DI SENDER WHA SEH SUMTING……….

ohuh
Twin paulatte Corey don’t want you him just a use you fe the tax money ,you no tired fe change man you ugly no bloodclaatttttt leave the man alone count how much man you teck u lock like the wicked witch of rose hall you no tired fe get use by man try some gal now man money train f**k you out an dog you ,you pu**yout a control him naw left the baby mother the way how the whole family a you salt police lock of the party take the liquor them and the money what more Corey want to see. You thieft Gregory (Edited) and him car the jaguar plus the money wey you collect an thieft an the you call police pon him you now say a now your car an you would a never give it up you is a f**king thieft you pay Angela the bail money back yet you get the woman money an change the cheque an spend it .goverment pay half a you rent food stamp you live off alway a get evicted out a you house woono love pay fe f**k you have to a beg ride and a borrow people car .paulatte you look like a donkey a horse and a mule left the people them man alone u pu**y salt go wash it in a the Red Sea an drown u self Corey don’t like woman man man fe him you no tired fe man use you paulatte me could get a free car and lose it .

0 thoughts on “DI SENDER WHA SEH SUMTING……….

1. MET THE SENDER KINDA RIGHT THE NEXT TWIN HAVE PUSSY CONTROL BUT THIS ONE PAULETTE FROM DWAYNE PLATINUM (R,I,P) SHABBA PIMPERS, GLAMA WAYNE, RIDER, G-MAN, MAPPIE CHAMPAGNE, COREY, WAYNE GOODAS ETC TRUST MI THE LIST GOES ON AND ALL A DEM A PARTY MAN

2. Bronx tun up that they dog the whole family is a f**kiest them love teck people man and mine them .the ugly twin them

3. met this is off the topic, but yuh nuh hear say dawn and petal beat toya sortout last nite, who have the story or di video run it, plz and thanks. dwl

4. The two sista is the same claudatte hid because a Nuff man she a f**k to lord god one set a dutty family them ugly fe true .them no have no shame claudatte a look friend fe the people them come a ar party she go to Keshia browning a ask ar when a ar party an she f**k English ak mr b she see Abril push ar flyer in a Abril chest claudatte them don’t want you flyer you too Nuff . Mr b show the people when you claudatte a tex him a beg f**k

5. A two ugly f**ker claudatte did a f**k shortie baby daddy but shorty find out late .or else shorty woulda f**k ar up too shorty in jail

6. Ah! These posts where the sender insults the protagonist then expects that person to take their advice kill me!
    If the woman looks the White witch of Rose Hall, horse, donkey and mule inna one, then I would say that her pickings are slim and she may have to satisfy with what she has got?

Yes, I am being snarky. I wouldn’t listen to this harridan, even if it meant remaining in a bad position. It’s not like she really cares, is it?

7. Well if the list goes on those men must of seen something in this women for thm to even give her the time of the day, ugly or not men are attracted to you some way somehow it’s not always looks lm just putting that out. i don’t know this chick because cali mi deh. I’m giving my two cents.

8. All these shitt up pussy ppl and vomit mouth insects you guys waste time on,,,,I’m reading and reading to no end, and saying their not talking about batty fish,,,insect looking rat like creature? Then the end Corey love man lol lol lol Lots of shitty mouth

9. Spanish gal shut the f**k up them mind man all year in an out that wat the man them want . She paulatte have one big handicap fe tek care of ar son spend the money pay them bill every minute them lose them place them own rent goverment mind them food stamp pay half a them rent them can’t pay wey the goverment say them fe pay an a mine man t.she get evicted about 3time since me know she .

10. Is two sista a them Gwan like them rich don’t have a f**k when them come down them act like them rich .f**k off the people them man .one a them have one big tuff daughter look like one country gal stay bad ya them know how fe fool the man them.

11. Which man you know wey no love freeness the next sista have one handicap to a Nuff money them a get fe the Pickney them fe true them teck it an mind man that a fack met send the picture meck the people se the two donkey face

12. Palette u salt like Peterrrrrrrr as the man f**k you police lock off him party teck away the liquor an the money twin you peppa .the next sista did suck the man wood a Brooklyn wey name tee fe money an them say tee a battyman .met them sista ya ruff them bad Jesus piece.

