DI SENDER SEH DEM GET CONFUSED

0 thoughts on “DI SENDER SEH DEM GET CONFUSED

1. A wah kind a Sonogram dat in a dis a modern time…im not being funny but it look like a squirrel and a fox in the woods.”Existed”?????,please don’t blame the phone

2. Them dunce nuh rass. Y’all claim that y’all pretty but y’all head is f**king empty. Empty barrels make the most noise. I really wonder what y’all teach y’all kids.

3. well me no confused, mi know exactly wah she a sey….on another note, a how sonogram look inna dem ya modern days ya?

4. Blame it on the phone yes…..and blame it on laziness. Dem have predictive text pon dem phone, so once dem start type and it pop up possible words they might be trying to spell, dem click di fuss one without even paying attention to what dem writing. Smh. Dat happen to mi sometimes….cause sometimes a miss mi finga miss an select di wrong word….but di difference wid me and dem is dat mi proofread every ting before mi submit it. So mi see mi mistakes an correct dem. But dem lazy and so frighten fi dash out torry dem not paying attention to wha dem writing. Kmt.

5. Senda inna di beginning mi used tuh get confused tuh. Mi beat dem wid di dictionary till it mash up. But afta a while yuh brain get programmed tuh certain people an dem writings an yuh jus know weh dem ah seh. Some tings jus naah guh change :malu2

6. A whey dis gal yah waah say doe???? Exhausted or nahh?? Woke up existed??? :hammer yes ooooo…
    Bubblelikesoup

7. Congrats Shushana. Please tuh stay outta trouble, let this pregnancy be di start of a brand new you. One question….is allergies Baldhead hab or is you black up him yeye dem way deh????

8. Mis lou still no live no where ? And apple fi stop sell people fake bag that’s that nerve them think everybody a idiot pineapple fi stop suck pussy she is a girl leave that fi the man dem Kerry I guess ur not so bless u and Tina have the same pussy it name straight a prison try leave Marlon alone Kerry Ann cause him look like him love road and them trucks them soon get repo u bum broke bitch back to the floor u shall go

9. Why r u taking GED classes if ur depending on auto correct mek u daughter teach u u too ***king lazy bitch and miss lou fine some way go live dress up a dance in all that fake shit like people a idiot and apple fi stop sell fake bag before the people dem f***k r up and apple can not fight wid r ugly man him look like him live a jamaica and people a send him foreign clothes credit card fraud him a go a prison bitch

10. Apple u body over done u no see sa u a lean gal stop it u use to look like a hot gal now u just look like a bitch from up the street u close fact u body fake what is real about u not a bloodclaat ting what u need to do is try fi buy some hair line bitch and tell Kerry Ann stay home now cause she start look broke now and everybody a see bitch

11. Angel go sit down tek 20 seat a rest u foot before dem drop off and black beauty daughter u can not tek no body man ur body is not all dat anymore cause everybody a buy body now so go sit down

12. And pineapple fi go somewhere wid fi r nasty self them gal ya de all over instagram a gran like them hot nastiness all you’ll bum bitches go fine a job and apple me na talk u cause a f***k dr. Morrison yes bitch that’s facts

13. U man a f**k gal a jamaica can u go and stop it NO CAUSE U CAN NOT GET ON A INTERNATIONAL FLIGHT BITCH STATE TO STATE THAT’S F***KING IT BITCH ALL THAT MONEY U SAY U AND U UGLY MAN HAVE WHY R U LIVING IN A RENT HOUSE BITCH PLEASE YES HOE TODAY IS MY DAY OFF AND MI HOUSE KEEPER A CLEAN THAT’S WHY I CAN COME PAN PINK WALL AND DUN U