JMG MAN COURT- MATE TARRY TOO LONG EDITION

photo-Optimized

Met: post dis if mi nah. Mi waan Big up ditty bleached out body Trudie “Sweet Pebbles” fatt black Chubby baby madda. Ditty whoring gal yeh need fi stop mine dah ppl dem man a road an stop f**k off dah man dem ah NY wt yah nasty stinking dig out pus**y. Man al ah f*8k u inna yah batty hole. Ditty gal from long time u a roam Flat Bush(Edited). Fi yah Pebbles sour badd. Bitch change yah name please.

0 thoughts on “JMG MAN COURT- MATE TARRY TOO LONG EDITION

1. Hi good morning Sender…several questions :nerd

1. What in tha sam hill is “ditty”??

2. Again, I’m gonna ask you the same question as I did someone else…do you practice voyuerism ( which means to peep inna hole ah watch people while them ah hump one anedda)??? Cause I reckon that is the only way you fe certain bout the anal probing or you and the man ah discuss ar bedroom behavior. If the lady is engaging in anal activity….why are YOU so offended by that? What does that haffe do with you? Come, cung talk to mi bout it cause I really wants to know why your head suh far up this lady’s draws…

3. And ow exactly is Ms. Pebbles “sour badd”?

4. And how exactly is she roaming Flatbush? Is she roaming as in riding around on a scooter like mall cops do, is she walking, running, jogging…how exactly is she roaming…and how are you able to keep up with her roaming ness ??? :nerd

2. Why unnu muss always a tell di woman dem fi stop f**k awf di man dem? Why, why, why?? Di man dem want fuks. Nuh stop yaa Sweet Pebbles, run di punny, but nuh gi senda none.
    Good morning Yep!, Metters, Peepers.

1. And stop worry bout people battam tuh…and the book of choice should be a dictionary and den cung cung define the mystery word “ditty” :nerd

3. SENDER LOOK LIKE YUH HEAD A HURT YUH CA\Z YUH EDITION SEH MATEY TARRY TOO LONG DAT MEANS PEBBLES DOING SOMETHING EXCELLENT. LOOK LIKE THE MAN DESERT YUH AND DOH WAH CUM HOME MEK YUH WAH CUM PUT THE GIRL ON BLAST. IF I LAFF I DEAD.