DI PERSON SEH WHO WEARS IT BEST!

0 thoughts on “DI PERSON SEH WHO WEARS IT BEST!

1. dutty stinking hole barbie unique go look a life with u fake self china mus mark inna u head back,fake ass bitch stop run up inna ppl bout u twins u full a shit like crab, u life luddy and sad u are not a fashion icon i repeat not a fashion icon go take many seats with u capital k and common d foot them. real witch u be tek out the false teeth dem now for the finishing touch and add the broom plz and thanks.

2. MARSHA SLIMMAS FROM BK YUH REACH PINK WALL AGAIN BOO. I GUESS U FINALLY CONFESS ABOUT THE PROSTITUTION BUSISNESS. STOP RECRUITING DI YOUNG GYAL DEM FROM BROOKLYN FI WORK WITH U. ONE A DI GIRL DEM MADDA DID BEAT OUT YUH RASS BEFORE FI R DAUGHTER. STOP WEAR FAKE RED BOTTOM AND TEEFING CLOTHES. U IS BROKE AS HELL AND TAKING ADVANTAGE OF UR POOR MOTHER. EVERYDAY YUH PUT OUT YUH MUMMA. SLIMMAS STOP GWAAN LIKE U IS SOMEBODY CAUSE YUH F**K LIKE DUCK AND BREED LIKE DOG, BUT YUH ONLY HAVR ONE PICKNEY FI SHOW. STOP DASH WEH YUH CLIENT DEM PICKNEY. MESSAGE FROM DI WISE

3. Marsha yuh false teeth not fooling anyone girl. We all kno yuh two front teeth dem nuh real. Coming from a good goood good source

4. mek unuh wicked suh!! unuh love talk bout weh ppl a wear from how dem luk. no worry weh dem a wear. u need fi worry bout u self. a who love comment and no live no weh n wah weh d ppl dem ave. unuh sick me!! go get a life and worry bout weh u ave n weh u cyan get.!!

5. mek unuh wicked suh!! unuh love talk bout weh ppl a wear from how dem luk. no worry weh dem a wear. u need fi worry bout u self. a who love comment and no live no weh n wah weh d ppl dem ave. unuh sick me!! go get a life and worry bout weh u ave n weh u cyan get.!!

6. So they are NOT in halloween costumes .OMG MI DEADDD. they look so tacky … in what world does those sneakers and big ass hat go together.. which poor granny dem teef dat hat from ?????

7. comment 12:22 yuh know di deal dwl from marsha start sell di likkle drugs she gwaan like she betta than ppl. marsha love show off pon ppl all lie and tell ppl she ah lpn nurse mi neva know yuh can be a nurse with no papers. marsha all ah tell ppl she’s a home owner. marsha you RENT that house and LEASE yuh cyar hot gyal nuh rent dem own. yuh ah brag bout shop thats not even in your name weh have 2 customer a week. marsha yuh one time bestie tell mi seh yuh always inna di clinic fi 3 yrs straight you know what im talking about. yuh ex mon sneak up pon on yuh an knock out yuh teeth fi gi weh di pussy. when you want to hype on ppl remember seh yuh two dentures(front teeth) nuh set een good. yuh did ah tell yuh fren seh yuh wah do yuh batty because you feel like a little girl. yuh duh up yuh breast ok butt fake batty nah guh look good pon yuh you are under 100 pds. nasty marsha yuh fren dem num stop talk yuh buisness.

8. Unu borin bad! Dem look awful & it look like a d sed person keep on a comment we nuh business bout borrow clothes cuz one pic a day n one a night lmfao bout twin lmfao wtf

Suss borin bad

9. boy badmind its a hell of a ting. Bitter bad ppl talkin shit kmt. Nonsense the person wa a comment bout marsha sound like yu thirsty fi her friendship mek u a dun her poor u. She sound like she have ambition she live sumwhere and she have her car and a job so wats the big deal. Kmt mi ca tek it no sa pink wall yu 2 bad

1. MARSHA SLIMAS STOP LOOK A HYPE AND WRITE THINGS ABOUT YUHSELF U GIRL. WE ALL KNO ITS U TYPING. YUH DUNCE LIKE BAT. MI SORRY FI YUH IN LIFE CAUSE U DONT HAVE ONE. STOP WALK A F***K OFF THE PPL DEM MAN. DEM SOON BEAT YUH. MARSHA Y YUH KNEE DEM SUH KNOCK? Y DO U ALWAYS LOOK hungry AND THIRSTY? THE NEXT TIME MI SI YUH I WILL GIVE U A TALL GLASS A ICE WATA AND A BULLA WID YUH NAME PON IT. YUH AGU EAT IT CAUSE YUH CANT EVEN SPELL YUH F**KING NAME. SUCH A SHAME FI A YOUNG GYAL LIKE U.

10. THE POINT IS AS A WOMAN U SUPPOSE TO ACCOMPLISH CERTAIN THINGS WHEN U REACH CERTAIN AGE IN LIFE,LEGALLY ,NOT ILLEGALLY MARSHA SLIMMAS MI NU KNOW WEH U GET THIS BARBIE THING FROM BECAUSE U FAVA BATTERY DOLLY. MI NOT BURNING OUT THE CLUTCHER DEM ENO SHE BUTTERING FROM BUTTERAS U CA DO THAT MY GIRL U CA GO PON FLATBUSH AVE AND A BUTTER U NEED TO GO TO PLACES LIKE BARNEYS, SAKS FIFTH AND THEM STORE DEH, DO HIGH RISK BUTTERING NOT LOW RISK ,U GET THE NEW SHOP IN THE HEART OF THE GHETTO AND U CANT EVEN RENT A CHAIR A U ONE WORK IN DEH BECAUSE A GIRL RENT A CHAIR FROM U FI ABOUT A WEEK AND AFFI LEAVE BECAUSE A U ATTITUDE U THINK EVERYBODY BADMIND U, EVERYBODY HATE U IS A SICK CHILD ITS ALL IN UR HEAD U NU SEE SAY U IS A PROBLEM CHILD WITH NO SENSE GO BACK TO SCHOOL AND LEARN TO READ,WRITE AND SPELL DUNCE LIKE RAT ,SO U NEED FI HYPE WITH EDUCATION AND SELF WORTH NOT WITH VANITIES THEY DON’T LAST FOREVER.

1. Well said. No sah dem call marsha bat-tre dolly. Met dem ppl yah bad. Marsha just get new false teeth and gain about 100lb cause u r like 40lb. Then u could call ur self barbie, but fi now yuh new name is BAT-TRE DOLLY. A CANT TEK IT LOL DWL

11. Simone cannot work because(_____________________), her cousin that she married to didn’t finish giving her anything.