DOLLY VS ROBBY ROW

99 thoughts on “DOLLY VS ROBBY ROW

1. Robbas a hacckle up harseld Dolly a keep it calmer. Dem shoulda l8sten to some grace thrillers and a wash the rice fi sunday dinner but dem deh pon internet a carry one. Set a shit house dem.

2. the wall shull dung yah now…let me go eat my sunday dinner i will be back with my glass of wine… met big up yuh self.. happy sunday metters

3. we slaughter dolly because a fuk boi, and because we have a thing for her sister,but there is no frigging way robbas ago get no right! Cockroach can’t a crawl pon fruit and no get kill.

Dolly, people exup when you keep alike company.

4. Buoy them gal yah really need a life and stop live in a the fake world material things a go kill them.. What a day when them cant theif clothes again mi wonder waa dem a go do..

5. Hold on deh stick some pin deh. Mi eyes a deceive Mi. Nuh di same house wid di whole heap a glass and ting wid di plastic looking furniture weh Apple did show as fi har house but nuh di said house dat????

6. Dolly them sa that’s not your passport you dare not open up that book them sey is your son or your mothers passport. It’s not easy to removed theft felony off your criminal records . It’s not a misdemeanor.

7. robbas stop the noise!

Ugly dutty scare crow a screech pon the people dem legal website!

De likkle gal draw a powerful document pon you and a store card, clothes and you shitpit noise you have Fe back it up! :ngakak :ngakak mutt go lay dung pon train line.

Dolly seek out a spiritualist cause ugly don’t fight normal!

1. :2thumbup :shakehand2 :shakehand2 :shakehand2
      PP fuss ting mi say….whats a certified bag compared to a passport? Dolly 1 Robbas 0….PPL WHAT STARTED THIS?????

1. Mumma! Happy Sunday.

Me wouldn’t mind ugly did walk in a light post when it a walk and screech 😀

Me a team dolly pon dis one yah! All agwan if fugly touch Novlette gal she a go regret it bad! She ago shit up har self like when she live in a yard wid out toilet…bout har spit pon too.

Gal like dat spit pon me i would cremate de bitch.

#teamdolly

8. Robbbas know damn well she and her family needs the password doll don’t make this local traveler draw you out she can’t fight and she ugly bad, she don’t have no car Brent walk and tell everyone how she stress cause Trisha take away the range

9. This bitch’s are so stupid arguing over name brand clothes an shoes an cloths an bag…unno need fi stop it..unno ah boas bout name brand.Chanel this an DAT show so account wey unno have for unno pickney…education..y’all bicthes..bwoy me would luv fi see unno 5 yes from know still bossing bout clothes..in no need fi get a life..in no ah network poppy show..knft .

10. Newyork poppy show everyday unno get up ah talk bout name brand bag an shoes an clothes..none of y’all don’t own nuttin..so us sum account an money wey unmo put wey if unno pickney wen them get big fi college..DAT me would ah luv fi see in yall post…which y’all can’t…u guys are sorry excuses for woman…dolly it can b anybody passport.open it an men we see ur face Inna it..robbas u sound so f****g stupid but u don’t want no passport Inna american..an u r ur own boss..dwrl own boss my own in only clothes shoes an pocketbooks y’all bitches need to stop…

11. A nuff ppl have up di book an naw meck good use a di book …suh di book nuh really relevant to nuff ppl ooo. …. Dem jus have di book fi brag an boast.

12. Robbas dem use nuff Home Goods credit. If it was bought on credit or with ppl stolen credit card info, it nuh count and the likkle donkey face gal knows damn well she’s dying for one a dem blue book, talking bout she don’t need it.

1. Bobbette place does look better and she have better style dan wackpple to me but tru har self esteem low like har womb she eva a run behind wackpple.

1. Bobby posted a video on snap chat with dolly looking like shi bout to fight in a party. Dolly ask har to remove the video shi said no so dolly is upset about it.

13. Nah Dolly need to go sit down ah she start with Bob’s mi ah nuh no fan too both ah dem cause di two ah dem ah scammers but Dolly you don’t like when plp have more then you. Mi know you hate bobs long time true fi her scamming way up more then you. Bobs mine Dolly send you home cause ah pure badmind amongst thieves. Unnu need assets

1. Lie! An expungement/seal can be done. Plus a one felony ( minor by class) don’t stop a person from citizenship. Multiples like Bobby pred nose will.

