HUSBAND YUH HAVE A WIFE

Met after tihan wife stay wid him after ten years of cheating two outside kids him decide fi show him thru color again Inna the woman club to wid him new gal u see how them man yah stay met tihan u need fi stop it an go mind yuh three kids them a 5 kids u have an u only own two an stop walk an f**k everybody

HUA-Optimized

41 thoughts on “HUSBAND YUH HAVE A WIFE

1. I know these two sisters, they’re down low whores (especially Stacy the one on the right) they both have one child each and none were given to the rightful fathers.

2. @Mamacita, I’m anonymous above, I don’t know the guy or his wife, but after telling my link about the sisters on the wall and what the story was about, I got some info on the man…….dem sey him licky-licky!! I heard that the wife did help with the outside kids, but It seems like they’re not really together anymore because he has been around this girl for awhile, who now has the responsilities of the wife because that’s the only reason he’s around, he gets to drive her car and shack up in her teeny-tiny bedroom space under the roof she shares with her entire family.

1. Dats wha dem get fi tek ppl man because now she has to take on the responsibility as the wife used to take on. What’s the point. Mi waan the wife come talk if dwm leff. Someone page wifey deh. If him driving her car that means he doesn’t have one for himself or he has a nicer car than him. Lmao.

1. Wife do di best ting, let him be someone else’s responsibility. Wife can get a restful night sleep while matey haffi a smell cheesy foot eena close quarters

3. So wat if the man a f**k the gal them him a nu the first or the last bitch u chat to much who u a f**k suck u mamda an low the ppl them an mi bet you u nu have no money in a u pocket now but u I a ppl business nasty jamaican love ppl business

4. If him married post di certificate, mi wan si… And unno don’t know di two sister dem, naah nutten fi duh… Gwey cyan know bad mind from the post… Two sista dem don’t duh none a unno nutten… Have up dem good good job and take care a dem own household… Unno guh si down Nasty naiggah… Unno guh si dun or guh get a job

5. Nasty naiggah, love carry news… Misery loves company… Unno don’t know dem… Gal a talk shyt bout entire family, yuh link bruk gal… Yuh not even know who own di house… Move unno nasty bad mind self from the people dem life… Guh get a job. Dat unno fi duh n leave di well proper woman. Have up dem good God bless life… Gwey Jancrow! Cho… An if yuh link nuh BRUK show wi do married certificate…GWEY

1. Whoring Natasha gwan go sotedown somewhere because youre not winning. Good job and matey status dont match. Tihan not leaving Nelsa

6. Nasty naiggah, love carry news… Misery loves company… Unno don’t know dem… Gal a talk shyt bout entire family, yuh link bruk gal… Yuh not even know who own di house… Move unno nasty bad mind self from the people dem life… Guh get a job. Dat unno fi duh n leave di well proper woman. Have up dem good God bless life… Gwey Jancrow! Cho… An if yuh link nuh BRUK show wi do married certificate…GWEY

7. A me kemar nasty gal leave the man a go suck u mamda bitch bout u link tell u shit go suck out u link nasty suck wood bitch a leave man an him life bloodcalt who you bit nobody u have time pon u hand fi in a ppl business go clean u dutty house

1. Yuh mean Kemar as in the guy in the picture or Kemar as in his brethren cause mi never see man trace a gyal for a next man yet so I’m hoping you are the guy in the pic and your name is Kemar and you’re defending yourself. Lol.

8. Wat the f**k a gwan pon JMG wit my nigga an that little suck wood gal a who you bitch talk out u name pussy an u would see big woman thing JMG mi can tell everypussy a chat the man the man have him own house in hempstead mi kno that him rent it out an still have him spot there that big pussy bitch a talk bout link tell she that tell u link him would get a shot in a him face fi mi general put that pon my mother life that nigga a good youth the man have two dollar van in a queens A run the man have him money my girl please tell me u a who su u can’t chat ppl business aging please

1. Sar is wha mek yuh suh heated ova di likkle post. Is you hold him hood when him ah piss or is you wipe it wid di one ply ah tissue :bingung Nah man….yuh too caught up ova dis likkle post. Yuh behavior nuh nawmal…..

