DOGLEASH SEH UNLEASHED……..

0 thoughts on “DOGLEASH SEH UNLEASHED……..

1. Does that “hand gesture” mean something? Good morning lovely people have a blessed day all 🙂

1. That’s a hand signal of a barking dog, he just forgot to curl up his pointer finger. I know because me and my kids have hand dog fights all the time against the walls with the lights off and we use strobe lights. Sometimes we make our dogs dance :hammer

2. When friends become lovers Oooooooooooooooo.
    Was Scammini not in attendance at Twinny’s party…..oh what a tangled web :cool Was Scammini not in attendance at Twinny’s party…..oh what a tangled web

1. in attendance yes oooooooo an man not lukkin dats why she tek out har wrath pon twinny lovely-headache-frock an den use shawty fi sen di message scamina is a scorned biiitch

1. lolol…de man face inna de picture behind the bar said 1000s. Still ago hold some doubt cause I could neva a bantan mate inna de same frock, different color! ewwwww what ratbats!

Me ago calm cause me ago inna mourning fi de weekend. Black until our African prince has been given a send off.

3. Morning everybaddie but wasn’t Mr. Leash in twinny bar at her party scammini was standing close and didn’t get any notice lawks a massi

4. yakini, lowe that piece of crap alone. You get a nice baby. Stay focus on your three Kings. Life is not perfect. But everything happen for a reasom. He is literally a dwag. Him ah go pick until him pick shit. Do you. He must of been you fourth son. Sometimes we bare shame for a reason. None of use have a perfect life.

1. When she did a Nuff up har self n a gwaan like say when leash Muma push him out she bawl out “Yakini own this” were u there sir?
      U are many FB posts n dancehall nights late so unnu go teck many seats that a if is that u same one Yakini this cho

1. Obs ooooo mi nah look pon dem Yakini vex say dog leash ago did Opal hair ya now cause on top of she losing har man she lose har hair stylist to :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak damn cunumunu deh kmft

5. yuh know when yuh likkle an a guh school and teacher seh stand up straight and hands by yuh side….. well we all know seh likkle kenny always inna trouble…dwl… cause a mus from him likkle till now him a duh him hand suh cause if a big man just get up and a duh him hand dem suh something is very WRONG !!!!!! :bingung :bingung :bingung

6. Hi ello mr leash. wha day yah yuh neally jook out mi friend eye dem inna one dance a philly, anyhooo so me say to har say but a wha you a do so close up unda the man. she say something about yuh draw har eeennn. me say well him mussi inna heat………………………. fram i was delivered____________________________________________________________

7. THESES WOMEN AND MEN ARE REALLY DANCE HALL ROUND ROBINS.
    THEY ALL SLEEP WITH EACH OTHER.
    SO, SO NASTY
    AND THEM CALL DEM SELF HOTNESS, GOODAS, STAY GOOD, LOOK GOOD
    AND ALSO CLAIM THEY ARE BETTER THAN PEOPLE.
    NOT TO MENTION DEM LOVE TALK BOUT BAD MIND.
    OH PLEASE, THEY ARE ALL SO DAM NASTY.
    BUT TWINNY TOO DAM NASTY AND DISGUISTING, SHE COPY THE GIRL PARTY DRESS AND HAVE HER BABY FATHER IN THE BAR,NOW THE BITCH A SLEEP WITH THE GIRL MAN. TWINNY YOU TOO NASTY.

8. everybody a cuss how a yankini man like anuh phuck she phuck de ppl dem husband breed fe him while she still belong tuh a next legally..jus mek i gwaan read up pon mi nelson cuz unno a bloodclaat luu

9. The CDC n d health dept. need fi call in pon all a dem dancehall ketay ya caz a one big orgy n switch a roo a gwaan inna d place dem need fi get regulated like any odda whore house/brothel,fuccin nasty set bout goodas,look good,stay good n all a dem shit deh,kmft…