14. Dolly it’s not your passport lmaoooo ,,, but me loike u more than Robert still it’s either sweets own or your mom /. Son Robert leave dolly alone please because dolly have all number lock Robert it’s not that u don’t want a passport u cannot get one dam ediot what a rassss when trump win unno still ago .. Cuss bout designer brand ????? Dolly how u reach inna mix up wid Robert ???? Old rat bat Robert old thief old man old tranny but then again all a unno a the same dam ting why unno never argue over who fah house bigger or account bigger .or Pinckney accomplishment or something positive always f**y bout bag and boot come dung trump :tkp :tkp :tkp right yah so me a stay today nah move a muscle :coffee: :coffee:

15. 1:02 am video a meck really n di two a unnu have mant no sahhhhh unnu man koki nahhhh work??????
    Which bitch mi can have dialogue with at 1 am??????

16. What are they arguing for? They both ugly and ghetto as f**k, dolly look a lil better still and has a much better body. Dolly have papers bobby don’t but min nah lie she ah live better than dolly I’m tired of seeing her in her mom hallway taking pics. But either way I only know them through social media and seen them out a few times and my spirit doesn’t take neither. I like sweets she’s more classy and much better looking than dolly.

17. Open the passport fake dolly. That’s not yours,even if she travel to jamaica that doesn’t mean she owns a passport. Dem hype suh first thing she would have shown is the inside of that damn book,even if its to cover her name in it. Yuh cya fool nuh body. Fake ,fake ,fake. Guh work and move out yuh mom house.

18. Mek robbas move R rass !!! Dolly a real hot gal way before scamming get hot in America!!! A just tru di likkle scamming robbas a gwan like she hot !!! I can’t tek dat man looking Robert … Yes dolly face big but she still pretty and her body is real … Robbas I know you reading a little advice… Slow u roll bitch and remember you not legal in America and all that hype dat u doin a it Mek ppl don’t like you… How dare you throw words on people that take public transportation???!!! A nuff people park dem car fi months and tek bus and cab go work especially when they work in the city and these people definitely have more money than you!!!!!!! Dumb bitch !!!! If I was you I would tone it down with all u going on with Robert… It’s not good to be public enemy when u doing illegal shit … People will set u up … Even the ones closest to you … Big up Dolly real authentic queens hot gal … We know you nuh frighten like dem Neva see come see yah

19. Open di book good gal. Cova di name and show yuh status. Lies,fake,fake,fake. Not because yuh travel a yard,yuh own blue book. Bye girl. Your fake book that you pretend to have is just as fake as your clothes,bag and shoes. Fake lifestyle, go and find a legitimate work and keep yuh self calm.

20. No mi affi comment again!!! Robert you sound so stupid!!!! Who the hell come to America and don’t want a passport??? Or green card? Who nuh want to be able to go back to their homeland??? Dah comment deh alone show say you want one real bad… Lol but u fraid fi admit it … As I said before slow you roll Robbas …. Pink wall always warn unu!!!! You Need to tek heed !!!!

21. How girl all these name brand with no papers where they do that at like seriously this is sad.com my girl sell sum of ur so call real brand and get ur ass a green-card smh

22. But with all the scamming and thieving bobby row, bobby robbas, bobby smurda, bobby white does she will definite need something cause when your luck run the f&&k out how will you manage? You are such a f***g airhead or are you trying to be an airhead like apple. Come on girl clawt and boot?? Where can that possibly get you? You are as dumb as they get. I wonder what will happen when them tired a you a thief dem things… Remember these haters and bad mine pan this very wall did warn you when all you can’t find some a your cronies fi put summin pan the books. Not even your mampalla man will look at you… On to the next!

