EVERYTHING UNO CALL WI NAME HEE?

9 thoughts on “EVERYTHING UNO CALL WI NAME HEE?

1. A good tings oooooo.. mek dem call up pinkwall name raaaaay! Afta dem cyaah rub off di pink offa di wall.

2. Felesha yuh mine man suh stop lying you fat bitch. Bout mean lol yah mine man from longtime a nuh jus know and thief clothes give man. You showing pics when a bare drug ring yuh mother and father mix up in a, bitch go learn to write a proper sentence. All the clothes yuh thiefing you still not thiefing your rite size, cause everything yuh wear squeeze up pon yuh, and very tight. Somebody need to beat yuh and calm yuh cause yuh very hype with nothing to show, come off public assistance and section A since yuh mother and father set foundation, cause you swear yuh rich and always a hype pon ppl.

3. They send her in about 2 weeks ago so she have a right fi call “PINKWALL” name tf. Cause everything dem send in, like this kmt wah this fi send in kmt.

4. felesha ah hide behind govt assistance
    felesha mine man and they still dont stay
    felesha is fat and shaped so fucking bad
    felesha pussy stink up di whole car and outta door
    felesha wear bare fake
    felesha will never wear her size
    felesha is in denial
    felesha mouth big like couch shell
    felesha mouth need fixing
    felesha look like a puddle ah durty wata

riddle me this….felesha talk bout all this money she ave but naaw put it to good use…to how yuh love slim gyal fashion…go fix ur bloodclaat self or wear clothes that fit…you look bad inna real life!

please write this on the chalk board felesha 100 times

5. Cocky nuh fi mine move yu bloodclaat fat stay bad fel fel mi hear seh yuh pussy stink n yu ave a bad odor n a gwaan like ya sumbody lol wid yu fake designers stop mine man n go mine yu pitney