sophia aka peaches you nuh tired fi tek up young bwoy and constantly a
get used, now you tek up paul smooth fi do what? mek him run yu head
red cause we all know sey man dead pon you. yu need to g and tek up
some big man cause di young bwoy dem only a use and abuse you, set an
example fi yu pickney dem and mek dem proud of dem madda instead you a
tek man young enough to be your son.

peaches1-Optimized

0 thoughts on “DI SENDER SEH TOO YOUNG….MAYBE HAR SPACE CALLS FOR IT =_=

1. what a bwoy fi suck candy !!! real candy sucker ! all him do is walk and look woman to teke care of him no man go look a work !!!!! him need to take care of him pickney dem that him nah mine

2. Lol but how Paul smooth gone tek up woman ???
    him & Paul nuh just deh back summer??
    That’s why you and Paul always catch up Man U too damn bad !

:malu :maho

3. I swear I tell women that tek on younger men to do so if they like. I’ve NEVER f**ked younger even when I WAS younger. But *Shrugs* to each her own. Personally if I f**ked a young bwoy I’d do so under the cover of night, in a hotel & would NEVER be seen in public w/him. F**k a f**k but once you’re being photographed w/them it turns into something else!! Treat him like a prostitute!! *BadGyal* :cool

4. The other day one girl comment Pon him ig and ask him if him nuh tec picture with woman every picture a him a Paul range in it

5. him deh with her fi the longest, him love likes. ans she love young boy so it’s a mutual arrangement, you think angie ambitous can mind him like the great peaches?

6. Paul range & smooth are lovers di two a dem
    Ever a have dem lovers quarrel lef & deh back every other month. Unu just married n done. Dem find back each other when dem wah partner up fi take over all the battys In the world lmfaooo a joke but mi a dead to rasss

7. Suh dis big Ooman tek up fence flopper. Why mek suh much woman start swim wid fish? Yu tink a one or two time Met poce up sprat and ax “Ride or Run?”, an nuff Wallers seh dem woulda ride di pony bwoy dem? Come awn ladies, tell mi iffa convert unnuh a try convert di sprat dem.

8. U THINK PEACHES EASY SHE BAD LIKE YAWS. A NUFF YOUNG BWOY SHE TEK AND BIG MAN TOO FROM ALL OVER. THE AMOUNT OF MAN SHE TEK SHE SHOULD OWN HOUSE, CAR AND LAND AND NOT JUST PRETTY BOOT AND CLOTHES. FOOLISH BIG WOMAN

9. You guys need to really get you’re story straight and stop slandering ppl. I know both parties very well and u guys are really off with this story.

10. brush done wid peaches him move on long time.Young bwoy nuh want no old woman yuh nuh see say a $$$ him a defend and peaches own dry up so him move on