Bubblelikesoup

23. nasty dolly u too lie u do have a boodclaat record memba wen u and poochie instyle get lock up ina lord and taylor, dolly stop show your son passport u just get greencard wah day yah, Dolly di beg bug dem gone yet? stop put yuh son pan di plastic couch fi sleep kwesi tell ven seh everytime him come ova yuh put out yuh son outa di room and put him pan di plastic couch fi sleep, dolly u a hype wid brand and everytime u see mi brother u a beg him buy yuh food, dolly a wen since u turn bad gyal and wen china fabulous did wet yuh up and slap yuh wid di pad yuh cudn defend it girl bye

24. Why are they arguing ? Don’t Apple friend with both of them

Dolly look better than Robert man there is no comparison fake or real clothes dolly and her sister has fashion style cheap or not them wear clothes Bobby just has this dirty look no matter what she put on she just not a cute girl and she just look like a person love judge people she always calling people shit fake ! She tell someone I know how the girl pure fake mind you this girl parents own 5 hotels a Jamaica and the girl father sit on the senate and she is a dentist but her back fake a lv bag and the women bag real ! She really bad mind bad

25. nasty dolly u too lie u do have a boodclaat record memba wen u and poochie instyle get lock up ina lord and taylor, dolly stop show your son passport u just get greencard wah day yah, Dolly di beg bug dem gone yet? stop put yuh son pan di plastic couch fi sleep kwesi tell ven seh everytime him come ova yuh put out yuh son outa di room and put him pan di plastic couch fi sleep, dolly u a hype wid brand and everytime u see mi brother u a beg him buy yuh food, dolly a wen since u turn bad gyal and wen china fabulous did wet yuh up and slap yuh wid di pad yuh cudn defend it girl bye

26. Met my family is here from farrin n my big brother ask me to give a eye pon the pot of chicken a fry.Now sake of these two n them friggery, me a pree over ya n the pot of chicken bun bun up!!a curse n plaque on both ur rental houses!

Island grill serves authentic Jamaican meals so mek mi run gwaan b4 them close kmft!

#TeamAppleonly

1. Lmaooooooooooooo mi hate Yardie :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak him say curse on both a dem rent houses mi laff till mi have hiccup lmaooooooooooooo

27. Dolly used to f** fi her money! She can’t style up bobbette when she is equal to jet. Dolly takes care of Kwesi while he f**k bare young gals inna Rosedale. Everything Kwesi have on DOLLY buy. Robbas don’t take care of Daffy. And Daffy treats her well. While Kwesi dog out Dolly. They both scammers but Robbas have it going better for her. Dolly used to steal. So they’re both equal

28. Dolly memba wen yuh guh jail a di border of us n canada memba wen yuh mother lock up u and u sister cause unuh did a fight Dolly memba seh yuh bed deh pan 4 block cause yuh waah hi bed dolly u still affi walk side ways fi guh ina yuh room? robbas mi nuh like u neither so nuh badda things seh me a cuss dolly fi u, dolly yuh need fi stop complain bout di $300 weh yuh affi pay yuh madda fi rent

29. That is not dolly passport is sweets own !
    Even when she went to Jamaica itts not her shit she travel on is sweets sumn
    FACTS! dolly don’t have no papers facts!

She need fi Gweh I don’t like Bobby but Bobby do live better than THIEFING dolly dolly thief pare hm and Zara shit plz

And dolly when since u tun fighter lmao girl bye and mind u get fck up

30. If I laugh I weak dolly it is not your passport and you really are a thief n scammer dolly u been badmind u badmind everybody Weh come round yuh.. U never happy for nobody yet ! Because bitch u dunce and ugly ! If a never fi clothes and makeup a wa woulda reach u bitch u nuh see no man nuh want yuh????? Dolly a pare dutty towel INNA u room full a cum stain u fck too much bitch u nasty like dog and all your shit fake as fck or is borrow goods ! The only thing u can repeat is the nude so kate Weh u borrow from sweets like y’all share boot and clothes bitch if u don’t have a fckn seat u stay stuntin and u don’t have shit ! Stop being so fckin wack u have no papers same wayyyyyyy and this is facts for someone with papers and no job and love hype u can’t travel bitch u that broke? Go sit down Bobby not even have papers and she go pon plane more than u !!! Dolly u a liad gal it bun me fi u .. Rotten mouth dolly !!!!! Not even sweets can’t stand ur ass nobody likes u bitch not even u madda u sick joncrow stomach u always INNA argument with ppl bitch

31. Every time unu all dolly name unu affi call Kwesi name kmt … If dolly a mine Kwesi… Rob bas worst a mine Daffy… After all is said and done Robbas cannot walk inna Dolly shoes … dolly been a hot gal … Put sum respect Pon di girl name lol … Team dolly all the way

32. Whoiiiiiii Dolly post up ar bag the authenticity card and the passpooowtttt. RAEEEEEE. Dolly yuh hit a home run my girl……Bobbette what yuh affi say now???? And stop chat bout send home cause it just might reach yuh….AND YES U DO LIVE INNA APPLE SHADOW….everybody can see that.

