JANCROW SEH DEM PICKNEY WHITE

0 thoughts on “JANCROW SEH DEM PICKNEY WHITE

1. she been a recruit pusc fi him and a gwaan like she very much into doing it wen deep inside she look like how she feel upon de outside,DISGUSTED,UGLY AND MENTAL.

1. simplicity a the truth ya talk. this gal is so ugly on the inside and out. ole big ole ugly insecure piece a dog shit. swear she a hot gal. skysexclipps have no class and she is very disgusting. she and hollywood hype sniff cocaine together and when him ready him beat had bloodclaat. him always a ge had bun and she have to deal with it. real wutless gal. sick dog tumuck

1. one bunch a idiot people follow this gal pon ig. bare foolishness she and hollywood hype post up everyday and people follow and like the f**krey. birds of a feather will always flock together. LOSERS

2. insecure women who has to have a man in their bed at nights to fell good about themselves will do crazy shit thinking it will keep the man. i swore she was a man but i won’t go in on her looks. these women lack self esteem and its very serious as its starting to look like a sickness. she bleach until she look like a dead body with a very old face.

3. Nuff ah unu sharing so stop hate pon the oman. All wen some ah unu man bring pickney pon unu. Tek shame outta unu eyes before unu come chat. THE POT CALLING THE KETTLE BLK. STOP THROW STONES. Dont forget how many baby faddas unu have? Before you class up the oman guh find di child support weh baby fada weh nuh claim unu jacket pitney. Buy some pu$$y principles and come again. If Sky want share har man she still live large and threated like 6 star. Nuff ah unu weh claim man haffi buy raffle ticket fi si who name come up first to get one night outta the 7 days a week fck. O please THH and him oman happy. Guh fix yours and come chat. Dem lok hungry ah life dem ah fulljoy while some of you sad female at home crying cyaa your cocky straying. Stop fret bout dem and FIX YOUR LIFE. Well mi overstand dem a one ah dancehall richest celebs on the great pink wall. Red eye guh mek nuff a unu run MAD.

1. :ngakak read like you drink from sky clit and got impaled by hype hood :ngakak lololllllllllllllllllllllllllll YOU rock bottom garrison HOES ARE TRIFLING AND A LOOK COMPANY!

2. bish u aint talking bout me.. All that ish u mentioned above sound like it happened to you. Did your man have a side baby?

Matter fact stfu hoe.

3. yes 6 stars. still 4 short of a perfect 10 bitcch so wheel and come again. sky dey a gallivant bout the place and a neglect har pickney a yard. what kind of mother is she? exactly NONE!! ole dogshit unu. you bitches are so fuccking disgusting and trashy. bitcch move yuh nasty dutty bloodclaat from bow ya.

4. yes den dancehall rich n’ famous. den push COCAINE. no education or legit legal profession. gwey pussie!! dwl

4. She’s disgusting. Her face and body is terrible like her lifestyle. She be so called rich and her mother looks like mad woman down town, God forbid. I don’t understand these people. They live for social media.

5. Clare you is one of the biggest under cover f**ka gal round here and playa hater against u sister Sky do u nothing bitch u need to stop mek gal a rub up dem pussy in u face under cover whore

6. Anony 7:25 if Claire love make gal rub them pussy in a har face, is Marlene teach her. As Marlene a big whore from long time. Marlene went to st Martin back in the day go sell crotches to men woman and dog. Please like I said before I can’t believe she’s still alive. The whole a unnu weh a lust after little scraps from Marlene and curse off Claire fi her, unnu gwaan because when everything is said and done, and make up back, they gonna gang up Pon unnu ass.