IS HOW MUCH A DEM UNCLE HAVE?

13 thoughts on “IS HOW MUCH A DEM UNCLE HAVE?

1. sumting look very sad on all pics, him save har from homeless dem put her out she was sad , him get back a f**k shop fi him convenience, lie him deh wid cash long time tina jetset a push him pan har , him a f**k wendel up at barnes and 228 daughter to whoooie ,sumting u mouth full a pisssssssss girl

2. This gal looks good, the man probably has money and a reputation for tricking off on bytches, like most West Indians feel is their duty to do.

3. Met this girl need to move on cause the gyal a breed fi uncle a so him walk round and f**k everything with out protection fish these men now a day

1. My dear sumting cyaa breed. Her womb a cemetery. Nuff belly she dash weh… Cuz every time Damian did try breed har she go flush it out. Remember him mother did a curse her out say how her son want more kids and sumting never wanted to give him. So him left so find a woman weh can breed

4. SUMTING IZ U SEND IN THIS LEAVE THE GIRL ALONE N GUH SORT OUT U CARELESS LIFE U NUH LIVE NUH WEH NO JOB NO PAPERS LIKE WTF U ACTING LIKE THE GIRL CAME IN UR LIFE A U TEK THE GYAL MAN N WAH HYPE BUT DONT FOLLOW TINA ENO CAUSE TINA DONE GET THE WHOLE NINE YARD A FARRIN AREADY SHE GET STAB CHOP AN SHOT SO KNOW WEH U A DO! SUMTING U RUN GU FREN THE LIKKY LIKKY SISTER THE UGLY ONE WEH LOOK TUFF LIKE MAN THAT STILL NAH MEK UNCLE WIFE YUH CAUSE SHE SAME ONE LAUGH AN DONE YUH!! WHY NON A DEM NEVA PUT U UP SINCE U A SISTER IN LAW??? GIRL BYE SEXY CASH A U A LEAD BY FAR THAT WET RAT AINT GOT SHIT ON YOU! Ps. LOWE DAH DUTTY BWOY DEH ITS NOT WORTH IT REAL CHAT YALL JUST MAKING HIM LOOK IMPORTANT AN A DAT HIM N HIM FRIGHTEN FAMILY DEM WANT OLE COUNTRY IDIOTS DEM

5. @Anonymous 11:07 which cash u a talk? Bleach out cash from quuens? Cause mi know she cant lead Nutting

6. Big foot tuff face Stacy caan compete wid pretty girl Cash no day.Uncle just a f**k har out.Uncle nuh stop cry ova cash and call dun har phone & pop up a har yaad.yes she did love di bwoy but yuh nuh see she lef him so don’t mek a party pic fool enuh

7. cash fi lef him and find a good man weh can help har ,sumting a look three sum ,cash don’t f**k her ,that what apple them teach har ,cash the gal want u , th ugly sister talk sey har bredda tell har fi true bout sad sumting fi stay inna the back a the party ,she wanted a audience ,a look family ,sumting go love ur child , love ur child u deh a road a buy love ,dutty gal ,tina jetset oldddddddddddd now ,man done pan har ,u to ago get dun up and diss up

8. Uncle breed everybody rocky dash wey fi are own cause uncle never want it. The boy ugly bad and the gal them just a act like them nuh have nuh sense… Him hate condom bad

9. So did his ugly trini bitch. A di hood a mad dem. What a day when him go back a jail. All a dem friend him ugly sisters to get close to him and no know sey dem a users.