33. That’s why every min dolly private her page, but the same friends on it will still carry news! Dolly is all talk can’t cuss, stop mine germsy kwesi

34. Me no too fancy none but my sister friends with bobbette and she say bobby have up her money. Bobby thief her stuff and all of her stuff real. My sister always buy the credit them from bobbette and all $1000 nordsrom credit she sell fi all $500 and daffy do consignment liquor and my ex party last yr daffy lef wid bout 10000 and the liquor no cost him more than 4000 so theyre making a little change. All in a the summer ya daffy do bout 5 bar a night on weekends. Plus a him do island taste, seafood tuesday and the monday night a lorna.

1. The point is theyre msking their money and saving it while u dolly a f$$k fi ur things and cant reach no weh.

35. Kmt … Dolly was a star girl and still is way before she start f**k Kwesi!!!! If a never fi Daffy no body wouldn’t see or know bout Robert !!! Lol and if Kwesi a f**k Pon dolly … Daffy worst a f*k Pon Robert and she affi accept dat cause she feel like she have to have a man to stay relevant inna dance hall !!! Unu life sad nuh f**k !!! Air head Robert we know weh a gwan long time cause we know daffy before you… Go see the three somes u affi a do … Yuck … Girl bye !!!! U don’t impress nobody round here u could a wear all the real name brand inna di world … You lifestyle fake !!! No respect u man have fi you … Team dolly we say

36. DILLY REMEMBER YUH TELL EVERYONE YUH DID AGO SCHOOL TO BE A NURSE. AND YOU GOING TO NE A CNA AND YUH DID SEH IT WAS TO HARD TO FINISH.

DOLLY REMEMBER THE AFRICAN YUH DID F**K TO GET LINKS INNA DI SCAMMING TING.

Dolly Kwesi SEH Ven hole betta den urs.

37. First Lady Dolly is not a Hot Gyal. A Hot Gyal works and have a honest living. A Hot Gyal doesn’t need a man to feel like a woman. A Hot Gyal takes care of their OWN responsibilities and A HOT GYAL HAS HAR SHIT TOGETHER

38. Me can’t stop comment !! Lol … 2:05 am and Daffy is no where to be found!!! Bobbette u look stress !!! U dancehall girls funny bad the things you all put up with just fi say unu have man … No sah … unu keep on saying bobbette living in Apple shadow… Kmt … Apple and bobbette good a all a f** !!!! Lol we all know jay and daffy love threesome lol … Go see the big orgy weh dem a gwan wid … Just fi keep dem whorin man !!! What was really funny was … Apple and bobbette inna Jody party… Lmao … Bout unu a hot gal and affi a watch cocky Ina unu matie dance … A nuh me say it !!!! A so me hear lol ….and plz Robert tell u sister to shut up !!! Bout she hear things bout other bitches that they can’t say about u 2 bird brain sisters…. The whole world hear say unu a big thief!!!!!!!!!!!!! Nothing more we nuh need fi hear about u 2 bitches !!!! Lol

39. dolly gone a lead me gal Robert don’t u thief and give Daffy Duck ???? How u livening better than Robert ????? do u own a house or status in America ???? Or a car ??? Do u own a certificate ??? Of any accomplishment of any sort ??!??? Robert move u bloodclattt from yah so and Gwey no matta wah u wear u still look stink obeah obeah obeah wuka Robert go loose Daffy Duck from unda the cotton tree wicked gal .. U nah see god face u heart black black

40. @6:57 how do u know sweets don’t like dolly ???and how do u know her mother . Don’t like her ???? Your mother like you ????? Your sister like you ?????? Your child like you ????? Have u ever been in dolly room before ???? Yes u have lmaooooo badmind wow who badmind like u ????DWL share clothes hmmmmm but yet still u staying asking sweets where she get her shits from do u have your shits together ??????? How did u get your paper ????? I know who u are never let me see u here again friend enemy do u want your screen shots to make the wall ???????

