IS WHO AND DAWN AGEN?

SENDER 1-Dutty nasty empty fridge Gangsta dawn Is no gangsta innna real life she’s a Facebook gangsta at the age of 58 she fraid ah petal,Stacey and tanney and Toya Till she cah come ah dance no more she lose every fight she have she have wid everybody Sharon Utica did beat har up, Jackie Onassis f**k har up,peaches Beat har, and young likkle girl Toya sort out beat har fat b***t to frozzle and did block up har 2 eye dem

SENDER 2-

Met,
Tony Ray Ray lef old bag Dawn fi Doreen and move inna Doreen house.
Dem sey dats why old bag Dawn a cuss every day because she a get mad and Tony tell har sey if she trouble Doreen him a go right to old bag Dawn husband Stuckie an tell him everything how Dawn tek stuckie money and give him and how Dawn talk to him cockie .

21 thoughts on “IS WHO AND DAWN AGEN?

1. OMG, this is too much for a Monday morning.
    This is BREAKING NEWS.
    If Doreen really tak up Tony Ray Ray she needs a lick. What a disgrace
    WTH is wrong with this desperate big woman dem.
    Met, Saturday night gone two a dem fight in Fay Balls dance over a broke pocket long time man, who INS about to send a him yard but only through dem can’t find birth papers yet, mak him still here.
    These old heads really needs to STOP IT.

2. Good day Dawn you need fi stop mad over Tony ray ray now because him don’t want you a big woman ray ray wants now not you dawn the woman have her house and her things them duty dawn you need not to make your husband see you in a the bed remember him soon come from work so get up before your roommate comes Lol

3. Up to now dawn nah change dah old wooden bruk down bed weh bruk every minute it bruk down till she haffi tape it up

4. Dis dutty nasty fat Wagga Wagga old Oman always ah try war wit young girls and she will get beat up again If she keep she need to leave Toya,tanney, and Stacey alone because as I witnessed Toya sort outcome did beat har up and she did ah look help from petal fi Toya

5. If a me like dawn mi huddn guh nuh pawty needa cause she cyaah trust unnu. Like unnu waah kill off di ooman. Das why dem seh keep yuh enemy close cause, jah know! Look how dem plot fi provoke di miss. A bet if one a unnu did dead from dis a diff meds. Unu too bloodclaaat big senior citizens an cayliss.

6. Met mi sey today Puss from England rub out , bawl out sey Dawn wicked and lie , am a pure ole furniture an rug inna Dawn house. And how a tie dawn tie her husband and Tony .

7. Dawn fi stop come pon live pon ppl and fi guh worry how everybody hate har and dun har and she fi guh worry bout har ugly ninja turtle no neck big fat daughter keyona weh ah walk and suck cocky and pussy like dawg she ugly nuh bloodclaat har mouth stink, arm stink,and pussy stink dawn go correct dem tings before yuh war wid ppl

8. A 3 man Dawn trek inna har life lol the whole a unnu web a cuss dawn trek would a man and no have a husband live with grudge har for life dawn u win win win go through God Bless you

9. Stop tell lies for duty dawn the old face woman fuck like dogs the husband doesn’t want her but remember it cheap to keep dawn in the house because if the husband put out duty dawn him off to give her everything he work for so the husband keep her in the livingroom

10. Dawn tek one hole heap a one night fuck from people man , plus Dawn fuk woman too.
    Dawn you bead old like you days why Tony inna Doreen modern king size bed.
    Dawn you loose again .

11. Gwey Doreen a long time fuck out and suck out and put down wrinkled body weh desperate for a man and a try give toney har money man use oono fool and dawn no carry sent Stacy you pussy ole dark like blood cloth tunnel gewey. Wid u germs mouth you a show puss wall say u live there u walk and sleep pon everybody floor

12. Dawn the old bed again, Dawn as you husband come you have to go out into the sofa, but dawn how you and you daughter and son sleep on that sofa.
    You wickedness and old age a take it toll on you .
    Dawn a now you and D&P Pat ago war, because her sister take away you man .
    People Sydnee Queen Doreen tek wey Tony Ray Ray from whale body Dawn.
    Dawn you do 2 surgery and you still shape like water inna plastic bag. Go tek back you money from the surgeon.
    Dawn the whole Mercia hate you.

13. Dawn you loose again , Doreen a beat you bad , Dawn you look older than Doreen , Doreen you bed old and you furniture old, you tv small , Doreen house a beat you in every way . Dawn mi auntie Doreen a mad you because she tek Tony from.
    Dawn loose her man and she a get mad .

14. Dawn have her husband she happy happy I see dawn already inside a store me naw lie she look good she clean har theet white and brown skin clean