FASSING BUT TELLING

0 thoughts on “FASSING BUT TELLING

1. Not a very clear picture, but she looks so pretty/motherly…morning Metty and mi good good JMG fammy :peluk :peluk :request

2. But me a hear say she dont live nowhere. N she did a talk bout a over 9000 for she shower. But I saw the pics n the poor boy look out a place. I dont know if thats A happy couple. Only time will tell. Bc me hear say she talk to.him.any n any she like.

3. That poor boy is far from being happy, because the gal nun live nuh way and he’s being abuse by her. How desperate can she be, a she guh look did likkle boy. Dem not even she a year yet and baby come……Lennox mother set she want a DNA pon happi

4. She a hype and nuh live nuh way, she kotch wid hear granny in a do Bronx. A people credit card she tief an duh do shower. It wasn’t her up front money and her dress looked so horrible. During the whole shower , her so called baby daddy was out of touch. He looked so lost.

5. So Lennox a hype up and him pickney deh a Jamaica hungry?….lord god a wah this, a what him ago tell him two other woman dem set yah now. Poor thing, him love likes thou.

6. But me a hear say she dont live nowhere. N she did a talk bout a over 9000 for she shower. But I saw the pics n the poor boy look out a place. I dont know if thats A happy couple. Only time will tell. Bc me hear say she talk to.him.any n any way she like.

7. Dis girl look like say she nyam sum body white fowl cause unnu don’t give her a breaky break no sah di B man deh a baby shower a cut cake smiling so proudly so unnu caaa done har say unwanted unnu say di man uneasy how the fuxx do u know suppose is fart him did waaa fart but him a mind him manners so him face set away mi sayyyy when unnu no like ppl unnu give dem basket fi carry rawseeeee wata eno man

8. How the hell could someone in their right mind keep a $10,000 baby shower and lives no where……..Please someone help me to understand the LOGIC in this. Where will the baby go when she’s discharged from the hospital.
    Good morning Met