1. Yes I’ve been even INNA NAVLET room bitch talk to me all Ina d basement Weh ar puppa live I been so yes bitch !!! I know dolly room is small n chuck up and she can barely oopen then drawers on her dresser dwflllll ! Yes mi know EVERYTHING

41. @ anonymous 7:40 shut up hoe … Me sure me see dolly inna her cna uniform so that means she go school and she works!!!! So what if she a clean shit ? Me clean it too and gets $$$$$$ money inna dem work deh …. Dolly have her Benz and I’m sure she takes care of her son and so what if she lives will her mom ? She might be getting her credit great and planning to buy a house!!!! Rome Neva build inna 1 day every thing takes time …. Gwan sleep Pon dolly she always know how fi surprise u hating ass bitches … Team Dolly me say

1. Which part a dolly credit great??? When she beg d gal Weh she a suck out r pussy fi ask her man Weh work and dealership fi get Benz fi r n when d man ask dolly bout credit it can’t be found bitch plz dolly credit bad ! Bad ! Bad ! Dutty dolly u nuh have shit not even credit in America cuz u don’t have a job bitch which part a dolly work the only work dolly do a fi suck cock and n PUSSI that bitch don’t have a 9-5 these r facts ! A dolly n her dutty family deh pan ya a comment u fckin bitxh u same one rape d gal you and Neil Pearl u f***n whore !!!!!! D gal shoulda press charges

42. i think at a certain age u shouldn’t be living with your parents all when u gawn like u a hot gal dolly u should be paying rent or mortgage since u can afford all those brand u should pay rent too boo. if u don’t live no where u can’t chat to me cause where i lay my head I’m very comfy.

43. Bobby do nuh lie hun, we kno seh you well want a passport. Just get yourself together nuh mums and you will get it.

44. Wait deh tief a cuss tief a say which one a dem a di beta tief me naaaaaah laugh how dem big grey tone gyal yah igle suh tsk inna di big big Sunday yah

45. Wait with all the energy they put into appearing so prim and proper a how dem so f***g brawling and sound so disgusting Everytime mi hear Dolly speak she upset me soul

46. Remember the video of her and get sister in Canada. She can leave the Us and come back just saying Robbas! People with real money don’t need to do these post and things it’s beneath them. I’m too grown and I work toooo tooo hard for my money; therefore if I’m not rocking it then it’s real but in the cases of i won’t afford it(not can’t) a $5000+ bag here a $2000 shoe here or better yet a $10,000 dress and I’m not a star getting that Shit for Free shiiiit!! Worst I don’t have a business yet mi still a live a apartment or shacked up with a bunch of people so we can all survive now that Shit is crazzzy! :hammer That makes no sense what so ever. You why because I have kids that need a savings account, a mortgage, cable bills, phone bills, light bill, water bill, etc remind you Ruth no government assistance! Grown People you know the list goes on. Both of you please my several seats with a nice splash from a water bucket to cook you two pitbulls down! Yall have time to argue over worldly things and Vanity :travel :ngacir2

47. Bobette live with her mother all she do is work obeah bobette you mad cause you got no ride lmfao you look like a man dolly is a pretty girl . Bobette you look like 3 batty man you will never get a green card in America it don’t matter if you always get lock up in your cousin name finger print don’t lie. You is daffy foot stool

48. Bobby you need to stop obeah Apple you send a blow to Apple couple weeks ago and it catch jicon, your friends talking

49. I must say this living with your parents in New York aint nothing wrong because NYC rent is high. We all know that! I rather live with my parents and give them something towards their mortgage than giving $1500-$1900 to some slack land lord. The only people ‘WINNING” in NYC is these SECTION 8 and PROJECT non progressive BITCHES.

I see most of unno chat bout own house. No one in AMERICA owns a house. Its a 30 to 40 year lease. If anybody didnt buy a house before 1996, how you expect them to pay down on one and pay $4000 in mortgage in NYC where people dont like paying rent. The bank come take whey your house.

As for this Bobbette, I dont understand why she in AMERICA posing off without legal status. Take your f****g money and get your shit together. Because, Dsquared, Gucci, Louie, and Celine nah help you out. Praising shit that cant help you.

