DWAYNE HERE IS YOUR POSTER

37 thoughts on “DWAYNE HERE IS YOUR POSTER

1. Well D@mn Dwayne. I hope you taking care of everyone financially, sexually and emotionally. Don’t short change not one of them since your chest so high.

2. poochie wukliss like dog, likkle girl stop mine dwayne him nuh want u him tell kandy seh u a him ex yuh nuh shame u tek yuh money gi dwayne and cudn pay uh phone bill fi 3 months then a tell lie bout dwayne pay yuh bill every month stop walk and tell lie likkle girl, u a mine dwayne and evry sent yuh gi him him carry it guh gi kandy, poochie stop gi dwayne yuh money and guh tek it buy some self esteem

3. Dutty kandy we all know is you send this shit in yuh can’t write a good sentence fi save yuh life bitch yuh need a job and go back to school yuh f**in fool

4. U guys are talking and fighting over that waste boy weh name dwayne that nigga live with him wife and kids u bitches are so crazy this nigga using u guys left and right wat I want to no can anyone of u bitches put him up when him wife put him out poochie ur mouth smell like battyhole u need to chill, u kandy u just a look a hype offa the ugly cocky boy unno need Fi go check unno self out at the doctor that unno need Fi go do cause this boy is a walking (STD) every week him go doctor.

5. Me can’t believe a Dwayne this y use to fuvk mad gal ela dwayne y look like him always want bathed dwayne y bleach out and look like wet rat Dwayne y make like bottle u ppl a war over no sa me shame fi u low esteem woman but still feel a u dwayne sending u self Dwayne go and hide u self under a bed looking like a kingfish

6. KANDY IS A WORTHLESS NASTY COPPER COLOR BITCH SHI IS SO DISGUSTING ON SOCIAL MEDIA ALWAYS A POST SUM NASTINESS NOW WI KN JANET STORM DEM WAS RITE BOUT HER. SHI NADTY AN BAD MIND FI TRUTH WID HER BODY LOOK LIKE WEN SHIT INNA SUN LONG

7. WIFE MECK KANDY MOVE FROM YAH DONT FALLA KANDY SHI FULL A DRAMA A CAUSE D BOY NAH LEF U FI ER HOPE HIM LEAN HIM LESSON DIS DAM RED KI. GAL NEED FI CUM AFFA SOCIAL MEDIA AN G9H FIN SINTING FI DOU SHI NEED FI GOH LOOK SUM NEW PCS FI HER HOUSE WAH LUK LIKE OLE PPL LONG TIME HOUSE SHI LOOK SOH NASTY WEN SHI.LONG OUT HER TONG. HER BED LOOK LIKE A TOMB INNA JEW CEMERTY DIS OLE LONG TIME RED GAL NEED A CHAIN ROUND HER NECK SH IS WORST DAH A DOG SHI LOOK LIKE A PITBULL DISGUSTING MON

8. @ @non 6:13 yes we black and we proud,a no everything a fi everybody so if this a no fi you keep it moving.

9. Di gal simone get proof say di bwoy a suck kandy pussy n still a own him up…man clown….dwrl

10. Bad gal kandy…mi like her style. A the man fi get cussing cas a him a the dog.Female need to stop cuss eash other and done the dutty bwoy them

11. Kandy a Fren yuh a look from yuh mate dem no body nuh wah nuh Fren from yuh bout cuss dutty Boy move nasty kandy we know a you slut monkey

12. I wasnt going to comment again cas this is not kandy.But anyways bitch! Who tell you,that u somebody??have several “seat” dont be commenting shit both its “Kandy” when u dont know shit…bye bitch!!!

I dont know why woman so fool a cuss next woman when the only one winning is the man…F***G FOOLS!!!!

13. kandy nah look nuh friend from poochie a poochie call kandy phone ana bawl last night ana beg har nuh fi guh a di shop weh she work suh move yuh bloodclaat

14. KANDY DONT NEED TO BADMIND JANET STORM DEM FOR FAKE BODY ANY BODY CAN PAY AN GET THERE BODY DONE. KMFT FAMILY NEED TO GET OUT FAMILY BUSNEES

15. Candy salt cause she have 2 baby father one get deported an dead a Jamaica an now the second baby father deh a perison a do time an looking to get deport back to Jamaica cause dem catch him with coke Dwl Wat a gal pussy salt Jesus Christ

16. Why Kandy hype is going to BADMIND Janet over your fake body
    Kmft
    Anyone can pay them money n do that smh

17. KANDY HYPE DONT NEED TO GET HYPE OFF THIS MIX UP WITH DWAYNE BECAUSE THE GIRL MAKE HER NAME FROM the Video she make over two years now

18. Di mine c**ky gal name SIMONE RATTRAY pon FB…scroll dung pon r page n look pon di comments under r profile pic n unu see di proof….poochi mine cocky like dog

19. Candy a look a hype offa the youth make she move her stinking pussy she look like a mad gal an never look good yet

20. Nooooooooo!!!! A cant laugh. Suh tell mi ppl after you guys see this black and brown bwoy wa a suck gal pussy,you really want to fight over something like this!the bwoy look so nasty looking like all kandy batty him did a lick out…

1. Bad gyal shell, lala , drill and all di res a name dem u …How much names yuh need fi change fi get your point across?

21. Met u so confuse and naive that u dont even know you head from you foot.Only a fool would think its the same person. U think mi a twin like U man?Mi check him page and that man have 2 shades.Where as for me im only one person.May God bless your peanut brain.

22. Omg with this sucking pums and cocky.Its not a crime..geez man.
    I am sure when you all getting yall fear share of sucking or giving sucking yall not talking about it.
    Come with something else now is 2016..kmt