JAYX LANDED IN JA

JAYHEXX-Optimized
TO PROMOTE HIM RAP SINGLE PAN JAMAICAN RADIO………..MI NUH KNOW HOW HIM INTEND FI BUS PAN DI JAMAICAN SCENE AND HIM NUH HAVE NUTTIN NAME DANCEHALL OR REGGAE IN HIS ”CATALOG” YES MI SEH CATALOG BECAUSE IF HIM HAVE SINGLE WORTH PROMOTING………….PPPL DED…….CANDICE YUH GOOD MI NAH LOIE

0 thoughts on “JAYX LANDED IN JA

1. Big up Candice straight cause a blue book u help give the ppl sem man!
    Michelle your shop a guh on fire inna di day yah!

2. dats sooooo nice of candice not so posh to help john john go jamaica even though she know dis man dont want her oooooo, she cant tell no body nutten, him dont give her a next dolla, i rate him tho cause him nuh ramp fi use di gal dem, get what him want an den go right back to kizyyyyyy

3. Quena me swear u know bout this. When cutty dem nah stop harass Candice inna salim shoppe Candice used to say a just a favor she a do so she nuh know why them mad. Dem all took pics at Candice son middle school graduation the chip tooth tattoo boy up top was front and center

1. Yes but memba seh sake a dis welfare dip ina Candice bank account n Johnjohn class har…ms cutty cuttaz did mek monkey tshirt fi candice and bay tings tings…Candice hawt trang lakka lion

2. @Original……I knew all about weh yuh ah say, BUT remember he had owed Candi her tax money, blah, blah, blah, ran back to Kizzy and was dissin’ Candi……Metty so she ain’t stop the paper works, filed divorce and anulled due to irreconcilable differences and ting and stalled this no good Ninja’s plan! Candi after what Yo’ Yo did you, you would have thought you knew better!

1. fi reallllllllllllllll but him never lef kizzy and remember when cutty did in season there was zulika and kizzy pregnant..woman fi fool but nuh suh…….

2. Yes I remeber the account business however Candice wouldn’t mash the works for the wrapper. It’s a shame the Kizzy still can’t find someone Fi marry her.

4. Just true di youth gah Jamaica him really tek boat inna him nice clean clothes unno is someting else bout boat kmrct! Y’all don’t like see ppl step up inna life and prosper unno just walk and live fi chat chat mi glad fi Kizzy John John still . Mi cannot say Kizzy nuh find no one to marry har because har daughter big and must be filing for her if not now but soon trust me! Me nah sit down and belittle no one mi happy fi di youth Oohh. Kizzy your day will come no pay no zutupeck no mind!! And ah next ting Zulika it seem like you went to John John sister baby shower just fi show up you Rass self if ah BWOY nah fawt pon my Pitney mi nah show up ah nuh Rass sister baby shower unno to f**king bold n ah look hype. Stay out the stores and find a way to secure your future wit your child and stay off di streets ma’am OKk. Kizzy mussy laugh after you desperate groupies, but on another note Kizzy encourage John John to look about him outside Pitney dem not just the ones he have with you

5. @ why unuh suh grudgeful, I don’t about Kizzy daughter filing for her, because Kzzy has been locked up a few times and her finger print and mugshot are in the system. No hate just saying.

6. Yes we all know Kizzy is a former thief but now sewing is her thing. Her daughter could have been filed so what’s the hold up? Also Kizzy always talk bout har step son visitin a nuh zuli own she a chat?

7. Nope di stepson about 10 yrs old and getting catch for boosting don’t mean you can’t get a green car because mi know someone with 7 thieve case and get har green card same way ,, Kizzy Pitney is not 21 yet relax you haffi be 21 to file for parent :babygirl
    Dats di stepson who gah Kizzy Yawd mi never see none wit Zulika Pitney who is clearly John John own ! Zulika try look ah man who’s not into dancehall the calmer the better dem man deh only can gah dance and pose wid clothes dem don’t have dry shit inna dem batty ah don’t want none of dem! Mi prefer ah calm man