DOUGIE SEH DEM A PAY HIGH PRICE FI DEAR COMPANY

24 thoughts on “DOUGIE SEH DEM A PAY HIGH PRICE FI DEAR COMPANY

1. A boasydolly ,dougie, a throw word pon because him And Kim possible a Bestie.and when dolly post, up kwesi , yuh nuh si sey kim possible dis,her post by throwing words sey dolly man dunce, homeless and Bruck.and now dougie come a throw words bout dolly closet, wey full of fake stuff and a loud up sey boasydolly sell are vagina and really duh the 3sum them fi a Little change and a Meck everybody knows sey dolly Bruck. [ show case a life style that does not exist ]. Dougie, yuh too bad.lol.dolly a you Dougie a dash word pon because yuh a play star girl roll and yuh dead Inna yuh movie.

2. kim lick dung dolly and douglas rob out barbie i am weak dis day :tkp

a big woman ting him a deal wid doah,mi rate him post nah lie

3. Dougie oh please him love dash word pob people sneakingly. Dougie what’s the lil boys in jamaica paying to have your company. Move cause u dash words all the time bout things and u no better. U still live a queens in a you granny house with your mom and others. Where is your housf you always talking about

4. Mi sah if nuff a unoo ever kn d tings dem wah nuff a dem boy an gal yah affi a dou fi wear name brand an hype uno vomit )))))))!!!! trust me. Y u tink nuff a dem hate pinkwall so much. Cause a ppl close to dem cum under disguise an a dun dem trust me. I know dat a pure fake hype an badmind a gwan. Yes nuff a d name brand dem cum from d thrift shop inna d city nuff cum fr china. Yea nothing noh wrong but is d hype behind it nuff a unoo a chat bout ppl pon pink wall a mix up. Unoo wah kn dem gal dah inna real life no bady chat , fuss and cuss like dem. Dem noh wah no real man. Pure huslter an fass money dem inna mi noh care wey noh bady wah sah. Nah buy no brand fi 2 grand an live inna a 3 bedroom wid 8 plus ppl no to backside it nah happen .

5. Uhhmmm Yeah I was thinking Barbie.. But much as mi and Dougie ah fren, mi can’t tek when di man dem ah trace and throw word on woman.

I mean really, really, lets talk bout how much young bwoy ah lickout batty fi dem $20 at the door and bucket of champagne…rolling eyes. As much as I agree please leave di hair salon argument to Saturday afternoons on Merrick. Thanks.

6. Dougie aka no platinum Caan talk about nobody. When yuh still live inna yuh mumma/auntie/granny house in that hot ass attic room. When you same one Dougie weh walk mine the young youth dem fi freak dem offfff! Shut up yuh mouth… and take seat or go brush yuh tongue!!!#&%%%%%

7. He should know about unspeakable things because this big pussy does alot of them, dolly knows her man goes both ways and dougie knows too that’s why he could come talk up the things. dolly man K loves boys but he takes females too to hide behind the facts that his really gay like dougie. He done f**k down Miami boys and the two big pussy from Canada well maybe one of them and we should know all of them. that;s what dougie means by unspeakable things when they split open the gal them batty.

8. Oh please dougie. Didnt you pay high price for bready things. Where did he get it from who walk and push up in a people more than you love throw word and you life sad nuh rass didnt you pay high price for kemar rip british company

9. Yes big ole Dougie yuh ah write from from di heart :ngakak Write di tings dem…maybe yuh can save ah bwoy from tekkin ah next man fi tings, or a ooman from tekkin a sh$tup hood…:travel