DOLLY YUH SLIP UP

IMG_5863
IMG_5864
Hellooooo Metty…. Happy holidays.
This is the reason I cya Stan dem fake CEO ‘s here…
Few weeks back she post up big pon IG have she a paint har apartment door … Knowing a lie she a tell….. PPl don’t hate them ppl Hate how dem lie and brag pon notating.

0 thoughts on “DOLLY YUH SLIP UP

1. Why unu doe leave di young ladies alone mek dem kotch ah dem madd a yawd eeh man? LOL!!…as mi dun seh, it nuh easy out deh suh unu jus lowe dem mek dem gwaan build ah dem mama yawd til dem can manage fe move out ah maintain pan dem own…cut dem some slack man cause mi sure mama doe mine it one bit..

2. Dem madda front room looks very nice; it is white furniture suh she mus nuh cova it wid plastic…unu think di lady want ar good white furniture fe dirty up??…dem madda keep ah nice clean place ah know how fe tek care ar furnitures dem…

1. Highly, ah dat di people dem ah seh but dem shouldn’t tek it out pan di madda nice nice living room furnitures dem smh lol…she look nice in this pic, but curious as tuh why the reference tuh always keeping it tropical???…cause dat sound like she word dropping pan smaddy..

3. but why they post it so much times :ngakak shit got me weak YEP DEM A BIG RHATID WOMAN ONE A 26 NEXT A 30 MOVE OUT !

1. Wicked, no nuh seh dat cause it really hard out deh and as any good mother, wi nuh want wi children dem rushing tuh go out there when dem isn’t prepared..what they should be doing is working and helping dem madda pay some of the household bills while planning and saving towards dem future move out *with them mother blessings, whenever that day comes*…but considering them age and them dating, they should be dating men who will be there for them and help them along the way…

1. Yep dem madda want dem out !!!! trust mi!!! di house all up fi sale what are they goin to do is not fi dem it. I have great sources i can give you a list of man and woman who guh to the lady house weh dolly turn inna whore house she dont have no respect nor ambition ! All picha me can send! An her mada dont know she is a lesbian but a pare punni suck in deh suh all d one sweets a she can suck pusci in deh!

1. Wicked, please doe mek mi choke pa mi pineapple juice ya ma’am! :hammer :hammer…i cannot defend them on that because that right there is careless living…ah hope dem nuh fuhck pan di lady nice furniture..dolly n’ sweets, if this is true, shape up n’ do betta :hoax2

4. dem bitch yah cyaan come up wid beta name like barbie n dolly…. dem a just copy cat a sum fake shit. neva a wifey always di mate …. be original hoes di name says it all

5. OK, I AGREE WITH @YEPPY COME ONE NOW THEIR MOTHER’S HOUSE IS CLEAN. IT NOICE UNDER A BIG WOMAN STANDARDS. LET THEM LIVE THEIR OTHER FAKE LIFES. SHE’S NOT HE ONLY ONE WHO FAKE IT ALL DAY AND NIGHT.DEM NOT LIVING THE BARBIE GLAMOURGIRL DREAM AS SHE WOULD LIKE US TO BELIEVE AND THEY ARE EXPERTS ON PHOTOSHOP.. BUT LEAVE THE CEO’S

6. YOU KNOW HOW LONG NOW ME HAVE MY FORMAL LIVING AND DINNING ROOMSET. I HAVE CHANGED MY FAMILY ROOM SET ONCE. BUT YEARRRRRRRRRRRRZZZZZZZZZZZ AND ME NAW CHANGE IT.. IT COST WHOLE A $$$$$$ AND DEM NUH MEK FURNITURE LIKE THIS NO MORE, PLUS ME CANT BUY PIECES LIKE THIS NOWHERE NO MORE PAYE. NOT WITH MY WEEKLY

1. Heinikin, same here…no need fe change ah buy up nutten new if yuh take good care of your furnitures dem..mi due fe buy up some new furnitures dem soon cause mi change out every 10 years…

7. AND PEOPLE COME IN MY HOUSE AND SWEAR THEY STEPPED ON A EPISODE CRIBS ON TV… BUT MY STUFF OLD BUT FULL OF QUALITY OF ELEGANCE AND WELL TAKEN CARE OF. SO LEAVVVVVVVE THE GAL DEM. IS NOT THEIR HOUSE..END OF STORY…..AND ITS GOOD FI BLOW THEM UP ABOUT THEM BUNCH OF LIARD FABRICATION OF WEALTHY LIFE. BUT OPRAH SEH FAKE IT BEFORE YOU MAKE ITS WHAT THEY ARE DOING..

