DI WALL BEHIND DI BAG

42 thoughts on “DI WALL BEHIND DI BAG

1. Maybe the wall did have a hole an she photoshop out the hole an tek off piece of di bag in the process. But don’t they think people will see them ina real life. Just ask Happel and Robbas. Dwlll

2. Tired of the gremlins with there ” look at me look at me” antics. These people are so insecure and low. I’ve yet to see one of them making real money. Or even living as close to as #cookieahotgirl is with her white man.

1. but how cookie reach in … weh cookie ago there’s literally no comparison .. made to cookie pluss cookie living a lie as well sooo yea!.. all these bitches wild basic .. !!!!

3. her body isnt done any at all .. thats all photoshop she shape like carrat inna real life wid r knock knee dem :hoax2

4. DEM A TALK BOUT HATE ANY TIME ONE A DEM GAL YAH CAN POST UP A HOUSE SUM WEY WID D PAPER WID D NAME PON . IT. D CAN CHAT TO ME CLOTHES AND BOOT CHEAP AN CAN BUY BRAND ALL A THRIFT SHOP. DEM CAH FRIGHTEN ME A CHAT BOUT PPL A HATE DEM A DAM FOOL. WEN DEM CAN POST DEM ASSET DEM CAN CHAT TO PPL BOUT HATE

5. it look like apple tell dem the app she a use cuz dolly don’t look like dat inna real life nor will she in the after life….fi smady weh live inna dem muma house dem neva once tek a pic inna the room dem lay dem head into..nah look fi a room tour but wen unnno the hall way a infront the vintage plastic dust collector them pose up .

Say wat huh wanna but them too bloodclaat wukliss fi nuh have ntn fi dem self a show wid all dat pus-c came dem claim to have

6. A chue mon. All dem clothes,an boot an not a dwelling a bout 7 or 8 a dem inna one house an dem tink it cute an a try hype it aff . All dem money dah. wey d asset car anoh shit cause car dah a sell fi 2 an 3 grand

7. Why doctor your photo, then have the cheek to post it saying that your ‘slaying’ people. This is such a reach its untrue :mewek

8. Simply the reason why no pic no tek in a room especially dolly own is because If dolly put har hand ar Kimbo har elbow lick up Pon d chestadraw The space Ina dolly room very limited when I say dolly can’t even open her dresser because the space between it and the bed well … There’s just not any lmfao like when dolly a tek out things outa deh draw deh she haffi cotch up Pon d bed and neatly pull the draw open but it doesn’t open anyway she haffi pray to God har hand don’t get stuck in the draw lmfaooooo me na lie to unu … Her closet is very small as well I always wondered where her and sweets store those big exorbitant outfits from vindictive cuz a coulda never in a dem house when dolly open up her closet door box and bag woulda lick her down left to right before she can get to what she reaching for … Oh and dolly u still have d tv Pon d wall Weh ever a chip out lmfao like it have shorts when da tv deh ready fi chip out she haffi tek time come offa d bed at the bottom end and go knock life in a d tv unu woulda swear is a box back ole time tv Weh operate wid antenna dolly it ruff gurl … Dolly have the smallest little rat hole as a room … Shit I wonder where she put her son cuz nothing barely fits in the room … Sweets room more spacey and can do a likkle move roun no have nothing bad fi seh bout she it still mighty small for a 30 year old … But dolly u need fi move out because it don’t look good … Bitch talkin bout Dior and in a d shoes bigger than her bedroom space … Fix it Jesus

I don’t know why unu invite people ah unu yard especially when they sit down and video the whole thing like cribs on mtv

DONT PANIC !!!!!

😀

1. and dat doah encourage dem seh dem need dem own space especially dolly,she has a son weh need him own room by this

9. @Wicked, she did her butt, nothing major, but I KNOW SHE MOST DEFINITELY DID HER BUTT!!!! At the time, my daughter was a toddler, so I’d say 3-4 years ago. Both her and Sweets did, now I’m NOT SURE of the reason for the subtlety, but looking back, this was before the “alleged” shoplifting sprees and the “alleged” scamming, after the infamous Queens Empire crumbled, and JUST before they (The Vogue Sisters) bid the Jamaican dancehall/party scene farewell in hopes to conquer the Upscale, Caucasian riddled, Escort dominated, City party scene and “lifestyle”, so I would go out on a limb and say funds and the lack thereof played a VITAL role in the barely noticeable, understated butt job, because WE KNOW THESE HEIFERS ALLLLLLL TOO WELL, and had they the financial backing,

10. Unu need fi give unu madda some space fi she n r man .. Di traffic in n out too busy …d reason me no AV nutten bad fi seh bout sweets is because dolly treat har bad me just feel bad fi r givin r a break .. Wen dolly ready fi nam up har self and trace dung to d mumma unu no wa see it .. D gal is ugly n vulgar wid har stink self have no respect for nobody not even herself … One time she use to Mek sweets bawl idk if sweets grow balls yet .. That’s why when they on ig talkin bout besties I just click like and dead wid laugh !!! Because dem don’t live good

11. UGLY BADDDDDDDDDD! SHE AH ONE AH DEM WEH DI UGLINESS GROW PON YUH, UNTIL YUH SEE A PARTICULAR PIC, AND HAFFI SEH GOD DAMN!!!!!!!!!! YUH SEE ALL DAH VIDEO DEH, WEH SHE AH HIDE DI MUMPS JAW DEM AND HAVE DI CAMERA PON HAR MOUTH WEH FAYVA DI CUTTINGS OFFA A TOWZEN CIRCUMCISED ADULT BUDDY, WEH SHE AH TALK BUT “NUTTEN DOAHN KNOW BOU’ MI! YUH FI GWEHHHHH!!!!!”, AH DESSO DI UGLINESS AH FIGHT FI COME OUT!!!!!!!!! :maho

12. UGLY BADDDDDDDDDD! SHE AH ONE AH DEM WEH DI UGLINESS GROW PON YUH, UNTIL YUH SEE A PARTICULAR PIC, AND HAFFI SEH GOD DAMN!!!!!!!!!! YUH SEE ALL DAH VIDEO DEH, WEH SHE AH HIDE DI MUMPS JAW DEM AND HAVE DI CAMERA PON HAR MOUTH WEH FAYVA DI CUTTINGS OFFA A TOWZEN CIRCUMCISED ADULT BUDDY, WEH SHE AH TALK BUT “NUTTEN DOAHN KNOW BOU’ MI! YUH FI GWEHHHHH!!!!!”, AH DESSO DI UGLINESS AH FIGHT FI COME OUT!!!!!!!!!

13. mi comment gone inna spam admin if not a beg mi a beg yuh run back dolly and sweets mtv crib tour cuz all de figaree dem did have on plastic :ngakak

14. Ive seen her before at the mall and she isn’t really ugly, her cheeks are big yes but she not that ugly man lol but she bleach till she white though lawd god if you never know you wouldn’t be able to tell say this was a black black gyal.

15. Thats not photoshop guys photoshop is more professional… jus go in ur app world/play store n type in plastic surgery simulator lite lol thats the app,if u dnt kno how to use it properly ur pics can be real obvious n tacky!!!