wah noh tap dog uno. But unoo fraid fi pay bills

8. Kim and dougie a 2 imposter. All for the hype and the same thing them post a day time bout them naa do a the same thing them a do

9. diss girl boy always a post f**kery a throw word pan ppl, clearly you have personal issues and you aren’t a good person why all your crowd is so negative.. see yourself.

10. Oh please hawd face gal…. Yuh suh trang and so independent and so out spoken how mi nuh see har wid a man wassup with that

11. Why woman love talk about other woman and downgrade each other that’s not nice uno love mixup too much all uno talk about is clothes shoes and who messing with who uno need to stop it and mind ya’ll business smh!