Cassie the young boy nuh want yuh him said yuh(Edited) n yuh love too much OBEAH n Mix up long time hoe f**k out Cassie leave the malls alone … All you and ico do a walk from mall to mall n thief look how long uno deh ya n nothing to show but clothe go help yuh brother a Jamaica it a sin how the boy look n yuh a mine young boy coco yuh is the next one f**kie duckie you a the only gal Peter sweet f**k n hide help uno families dem a Jamaica man .. Uno fight out Wendy n uno still naw happen dirty Bridgett nuh live no where ever body know yuh a sleep pon Cassie floor she keep no secret uno life sad bad ….

Screenshot_2015-12-16-16-46-54

33 thoughts on “FOLLOWUP

1. So if this is about Cassie and family, sender why are you still posting Ico pic.
    Good morning Met, hope you had a Great weekend.

2. CASSIE YOU FI FEAR OBEAH …. MET YOU NEVER HEAR BOUT LITTLE PAULENE AND THE OBEAH BACK INNA THE DAYS SEND YOUR LATE THEM PEOPLE YA A OBEAH IT SELF CASSIE MIX UP FI REAL N LOVE OBEAH SHE ALWAYS A TALK BOUT IT FI REAL N ALWAYS INNA THE PEOPLE THEM MALL AND MET GOOD A CANT FIND A PIC CAUSE SHE INFORMA SHE NUH TEK PICTURE

3. So right cassie who pie say he would never look back at poor Chelsea see need a father in her life china was as bad but see walk out of the mix up who is the little boy dad they say its for sliver crust owner

4. Cassie can’t read but she can f**king remember everything about ppl business she dont take picture for true cause she love chat ppl she no different then long breath ioc no baby daddy to come home to at night just clothes to look pon of what they teef a day time

1. Can’t read and write that why she thieving for a live bag n clothes Cassie a evil be careful sender’s OBEAH muma I wouldn’t be surprised if a she a beat Beverly

5. Beverly white spite in her face well someone need to call beverly tell her that cassie said it was her time for her family to die cassie wicked she love chat bad about ppl kids when her’s dont have no dad to come home to poor beverly someone need to tell her what cassie said about her daughter that die for cancer

1. @2chain cassie have no power who live are die the white family nuh need nothing from that obeah woman every sin yuh do in life come back to yuh kids so if she think she kill shauna her day will come

mi friend life was save she go down like a TURE STAR YUH NUH HAVE NO POWER GO SUCK YUH MOTHER

2. And how Beverly white look like man the family shade like box nuh a them nuh look good round there she hate Beverly fi true

6. @pictureplease yes she same one old bitch she wait on pie fi so long and him get deep port come back n never look back pon she cassie mouth stink inna real life hide and f**k like dog the set a them is a sin

HISTROY MAKER A LITTLE PAULINE SISTER
    OBEAH NAW DO NOTHING GOOD FI OUN CAUSE
    NO MAN YUH SAME

CASSIE NEW NAME NUH MAN NUH STAY

7. “him get DEEP PORT”….no sah…serious bad…no sah…MET please to add this to the words of year list 2015 nuh done yet LMAO
    ( i will leave “HISTROY” alone because it may have been a typo dwl)

Sorry mum but its deport

8. SHE MIX UP LOL SAY A PAY WEAR AND LEFT WENDY WEAR N SAY WENDY NUH HIDE IT
    YOOO WENDY A WHAT REALLY WHEN WRONG WITH YALL SHE REALLY DONT LIKE YOU NEVER HAVE NOTHING GOOD TO SAY ABOUT YOU FROM JUNIOR NUH WANT YOU HOW SHE AND PIE USE TO DO THING FOR YOU .. YUH LOVE TALK BOUT GOD AND YUH KNOW U A REAL WICKED AND THE LISTEN GOSE ON

9. Leave the spelling alone, the mixup tun up. But the whole crew a them mouth stink…..the whole crew a them a man mina….the whole crew thief from dust to dawn,and them pussy stink and fulla infections, and that extend to the new recruits. Them :alay messy bad. :alay :alay :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

10. Obeah cassie same as ico couldn’t have kids pussy salt like there mouth just like little pauline love young boys to f**k them cause all they have to give them is pants from gap sneakers from modells shirt from American eagle boxers from express to show them they dont need there money cant cook but living unhappy world cassie is about 46yrs coco need to help her kids them to keep running behide knock knees soldgee who dont live no where himself

11. Peaches needs to stop.
    All this because party coming up.
    You stop talk to the girl because she didn’t go dance with you and leave her pickney dem alone and you mad. Get over it. Move on with your new friend Tiffney who just keep FLOP dance.

12. Same so young boy Mina them n badmind Cassie chat her own families so what new Beverly split inna her face sorry it never change her color long time coming a one evil 3 kids n 3 different man n still a walk n thief

13. No life f##k box Cassie weh Beverly split in a yuh face and yuh know weh she live n can’t do a thing bout it mix up Cassie weh pie nuh want hoe how the man fi want you when yuh f**k him mother man and inna the woman house a thrown powder fi she walk in a it yess bitch #fact Cassie yuh shame tree dead bout u a rejoices over the woman death in a her family go find yuh baby father them dirty nasty stink in mouth Cassie from Brooklyn stop work OBEAH let go the people them wicked gal no man nuh want … Peaches Cassie a nuh bad gal she full a mouth not even cause all now big bad Beverly white a do road n her address nuh change abaay

14. Vee look a way ico dwrl why o why Met so bad look how ico face look n the dress she real look a hot mess hand down Cassie 3 kids 3 different baby daddy the way how yuh love chat people split inna face wow shame OBEAH to be real I hear pie Mom back in the day’s on this same topic about you still love mix up still walk from mall to mall bitch your life sad you been here since when n nothing to show I really hope your reading this wake up

15. Cassie can’t read poor Chelsea reading this hi Chelsea if u still up cause i pretty sure your mom sent u over paulett house so her next young boy can get his order in for some nike sneaker for Christmas while breaking into ppl house day and nite good couple walk mall broke in ppl house

16. Yall are really f**king SAD all yall talking Cassie dem nuh beg unno nutthin. Peaches you a hating ass bitch you look like a man. It’s sad yall haterssss come suck dem!

17. Pretty sure sender your there friend as much don’t have papers yourself or drop out of school to run with them for clothes fool boops u need a nose job your hair line gone with all those cheap wigs boops want old man to give her money cause she is as bad like the rest

18. Cassie yuh life sad bitch yes she a begga studio apartment bitch n have 3 kids n 3 different baby father what u a thief for if not to better yourself mine in man that nuh make it poor kids , Lv Gucci bag n yuh nuh live right suck hood bitch uno can’t chat to nobody that why uno chat them uno keep on a say peaches but a nuh she alone know yuh secret them hoe stinking pussy stinking mouth Cassie save some a the OBEAH money fi better yuh self are OBEAH yuh self Fi a better pussii the hold lot a uno pussy sad can’t hold no man boops u f**k out one gal a mad u n yuh sister she f**k the two a uno man n crystal yuh man still breed her n own the belly coco you say weh yuh put me vee up a top look like 40 may ico look I something bite u a the infection them may i go on,,, go OBEAH uno pussy p.s the end

19. :repost: :repost: :repost: :repost: :repost: do you need a picture of Cassie Met? You and yuh youngie thieving be careful cause Cassie n her man on the lose :kimpoi :shakehand2

20. U shut the f**k up your breath stick like them as well make sure sliver crust woman dont find out where she live cause i will take a picture of her garage door walk in apartment tell her call long breast cherry to answer her cause cherry begging her pussy