The way she acting as if no one in AMERICA cant get what she got. It’s called CREDIT. ANYBODY in AMERICA can get what they want through CREDIT. It up to people who want to LIVE ABOVE THEIR MEANS. ANYBODY can OBTAIN things but, ITS IF ONE CAN “MAINTAIN” IT.

With all the fakes out there, name brand isnt valued anymore. Even man pon donkey out of JAMAICA got GUCCI BELT on. Crackhead ah walk with IPHONE.

I cant stand the onese who was never use to things and get little name brand and gwan like them did hot from long time. Those are the ones when you see their baby pictures and them school pictures look like feed the children out from AFRICA. Be a BEYonce whey look good from she born up to now. Not a Kylie Jenner that looked like an ole trailer park trash crackhead now acting so cocky with her plastic look.

As for Dolly, she’s been around for years now. She look good she can put herself together well with the cheap ali express clothes. That counts and at least she’s living a little life. It’s a shame that one claim to be rich and have all of this but cant travel to exotic places……………..

1. Bitch u a wuklis gal shut the fck up
      Long ass shit with ur worthless
      Non ambitious ass bitxh

Get your own shit

50. If Dolly is so hot, why she friggin a waste man? And why she can’t keep no real man? Real hot gyal have dem money and dem money man. Dolly a cute dunce mattress. F*ck and cut she get. Robbas mi spirit nuh tek yuh but if you nuh have no papers and have yuh nice place gwan through yah cause mi know nuff documented people that a sleep pon air mattress. Sort yuhself out but gwan through yah.

1. You know that’s the same thing I said. Why she a f**k ditty Kwesi Wes leach off HAR if she’s such a hot Gyal. DOLLY WAS NEVER A HOT GYAL

51. If u can buy name brand u should live on your own simple as that high or low rent find a place for your self non ambitious hoe

52. Unuh too mix up bobbet been hot long f**g time unuh love talk bout the girl a walk in nasty apply shadow nothing nuh go suh more time she look better than apple and get nuff a the name brand before Apple do long time mi use to see har and she’s always in her name brand shit!!! Shit up pussy dolly u need a real man and a life and leave ppl alone u see how ur face big like jell fish u stay bad give up the hype it gone left u be like shawna star and go chill u lose the race lmao!!! A bobbet apple and the rest a the ray Ray dem a lead ur time up bitch move up!!!

53. this traveling pan people document international no mek sense… don’t they fingerprint when coming back?

54. Bobby no hot !! But why I oniel allow this man to talk about his daughter as such ! Why is she comfortable to talk about the lickle girl I don’t respect that shit ! That alone make me no a she pay the bills cause no Jamaican real man is going be ok with him women a chat him pickney that’s some loose shit ! Him run around his house not run it

Again I don’t know the two parties but Robert you not cute your mamma not cute the sister she not ugly must be different parents cause she not ugly but Robert is a ugly girl and her character ugly bad ! She has a bad mind spirit !!

Why she don’t go work for the policy department and crack down on counterfeit like how she love call people shit fake ! If you not in her circle your shit fake girl go sit down and go make use with your time amg stop promote illegal activity ! You never buy it with hard working money you thief it or scam it there for it is really not your property in the legal sense !!

55. Met at first mi Neva did wah Donald trump win eno but right now I don’t care if him win tht way him can run out d bad one dem. Dem a get wayy outta hand now, u inna d country illegally u nuh stay inna u lane and try do sumn positive. But memba d bible seh u live by the gun u die by the gun. D same clothes and boot gon be d death a uno

56. @4:35 stop call miss navlet name please where do u live ????? Your room door can lock ???? Me done u before enuh and me ago done u again bitch lmfaoooooooo u have great credit ????? DWL suck out pussy but u suck pussy to facts suck cock but you do that too . That’s how u get u your man dancehall people ago drag u across nyork phones …and screenshots are very dangerous in this time wicked gal sexy lippsss an har husband ago beat you yes you me nah delete the screen shot dem gal me want you cross me path. Again mekkk a done u the right way the first time wasn’t enough bitch

