JUST WOW…SMH

17 thoughts on “JUST WOW…SMH

1. Sue which doctor…Di one inna smaddy basement or the motel she probably guh!?

The money nuff a dem idiot yah tek go do dem botched operation yah mek dem put in only God knows what inna dem, dem coulda save little more and go spend it pon board certified professional! Who dem coulda sue when dem results end up a look suh!

2. You see di one Name Titania Mendez. Di biggest hypocrite. she use to mine Icon bredda Powa and him tyad a it and run it,now she swear she a Happle sis in law fi life. Titania why didn’t you speak the truth and stop
    play hypocrite wid happle and har madda.You know dyam well you no like dem and dem hear back all di chat weh you chat dem. You are really one di boldest hypocrite pon God land.
    And a next thing, Stop go pick up the Riff Raff dem a Jamdown and gi dem you Alie Express clothes and claim dem bout ah you man. Man really short a farin fi every year you run go dung deh ah claim a new hungry belly juvenile. Di ppl dem no stop chat and laugh. You talk di talk bout don’t walk di walk.

3. For a mother to endorse her daughter dressing like trash obviously is a TRASH CAN herself. Children live what they learn, I really don’t expect better. The mother is obviously sick in her head to even believe that her daughter is actually a celebrity so all this is just a joke. Married or not, any female who walk around showing her naked arse has no self respect.

4. Me mumma cloth excuse Ms Met Gm ‘ you hear the muma chrstine say vogue pon nastyness. She meant nastiness not in no vogue magazine Christine i would give you a apple a pass for play boy magazine her son is a teenager the B…. no young no more y’all all bounch of trashed .

5. Christine a sick big ooman proper sick big ooman any how my madda entertain this classlessness me surely admitted har a belvue

happle a wife put on some clothes I want fight you with clothes you nuh catch cold regulaaaaa

6. If Apple mom is 52 (per the Bobbette vs Apple mother info sent in) how old is Apple may I ask?

And outfit is one word, but that is a better sentence than I see some put together…

7. Unu really up in arms bout ratbat Christine comment?

Unu Neva read say a house top she tek man pon and breed wid har skettel daughter?

Unu gwan mek the ole fishmonger whey look like woodland rat upset unu :ngakak

Whoring mothers tend to breed and raise whores too.

8. Mi honest like Jesus angels weh him send go shop an Mi naw lie she look like a raw whore. Hold on she Nuh married? Das wah she Mek di ppl Dem wait till 5 a clock fah? Mi naw lie yuh titty Dem Nuh look good go back fi yuh money….. An a pan pic dis so imagine inna real life… One gal titty nuffi ugly and stay bad so man :najis

1. I am yet to understand these men who actually walk beside their wife dressing like that, or let them come out a road with that whoreish dressing, Is it just a ego thing to say look at my wife bare batty and breast it sexy? I don’t get that mentality, but then again, when you are barely literate and ghetto I guess this is acceptable cause any literate man or woman who respect themselves would never dress like this. Not cute or classy at all.

9. Apple put up a pic of her and covered the nipples with hearts, but at this point it makes no sense. What was most astonishing is the proud mother look on Christine’s face when Apple arrived. I can’t really blame Apple because is so Christine raised her and is the same way she is raising her own daughter.

As for the husband him…He gets a kick out of men looking and lusting after his wife. But is because the right man, with the right amount of money and charm nuh come along yet…So mek him gwaan dangle him wife over lion mouth.

10. Only a bisexual husband would allow his so called wife to walk behind him like this . Apple mom must of told her from young you got to use what you got to get what you want. Instead of sending her to school.

11. I challenge Apple to go Eden style. Two small fig leaves to cover di nipples and a third fi barely cover har front. Please tuh lose di whiplash lookin choker…remember dis is Eden style. Oh by the way, when yuh tek di pitcho mek sure donkey-lookin Christine in the backdrop on all fours wearing a fur coat eating some hay. Dats her only shot at Vogue :ngakak