IS LADY ROSE DIVORCED?

FI DI PEOPLE DEM WHO NUH KNOW OO…DEM SEH ROSE DID MARRIED TO A MAN NAME NAKIA ROSE(TENEISHA IMAGE BREDDA) RIGHT RIGHT……HIM END UP DOING 25 YEARS FI ROBBERY OOO.SUH DI PEOPLE DEM DID SEH HIM AND ROSE MARRIED SO SHE GO VISIT HIM REGULAR AND TING………BUT WE DID HEAR SEH SHOWA CHRIS WAS PLAYING MR WATCHIE PUMS FI NAKIA AND REPORT LADY ROSE ACTIVITIES BACK TO DI MAN ..NOW IT LOOK LIKE ROSE OUT AND DI SIDE CHICK WHEY PEOPLE DID A TEK TEK IT INA DI UNUSUAL WAY…SHE AND NAKIA WELL ENGAGE AND SHOWER CHRIS IS KEEPING WATCH SAME WAY

SHOWACHRIS-Optimized

SC2-Optimized

41 thoughts on “IS LADY ROSE DIVORCED?

1. aaahhh jailhouse romance….F*** outta here bout you ah gi pass…like Nakia ah some prize and him deh ah prison…ooo she’s so lucky…from sidechick to fiance…-___-… if you did not hold me down respectfully when you were free why the hell am I going to hold you down when you locked up? miss me with the “ride or die” shit…please…every n**ga in prison want a wife…mind sharp him hav man ah prison ah call him “wife”…man ah prison waan commissary money and security when dem coom out
    :kimpoi
    :cool

2. Den who sell f**k and suck pussy like china met. Nakia is news to me and china is very man an road side chick / call girl me mean call girl. If the man them say suck a next gyal she say when and where all fi free . Lmao. Rose a no gold but u cah left bad gone to worst dwl.

3. How much years gone out a the 25yrs is that me waan know. These females good, so when this man come out how old him go be? :ngakak If the man neva want me before him lock up please no want me when you doing 25yrs. Jail bird romance and when him get out him gone left you Miss Winnie Mandela.

4. Sender get yuh story straight a nuh robbery nakia in prison for . Nakia is the one that got rob and him retaliate and shoot the man fi teck him things him charge fi attempted murder because the guy cripple. And he got 25 years imprisonment. And Lady rose have a right fi move on come on people Lady rose nuh young.she is 53 years old by the time nakia come out and get deport rose a 7yrs old she cannot manage nakia big Dick nuh more plus nakia love sex all him woman them into them ass.poor Lady rose ago too hold to teck it into her ass she maybe wearing pampas at that time.that girl is young enough to handle nakia front ways and back ways and into the ass ways.

1. ohhhh no not pretty browning preps…..i like her when she did slim with dreamy eyes……and INNOCENT same girl right? tat went on vacation and den never allow her back in the country ….poor thing

2. @quena no man in there right mind would wife up nasty Sabrina! I know this likkle hoe from shi a pickney love walk and tek people man! She just like her mumma beggy beggy Sandra I never see a woman can beg like Sandra! Sabrina is a dog shit a wonder if shi still a f**k woman. When fricso kid did a make money shi did deh with him, shi get bright and dis him baby mother, and him dis are up bad him do the song fi Sabrina HOT GAL NUH BADE IN A WASH PAN! Lol bout 20 a dem live in a two bed room and Dem never have toilet and bathroom!

5. Meck shower move him rats bout him a talk bout ride and die and loyalty. Shower Chris is an informer. Num 1 showers Chris get lock up with weed into him car him was under investigation by the police for sending and picking up weed at his job at the nursing home him get catch red handed and up until now shower Chris nuh do 1 day in jail. Come on shower Chris u cannot beat that case u got caught red handed. Suh come out a lady rose business. Yuh friend get long prison if a lady rose did dey. A jail him would bust up over 100 batty already.plus him ok because him a undercover batty man and that’s not a lie. Nakia is bi sexually. Lady rose dey with selector Chris diamond. She love the big tall strong body man them.a Lady rose and Chris diamond sleep most Night .just like how nakia sleep with him boyfriend a jail at nights. Nasty tenisha she wey walk with her front pon her forehead a talk bout loyalty bitch please. Lady rose live yuh life because wen nakia did dey a road him f..k both man and woman.suh live yuh life Lady Rosa yuh man Chris diamond looks good

1. On top of that Shower Chros was using wards (children in the States care) of the state to collect the boxes. Him a big INFORMER. Him better gwaan watch Marcia niece or daughter which ever one. She a gi him $10 and $20. Maybe Shower Chris need fi carry him batty go gi him boss a prison fi di pay.

6. Correction by the time nakia get release Lady rose going to be about 70 years old. Suh tenisha image and shower informer Chris leave Lady rose Meck she enjoys her life.

7. Yes live your life Lady Rose and don’t worry about the prison shitty Hood.Nakia and Bready were good friends and Bisexual. Imagine that :bingung two Big Hood playing sword fight.

8. Sexyexdion ova pon ig come talk cause nakia f**k nuff a u fren dem in there ass candi a 1bradybunch2list goes on

9. if me never sure before me sure now .. dancehall people sick ! how u fi deh wid man weh a do 25 years to life muchless married to man inna jail??? lmfao :ngakak

1. That is true, him and Shawna used to f**k. Simone, @Mona on IG need fi come talk bout the threesome dem. And Ruff weh deh a Jamaica to, Naka f**k di whole a dem.

10. But no Wha day China was f**king mappie chanpayne , pay hype etc and also Apple yes the great Apple. The list goes on . Nakia meet him match

11. Seya f**k everything walking from back in Green Acres mall days. Her sister is so opposite of her. She came up here on her damn back. Man,woman and child she f**k and sell pussy. So she and Nakia is a couple? That’s funny

12. @hotgyal 1:56 a long time simone (@mona_10_06) and sashifierce (she get look up fi homegoods thiefing wit tami lee) a walk and f**k down the place,simone f**k everything weh walk bark and talk…simone mouth stink like sweaty asshole,she use to f**k opal aka twinny fi har old bruck but twinny stop buy har things and start sponser big mouth carisma..the whole a them crownyyy and sick stomach!!simone yuh pussy shit up stop follow battyman cookie and tek batty f**k fi name brand

1. Mi hear seh di same Simone di ah f**k JayX also, yes John John dem gal good. Dem look so good and dem you and caan find ah man fi stay.

13. Rose a f**king long time every year she come Ja she f**k everything that moves she’s a dirty person with a pretty smile she walk an f**k like dog for the last 3 years a chrisdymond the Dj dun ya she a hide an f**k a him a wear out her husband clothes and shoes and belts them HIM DRIVE HER TRUCK EVERY WERE IN NYC she all have Chris family a live round her yard rose is a big nobody