DI SENDER SEH GIRLS BUT DEM PASS GIRL STAGE AND AGE

unnamed-26
unnamed-27
Them yah two gyal yah ugly to rass only them mumma coulda love these face, MET U NO HEAR DWAYNE AND SALLY MARRY FOR (Edited) CHISBY STOP SUCK AND F**K DOWN BRONX AND MOVE OUT OF YOUR MOTHER ONE BEDROOM APARTMENT BUILD WITH YOUR KIDS

0 thoughts on “DI SENDER SEH GIRLS BUT DEM PASS GIRL STAGE AND AGE

1. She is not cute and she’s right about “it can only be 1 chrisby any other is carbon copy”, cause i wouldn’t want to be her (Fugly)

2. Huh proper sentences please. Everybody always deh pon dwayne name. Everybody know him love woman suh y unu nuh talk bout the low life gal dem weh keep on a give him pum pum. Mek the man live man.

3. The women dem weh breed fi him to a fool. If nuh ring nuh deh pon yuh hand it nuh mek sense. Cause all him and do a drop seed all over mt. Vernon and Bronx. Kmt.

4. That hairstyle suits Sally very well….She looks nice wearing a Bob as well, dem style deh REALLY frame her face nicely.

5. Suppin off bout di hair-do in a di firs’ picho :bingung :bingung , it either nuh cut right or she need fi fluff it up likkle, it siddung pan har head like helmet