NO MET .. Unu couldn’t tell mi say Dolly & Poochie deh back?!!! Poochie u wicked to yuhself! Yuh r 1 big DUMMY inna forrin you mean fi tell me after dolly done u like a Gun & tek yuh whole pay check u run gone back like yuh hear good NEWS??? Afta dolly beg yuh dash weh u pikny ???? No dis ah joke! Ah you name frighten fi gal! & doy how much gal yuh want suh man???? I r dedd
She don’t want dilly nor dolly, girl nor guy, dihck no dildo, punani nor pumpum…Dolly just wants to have fun…. Girls they wanna have fuhhhhhunnn
( inna mi best Cindy Lauper voice)
dolly seems like a BIG old hore and are pussy must stink by now , fi a run through so much gal not to mention are mouth stink stink stink
u know mi feel seh smaddy have a big crush pan dolly and is not a man
BIG BIG CRUSH cause all that comment bout puxxy stink like really????? It ceerus bad
Fox can’t get the grape him say it sour
cha
Fe real Chuet and den fe seh stink 3 times tuh
Chuet mi agree. Dolly probably nah look
DOLLY YOUR END IS NEAR YUH GWAAN.
Please to elaborate
The 2 a dem look high as hell/pill popping/ just freak out looking

no met its not a man may be it is a batty man woooieeee
yuh lef off d W off in your words “hore”
dem ppl here you see i are deading
is this poochie that babyfather is mario qiueens empire
and dolly who is babymother of buju
and arent mario and buju good friend
and dem babymothers are fkin ?
so i wonder if they all used to hook up – orgy style
Why yuh neva duck n’ hide undaneath the bed fe find out?
Anonymous 1058 I agree!
Met yuh dont know d half but yuh see DOLLY she a wicked and her heart DUTTTTTYYYYYYYYYYY can’t done!
being mad if har heart dutty a one ting but yu well ignahrant fi dah pussy deh..a fi har mek she fling it..yu juss need fi noe ow fi ketch it..like dandy shandy
Observer get ya life boo I don’t fcuk gal & Is first I’m commenting
Thanks
Hmmmmmm a u need the life cause it seem u dedicate ur life to calculating n rounding off Dolly puxxy usage, welcome hope u have a great experience on the pink wall 🙂
BITCH mind yuh pussyclaat business! Did I mention dolly front one time???? NO so stop assume like u a blood lay psychic! TOO NUFF!
YES!! Fe real, Chuet is a BYTCH!!
(B)eing (I)n (T)otal (C)ontrol of (H)erself.. Yuh nuh si seh she naah respond mummy while yuh deh deh a rail up? A suh di ting set round ere B. everybody voice them opinion, no need to step outta pocket.. Not a good look for a 1st timer smh
Lmaooooo

I love this wouldn’t even try answer cause I don’t speak RAT
Chuet she inna dat deh war all by ar lonesome..hi ms.newcoma dawlin how yuh do’s?

cuss dem chuet cuss demmmmmmmmmmmmmmmm dolly ole a mad demmmmm
Obs mi no too inna the puxxy argument eno cause a one puxxy mi have control ova n mi Neva rent it out to Dolly yet so mi nah argue wit hairy tongue newcomer nopessss
Shots have been fired, I repeat… Shots have been fired!!!!

dolly feature pon yah nuff nuff time an yu juss a comment is it dat har heart did clean but now it duttyyyyyyyyyyyyyyyyy as cawnin to you? mi duss a ask a question ooo
Dolly dolly dolly I’m tired of hearing about this wanna-be celebrity hoe bag. All I hear about is the same shittt over and over again. Fake shoes, fake hair, fake eye lashes, fake batty (don’t deny that one boo boo) cheap clothes, live T home with her mommy, don’t have a job (if sucking girls is then i guess she does have a job after all) DWL! And the list goes on…… Met you need to stop posting this bleach out face and body girl. To dolly go back to school and learn to speak properly and construct a sentence properly I saw your writing and Maui add you have a mind of a 3 year old you son probably knows how’s how to speak, write, and conduct him self better than you!! Aren’t you ashamed little girl? Your a disgrace to human race.
she works in a nursing home three days a week
Well Madame …
.. Fe yuh sentance construction not nuh betta than that of an 8th month old suh you and Dolly need fe tek the sed college remedial classes 
Excuse my typo’s Met. I have zero time to make corrections back to work I go….
Back to college yuh need fe go
Hope to God you’re not a stenographer/ court recorder bout excuse errors
uno low d girl i personally dont know her!wah doe concern yuh lea**ve it alone! di girl nah suck uno pu**y , sista pu*8y , mother pu**y ,aunty puy ,fi uno pikney pu**y! stop bloodclaat judge people fi dem lifestyle! im sure dis girl nah walk n tell uno fi stp suck n f**k cocky! fine supn else fi tlk bout every min dis damn dolly pon dis ! come wid sum valid points but nothing more i hate than when ppl chastise others about their looks and sex life like dem a borrow uno pussy n tongue! stop it man! if she is neglecting har responsibilities if she is a mother and so on n so forth by all means call her out! whose vagina she having a blast in is not your concern once its not yours or related to you!dont form no opinion! n wen uno class ppl mek sure uno spell d hot wud dem good! how can you knock a person for their preference! every day dolly dolly me tyad a it man chro! << nd if ur small little brains me nuh interested in her as my preference is BUDDY PON TOP A BUDDY PON TOP A MORE BUDDY!
@quena weh yah ride a go! cum bk lol weh me say weh nah convince u? lol =( lawd mum… me jst tired fi d slandering bout same thing ! 1 n 2 time it did funny nw it stale!
And I respect your opinion Kay; ( raises hands to ask question)… Kay, what if Dolly pussyyy deh pan ar forrid and it is exposed? Isn’t that public indecency?
And next question ms. Kay…who much buddy you alone mus have? But lawd have His mercy
or Public knowledge? lol
yes indeed public indecency but i dnt think u get where i was coming frm! i jst was tired of seeing her ovr n ovr wit d same suck puni argument ! ns nt alot of buddy as i am married
rassclatttt
@ DUTCH POT a loike how u fix har up noice

