DI SENDER HAS A QUESTION

0 thoughts on “DI SENDER HAS A QUESTION

1. Ms Lady, no part of u not Coco nor Chanel…. damnn mugly. Mussi only d coco pon d big toe. Y onoo tink onoo fi jus tek u a name n use it when it doan fit onoon at allllllll

1. DWLLLL ..but really …is this a woman or a man in the pic…look hard..it look like a tranny , and di foot dey like size 13 !

2. Nooooooooooooooooo met where u get this dancehall floor mat from ????????? My girl that lips make u like Martin in shanana . I give bid D & bionic credit fe fck u on & off when them desperate a morning time .u look like Wesley snipe in drag :dp :hn :salahkamar

3. Lol Coco unu need fi leave di ppl dem goodup me alone. It dont fit yuh!!! And who houss yuh dey in, cuz yuh no have not even a pot to piss in. All the credit yuh do yuh still camt buy ur own bed!!!! Smh Crosses

4. Mi nuh too judge people pon dem looks because dem nuh mek dem self but unu fi know how fi rock pics and hide flaws. Yuh not even slightly cute hun, no more selfie….