57. @4:35 stop call miss navlet name please where do u live ????? Your room door can lock ???? Me done u before enuh and me ago done u again bitch lmfaoooooooo u have great credit ????? DWL suck out pussy but u suck pussy to facts suck cock but you do that too . That’s how u get u your man dancehall people ago drag u across nyork phones …and screenshots are very dangerous in this time wicked gal sexy lippsss an har husband ago beat you yes you me nah delete the screen shot dem

58. @met these 2 fools at it. Robbas all you talk about is authentic clothes , shoes and bags. Yuh have a none authentic sofa and yuh apt look like u expecting Cinderella to stop by. Yuh only a video yuh few pillows a wonder wey daffy sleep because daffy bigger than the little white sofa and him bigger than the bed. You pathetic robbas. Robbas a use berkin, bags you bought off line with the people them credit card and you be wearing fake stuff also. Why don’t you robbas open your closet and show your many authentic stuff
    You asking dolly to show the card she buys her channel off why done you show your cards and your receipt for all your stuff. Bitch bobbette you know how much an authentic berkin bag cost and you have like 4 and don’t even own a good vehicle and a talk bout u have queen size bed by choice fi 2 grown people. Shut up yuh dirty mouth and you do wish u had a usa passport and nuh like u be owning houses in America or Jamaica so you don’t care if you get sent back to jamaica you here stealing and getting lock up and dey yah a speacki, spokie, like u American old fraud bitch. Stop buy off the use site robbas. I see berkin bags on there for $2999. $ 35000.so stop act like you up robbas.stop use people credit card scammer gal bobbette. You robbas, apple, kerryann, Tanisha image , dolly and yankee michelle need fi put into a barrel and roll guh dung, a gully .uno a waste bitches all uno talk about is shoes and clothes .uno need fI guh buy ambitious. And for you dolly go do something progressive with your like because you a thief also .suh a pot a cuss kettle. You wear fake and robbas wear fake also. Uno guh both fight fi good ambition now lame bitches. And dolly it’s full f..king time now you move out yuh muma, house you too worthless fi big tuff turbit and a talk bout how much shoes and clothes you have. Kerryann, apple ,, Tanisha image ,yankee michelle, bobbette and dolly need fi ship off tuh eighthy.uno dumb bitches.

59. @met these 2 fools at it. Robbas all you talk about is authentic clothes , shoes and bags. Yuh have a none authentic sofa and yuh apt look like u expecting Cinderella to stop by. Yuh only a video yuh few pillows a wonder wey daffy sleep because daffy bigger than the little white sofa and him bigger than the bed. You pathetic robbas. Robbas a use berkin, bags you bought off line with the people them credit card and you be wearing fake stuff also. Why don’t you robbas open your closet and show your many authentic stuff
    You asking dolly to show the card she buys her channel off why done you show your cards and your receipt for all your stuff. Bitch bobbette you know how much an authentic berkin bag cost and you have like 4 and don’t even own a good vehicle and a talk bout u have queen size bed by choice fi 2 grown people. Shut up yuh dirty mouth and you do wish u had a usa passport and nuh like u be owning houses in America or Jamaica so you don’t care if you get sent back to jamaica you here stealing and getting lock up and dey yah a speacki, spokie, like u American old fraud bitch. Stop buy off the use site robbas. I see berkin bags on there for $2999. $ 35000.so stop act like you up robbas.stop use people credit card scammer gal bobbette. You robbas, apple, kerryann, Tanisha image , dolly and yankee michelle need fi put into a barrel and roll guh dung, a gully .uno a waste bitches all uno talk about is shoes and clothes .uno need fI guh buy ambitious. And for you dolly go do something progressive with your like because you a thief also .suh a pot a cuss kettle. You wear fake and robbas wear fake also. Uno guh both fight fi good ambition now lame bitches. And dolly it’s full f..king time now you move out yuh muma, house you too worthless fi big tuff turbit and a talk bout how much shoes and clothes you have. Kerryann, apple ,, Tanisha image ,yankee michelle, bobbette and dolly need fi ship off tuh eighthy.uno dumb bitches. A the site call tradesy, bobbette and her friends them a buy the use name brand things from with them fake credit cards

60. Yassss a yah suh nice Dolly go and sit yuh ugly ass down ber aliexpress yuh buy FACT an yuh still a walk an theif wid the batty man dem