1. Dat’s right…it’s not what you have but how you care for your things…dust down, vacuum, air freshen yuh place ah keep it nice ah clean…

8. But did can be an old pic too. Mi lubb mi Sweets nuh care what unu say. *cute eye afta allll a unu* Dolly is not really my cup a tea altho mi tink she has a nice face…..but gimmie my Sweets anyday. Raayyyy fi Sweets. Lol. Unu come cuss mi now. Lol.

9. ^^^^^^^ :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak @ an episode of cribs. : :ngakak :ngakak wonder how after the bank finally took back them house and send sheriff to put them out, after foreclosed 3 years ago, and them having to move from Houston to North Carolina because of having no money as a grown woman, working out at the sister house. Forget Dolly, that is the question.
    Mettttyyyy that is a story in itself for the pink wall.l At least Dolly and sweets under 30 while this lady over 40 love hype and chat, but cannot pay cheap rent in Houston.

10. NUFF PPL WHO TALKING ABOUT THESE GIRLS LIVE IN THEIR MOTHER’S HOUSE WISH THEY HAD A MOTHER HOUSE TO GO HOME TO…MY MOTHER OWN HER HOUSE, I HAVE MY OWN PLACE, BUT SOMETIMES WHEN THE BILLS LICK ME UNDER MY SKIN, I JUST WANT TO GO BACK, AND HELP MY MOTHER WITH HER BILLS AND GET TO SAVE SOME OF MY MONEY….I DNT SEE NOTHING WRONG WITH THEM BEING AT HOME…GIRLZ HELP UR MOTHER WITH HER MORTGAGE AND DNT GO PAY SOMEBODY ELSES…COZ RIGHT NOW I AM PAYING SOMEONE ELSES MORTGAGE WHN I COULD BE HELPING MY MOM WITH HERS

11. Dali have a nice badi an she can dress. Dats all dare is to dis gal …..no Lukz and zero ambition….The house luk nice no lie ….but mi tink she move mi memba seein di paint doh PICHA tuh.. Nothing nuh wrong if she liv a har Mada house save har money an move out but a years now dem liv deh ..dem naaw save fi move dem naaw duh one shit …full time Dali move out she hav a pikini she fi guh hav har own key now esp the way dem hype and rich ….di house a sell an leff dem gal right a di gate wid dem “fradangles ” if she an buju a real parent why dem nuh liv unuh Eva Wanda why …hmmmm! All dog a refuse dis scumbag only person wrk in har a har filtah…

1. Yes it does, plus mi know seh dat lady have up ar good nice clean white settee fe years now ah look how nice it still look…

12. mi lub dolly. So f**king wat A nuff a unno a f**k batty and suck pussy fi pay uno rest lol. She happy dolly big up yourself

13. I for one dont give 2 f***ks about these 2 igglas.. Dem boassy show off, dunce, and LACK AMBITION. My thought is, if dem rich like that, dem woulda have dem own place, own ride and own everyting..Dem fi stop hype, everybaddie meet hard times. What is there to grudge or hate on these 2?. As for their presumed age, sweets look way older than 26, as fi dolly, ur 30 baffles me. If ambition did sell a shop, unu need fi buy some. Di weird part, i actually like DOLLY MORE than sweets, but unu need a beaten wid a AMBITION STICK.

14. How unno sound? 26/30 living off parents and unno don’t see anything wrong with it really? When your children is of a certain age they need to leave you as parents so you can live ur life. the one you couldn’t while raising them. The point of growing up is to be on ur own live life and set ur parents free to live theirs. Be independent, be responsible, fly the damn coop. I’m not raising no bumbs or freeloaders. Once they finish college its time for them to go.Dolly have a child “two woman can’t live under the same roof” an old saying that makes alot of sense. A wutless living that, what if something happen to mommy then their gooses cook because they lack the ability to take care of themselves smh

15. Longtime from me see dis gal wen she use tuh black but anyways is her life if she wah fake hype n gwan like she rich n live under har madda roof everyone know she do it for da gram who cares its not DAT serious ppl know dem life story now it recycle ova next!bigga things fi worry bout in this crazy world OK

16. next thing I don’t know y she spoil up har color now she halfto continue bleach for da rest a har life cuz if she stop it naw guh pretty mnl