9. Suh mi si pon di post sey a 5 kids di man hav but mi know sey a 6 kids shi hav and only 2 a fi him. When unno a talk talk di entire ting. Dem nuh married. She a spread rumors bout di man and waan tarnish di man reputation. All haar fren and family whey put up dem sumn yah, gwey, attention unno a look. A bet fi unno life nuh stay gud.kmfrt

1. 6 kids in these times. Dem going on well. Why would his wife try to Tarnish his name knowing she could possibly tarnish hers. Btw….is this Natasha. If so what is your position with “Mr Long Island 2:dollar vans house in Hempstead???”. Please do tell. And tell batty puppet Kemar to go suck a dick an go weh. Bout him a trace for his man. Kmt

10. Since shi and di man deh fi 10 yrs, she need fi show di marriage certificate and haar pic. Obviously di girl him a pose wid look good, she is a dime and have haar tings in check. Dutty gal show the certificate since you claim you a wife or yuh mean WIF LOL

1. Mi like how u bright. Just remember your time soon up. What a way yuh proud fi tek a gyal man. Lets hope you last 10 years like Nellsa. At least Nellsa dont have to buy cocky. Keep buying Tihan because if you can’t do anything for him he will not stay. Do you think you are the only one Ms Natasha. Queens mattress do you think you alone can hold Tihan. One pussy kill cocky an yuh know say dat a true him have him woman a him yard but a nuff gyal him screw.

11. @Mamacita Why are these birds so mad?! The truth is a hard pill to swallow!! Don’t worry ugly ducklings keep working your “good good jobs” so you can continue to use your money to secure a man, you girls are very hard to look at in real life and you know it!! So keep calm and enjoy your 5 minutes:)

1. That me say too because men like these don’t change. Smh. And wifey might be wayyyy cuter than matey. Ugly birds. Kmt

12. @mamacita I was saying the same thing that Kemar must be a Batty-Fish!!! and I think the others cursing is indeed Natasha and Stacey, talking about people have nothing to do and no job when they’re comment the most!!! Birds Bye

13. Him and him wife live. If they are having problems and he is seeing this lady up top then it’s only fair that his wife is mad. But why unu saying is his wife send it in. What she has to gain and what her family have to di with it. If she is hurting i doubt she would send this story in to embarrass her self more. Natasha what he does FOR YOU he will do TO YOU. Your time soon come. Tihan cant tame

14. Goodnight Met and Metters

Don’t blame the men, blame the women; it’s full time now black women stop playing side hoe roles.
    I for one not sitting with any man that don’t find me good enough to be with just me.
    And mi definitely nuh wah no gal man or husband, mi have ambition.

15. Tian tian tian.. smh… tian not changing. Me memba one time tian a keep him dance in a lorna and the wife in a di bar and him have a gal a breed a collect a di door. The wife simple and quiet and no too mix up and go out. Educated smart girl dont know why she no run tian

1. She might be educated but if she’s putting up with this for 10 years then she’s not that smart. Quiet ladies who don’t go out much always end up in this kinda situation. Wife needs to wake up.

1. Please tell us the half you know. Is this wife. Are you gonna share some of your experiences with us. Or are you trying to tell us something. Please do tell

16. Good youth my ass! If him so good why him don’t teck all a di money weh him con outta di woman dem n guh mine him 6 pickney dem???? Batty bitch Kemar tell ya friend go take care of his f**king kids dat you fi do bout good youth. Kmt

17. This post is one of many, same story lines and lies…Kemar change it a dash 😀

Undocumented marriages

Years wasted

Rideout for life female at home

Slutty husband

Global c@cky with nuff tekers

Nah leave de wife/wifey

Ugly maties (man, wives/wifeys & baby producers included)

Then we have the sender who feel the side phuck dem more than the desenitized woman at home :sup2:

:ngakak

18. Me a one a him woman , never kn bout dem 2 dah up a top him sah a him friend dem him jus a help dem outa a situation mmmmm

1. Yuh need to hold several seats and stop look a hype. A how him so generous fi a help di 2 a dem at the same time out of a situation so. Yuh claim yuh nuh know bout dem but him tell yuh him a help dem. Kmt. As women no matter what a man tells us, we know when dem and a woman involved. So is either you’re a dam fool or yuh lie. Him live wid him wife an yuh never know???? Kmt. Gwaan go wash yuh face and brush yuh teeth an go to bed. With your lies. Same how him disrespect Nelsa same so him gonna dis all of you hoes.