gyal a GYALISSSSSSSSS (inna mi Vegas voice) evening Met and all!
evening
dat is too funny…dwln.
I like dolly no homo….unlike Nuff a DEM weh woulda run in and answer UNNU but she always take the high road.
Ridiculous! You don’t speak rat ? What’s that? & if you don’t speak it why do you know what it is?
@tawkch nobody was arguing with you! You come a accuse & don’t know shit I said her heart dutty nothing about her front ! So READ GOOD! .. Idc what unu wa say mi kno weh mi kno & hold weh mi hold but the story soon drop & all a unu aguh change unu mouth as per usual!
Good night!
Thursday, hi hello goodnite to you as well. Weh mi a seh is dis… Everybody on ya agree to disagree and wi dun it right desso. The name calling did very un-necessary in this case cause a suh Chuet jokey jokey nuff times, a jus suh we roll up inna dis, suh jus call it fish tea and leggo the useless argument. Why yuh suh antsy ma’am? Calm dung man…and welcome to JMG, sheesh!!

Thursday garbage it look like the garbage truck nah come today I’m in a good good mood tidday so mi a meck u first day nice u hear
Aaaaw shyt!!
Yuh BORIN ! .. & that line was wack!
Yep mi just get aggravated because she say mi say & mi Neva si suh! Oh
Mi own up weh mi say mi nuh fraid suh mi get bringle!
That’s all .
But Thursday yuh cyan a come on ya and behave suh. Yuh a behave like the big bully pan di school playgrounds weh jus wa bad up everybody and teef dem likkle lunch money; come on man, play nice cause Chuet a one a wi cullo. If yuh continue wid di badness ya go find yuhself by yuhself eenya cause nuhbody naah go want talk tuh yuh… Now, is that the way to greet people in the first dat of school???… And duh ma’am, nuh badda nyaam off mi head!!
yeppie but nobody cannot come here come bad up none a unno………..so nuh badda act nice a fi unno quarters dis..anybaddie run in dem haffi fit in or leggo
Met mi no know y Yeppie a look pon it fa cause today I’m nor in the mood for rats so I not even a answer no sahh today mi nice, Met u get mi email?
same suh chuet cuss demmmmmmmmmmm n duh dem uppp pup uppp
dwmfl@ gyal a gyallis
i would really like to get the secret of what these girls r using because there body use to be black black black now them white white white bleaching turnt up!!!
If unno gwine seh people wicked unno come wid di back up story, mouth haffi change das y saliva ina it fi constantly rinse it out
@yep yes indeed public indecency but i dnt think u get where i was coming frm! i jst was tired of seeing her ovr n ovr wit d same suck puni argument ! nd nt alot of buddy as i am married
@yep and although ppl cheating nuh partial a soul , married or not well i hope u get wat i was saying! a woman cnt satisfy me !
Yes ma’am I understand completely..
Lol……Yep is funny……….gn miss met
chuet mi get ur email
The comments were hilarious I couldnt stop laughing.
no sah !! the few day me tun me back ,a soso bad ppl teck ova met place.a what really a gwan.chuet me wha a wurd wid u.how u fe meck newbie a bad u up.look like u never did a teck the teaching.
13 no man yesterday I was in a nice mellow place I think everyone knows that if I wanted to answer I would wasn’t on that cause from the replies u can see say one idiot gal so……………..
Chuetty……..if she eva pas’ har place in yah tuhday………
Quena lmaooooooooooo
I’ve seen dolly inna la once or twice she’s a pretty girl in person, she seems to be stuck up because she didn’t interact with anyone but the host, so to me she seem to be swallow, but at the same time to each it’s own, if she want both the buddy or the vagina then that’s her business, why is everyone making it a big deal or making it bother you smdh, like come on i’m tired of hearing bout this girl, come with something that she has really done, and if she is truly a bad mother she needs to get it together and not have any more kids if your not going to take care of the one you have properly… now if someone has a issue with the way she raises her son then do something about it, don’t talk about it be about it and if your not then low the gal and get some business theres more important things everyone can be doing then worry about who pum pum she putting her face in unless you want front row seats, and i’m just saying! lol
not seat ……………. a few people want to be made seats or
Met a who want fi tun chair seat? Boy dancehall people versatile sah. We have fi butcher, baker and now furniture maker…