13. The twin them salt,Paulette n Claudette..Claudette deh wid Beatle juice how long and can’t win him,she use her sick daughter government money n buy him food.Paulette guh Jamaica guh buy Bubbles him nuh look back on her.Money train nuh look at her the brown man from Connecticut run too. A wha she duh Gregory a turn back on her. A them a the immigration informers a Ny inna dance.Men beware.

14. So wait Corey old woman did they a the party when the twin did in a the bar an him tell the woman say a him friend an she ask him a from when the tun friend cause the woman say him use to class the an talk bout them say them a shit house so so soooooooooooo wey the baby mother they who who whoooooooooooooo wat a gal them can f**k . A who bring them from Bronx zooooooooooooo

15. A true Paulette is a silent f**ker she f**k stiffy to,but Corey Dnt have nothing,and if yuh a give freeness why not tek it,It’s a money ting,she f**k Ova Gregory set him up and all these things..Paulette act as if she hot lol good pon har face when she a smile she look like joker the clown in a batman.Corey him is a next one no shame my Gwad mon.wht these man will do for money.This girl only f**k dancehall man it’s a she she has a list no integrity,no morals

16. She did suck brown man wood too quick that why him never look back . Him tell me she meck him of to wonder who she is if she is a termite wood eater

17. Corey u left yuh woman fi dat,who Corey nuh use or f**k if a $$$$$$$$$$$$,dem bwoy deh can’t smell mi cratches

18. why did i think this was about paulisha aka paul range and that gay guy corey who’s face is always mac makeuped (yes i said makeuped) to the T.

Oh well, off i go :travel

1. metty i r not fallowing u. i r using my two :ngacir: cuz, mi did tink mi did ago affi scale wall an run side way through ally wid deh post yah, but i was greatly disappointed so di :ngacir: will do juss fine lol.

19. Met these to street cleaner,clean bx,bklyn,queens and the tri state area,then go to Jamaica.Its sad give her/them credit try and try til u succeed.man to man and still can’t find the right one,yuppppppp….Give a har credit for doh,she find someone tht make her look Good.this ole baccalak,night owl,plow truck ole crosses find anotha sucker life to ruin.

20. Its truth about Gregory. Look how Gregory guh get deported . All me know is that they are all old and ugly. I can’t imagine how these nasty men lay with some of these women. Especially those twins. Don’t forget the daughter either. The daughter is right there beside them sucking and f***king around the mountain. One of them was f**king that brown man who keep that boat ride too Blood. Yup, nasty as your name start ring dem run give up their front. Nasty

21. YES THE DUTTY DAUGHTER NAME KELISHA ONE BIG DUTTY LOOKING GAL.F**K LIKE CROW AND ACT LIKE SHE A GOODAS GAL ,THE DUTTY GAL THINK SHE COULD A GET ME FRIEND MAN HIM F**K HAR AND RUN HAR.DUTTY KELISHA ,I KNOW NOTHING ABOUT YOU MUMMA OR YOU AUNTIE ,ONLY HEAR SAY AND I DONT GO BY HEAR SAY BUT THE NASTY DAUGHTER I KNOW GOOD ABOUT HAR NASTINESS F**KY F**KY GAL, SUCK COCKY GAL.GO TAKE CARE A U SON.YOU LOOK LIKE A DRAG QUEEN.

22. Metty…Mi heart weeeeeeaaaaak…I neva know seh a suh ppl watch dem gyal ya…mi read dem profile and mi kno dem pum pum mileage and it nuh nice at all…Anyway big up Corey Hollywood a good yute dat n I don’t knock him hustle at allllll…ride di horse mi bwoy woiiiiiiii

23. LAWD THE PARTY FLOP A WHA DIS WHITE IN A WINTER NOT EVEN WINTER WHITE. CLAUDETTE HOW MUCH A U F**K BWOY DEM DID DE DEY