DI PEOPLE DEM SEH CAPTION DIS?

58 thoughts on “DI PEOPLE DEM SEH CAPTION DIS?

1. RAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY kwesilaunchas move innnnnnnnnnn

hallway feachaaaa and bare tingsssssss.
    awaiting pics on the plastic couch bap bap!

2. if i was bossy dolly id be ashamed of my pvssy cuz a bare batty fish it attract .. IYANLA fix dolly hole plz :mewek2

…me find it very strange seh both dolly and kwesi ever inna woman inbox a beg something on instagram ..dolly dem tired so kate deh wa dash weh it a share fi u and sweets fi decades now look how it beat up n ole ..

3. They both got they things unuh dutty Jamaican the low life once always a watch how ppl a live wen the ppl dem a live way better then unuh an a move on to bigger an better things ina life they complete each other they both hot leave the ppl dem alone wid unuh dutty an badmind self.

1. Why u badda come put full stop at that end of that paragraph u write? How di word “once” drop een deh so btw? Go pick up a book bout u come a defend.

2. Go learn to spell and write sentences! damn duncebat a try pop shot pon people whey command the queen and rebel language :hammer. Nah bitch it ain’t your phone’s fault :hoax2

A tek up fi you fellow slutty, duncebats :ngakak

4. My husband has no tattoo,still buss his desert clarks,dress inna his marina pon di inside,pants have room fi wallet and rag,goes to the barber to trim every week and one ear pierce.We must be very old cause a dem ya a wear

5. pic #1 Dem red bottom yah get nuff mileage

pic #2 “I’m coming out!…I’m coming, I want the world to know!”

6. Good Afternoon Met,Metters,Peepers nd Others…..

So before i made this comment i said let me go look on their pages,on her pic he left emoticons of credit card and money and on his she left a claim on him.

hers went up 4days ago and his 2days..to show yuh how much people know she a real clown only 3 smaddy commen ton hers but this one bag a likes.

now fi show yuh how much of a nastiness she dolly is yuh really carry dis BWOY a yuh MADA yard weh already tight up wid you and yuh son den him so train him know seh a the hall way all photo haffi tek place,no kine a shame nd pus-c principle yuh have NONE.

7. Dolly me shame fi you gal , if u man so rich why are u still driving buju old Benz ????? And why unno never show the rest a unno house before … Only the one spot like the man pon the foska oats box lmaoooooooo Dolly you sharing room with your son so where . Your man sleep ?????? Disgrace unno poor like and hype over boot and clothes show unno bank account :cystg :bitch please look at the kind of Man U have around your son that says a lot about you

8. She nuh shame fi a own up batty puppet Kwesi. She nuh see di natty man fren come run di file weh day. Kmt. No wonder dem privates shit up. Smh

9. No lie Dolly u have no ambition imagine with all that looks u can’t find a decent working class man so your son could look up to as roll model . Only thugs a batty man that mean u will lived in your mother house forever don’t worry looks don’t last pray mama pas 4 that house cause u not going anywhere . Woman that have ambition elevate them self hype with no assets or class clothes and boot Aliexpress .

10. If Ven know what I know she thank her lucky stars dat him choose Dolly. Don’t worry Ven, your pum pum can still come back from shitland since it only did get a tuups of shit up. Have faith.

11. The girl put up the pic late that nite u acting like the ppl dem a live fi likes an comments Unuh a put money Ina the ppl dem pocket y’all Mix up Jamaican so sad the too a Dem pretty together so perfect an fine stop the hate that’s all Unuh do watch how the ppl dem a live that’s why Unuh ago always remain broke wen the ppl dem a better they life an a enjoy ever moment of it.

1. dem perfect and fine together one batty man and one sadamite :ngakak

can somebody tell me if Kwesi help pay off d plastic house mortgage weh inna foreclosure caz hallway no more coming soon. 😀

12. So a everybody a worker Ina the world the last time a check bosses there too it fun how Unuh always a try style the yute bout batty an no batty man can never point out the yute y’all need to talk facts an stop badmind the yute jus because the yute pretty him bless leave him alone me will f*k him too cause me here seh him can f**k real bloodclat good.

1. You a real outdoor toilet! pretty man don’t fu*k women! Gwan go f*uck him if you have money and credit fi let off besides you ambition. low life females are always rewarded with a coffin before time.

13. Excuse mi @ anonymous but where exactly on dolly is pretty? ?? In all honest do you actually consider dolly a pretty girl lmfaooooo maybe better looking than some of her other dancehall counterparts but pretty is a stretch hun!! Btw dancehall pretty and someone who’s actually pretty in real life are two completely different things. Dolly isnt even a four on a scale of 10

14. @ ANONYMOUS 1:03 and 1:59
    HELLO DOLLY BECAUSE WE KNOW A U MAKE THEM SPELLING ERROR THERE LMAO

DOLLY STOP FILTER U PICS U AND SWEETS
    ME SEE A VIDEO U PUT UP A FEATURE SWEET AND WITHOUT THE FILTER SHE MULTI COLOUR ME WAS VERY SHOCK

15. ME WOULDA HIDE AND DENY HIM NOBODY WOULD KNOW ME SLEEP WITH HIM, THEN AGAIN NOBODY NOT OWNING DOLLY EITHER

DOLLY U GONNA BE A HOME ATTENDANT ALL U LIFE? AND WEAR FAKE CLOSE FOREVER? WE ALL KNOW THE MOST EXPENSIVE THING ON U IS YOUR BLEACHING

16. Wtf … Bad mine where ??? How ??? Who ??? Dolly you wutlesss cutlass no ambition , no house , no credit , no car , no bank account , no job how could u call yourself a hot gal and inna one room with your son and your batty man :ngakak :ngakak dolly how old are you ???? What have you accomplish ???? Apart from clothes and shoes :berduka :berduka

17. Unuh a talk bad things bout the ppl dem an a bit they got more money an living better than a lot of y’all low life waste ppl weh a sleep pon ppl floor a nite time I love the way they do they thing stay classy bar eyes pon dolly an her man Unuh look dammm good together f**k a hater.

18. All I wanna know is .. Did dolly find a job as yet ? Or she still posing in her CNA class uniform.

Both of y’all trash as fck ! Bih is 27 and still ain’t shit & will never be shit ! Only shit she getting is in her hole a bayyyyy come tek me on now.

I’ll be waiting patiently to leggo the real details scamma dolly

19. Bossy u should be ashamed, yuh don’t see yuh tires needs to Change in that video you put up? Yes mi see it, yuh so hype showing off your benz logo…

20. Unno Lowe me Fren alone look how long Ven and dat deh boy deh left and unno still a call up the gal name with this yah boy yah unno late me Fren bin move on wid har life long time

21. Dolly stay winning & all u 8n ass bitches loose 1 more time a phucka dem gwaan dolly & & ur boo gwaan GI dem headache shoe up his & hers up up everything up when she & him touch d road

22. U can bet a some old longtime stretch out gal cratches gal weh him done out already and run thru a do this him cute so him look & deh with pretty hot girl like bossy dolly sorry but y’all can’t keep up

23. Yu siiiii uuuuuu METTY!!!! Mii realize yuh juss luv sidung pon di tingz dem so fii mek mi come ovaa yah come beat up mi chest fi u leggo di bomb dem…yessah gud gal all out a own up har man an suchhhhhhh

24. Dolly you are such a fool all u talk about is bloody bottom shoes and clothes and bags,but yuh notice yuh only post the receipt for the $1000 shoes them and them $3500 shoes them yuh nuh show no receipts stop fool yuh self.you and this boy broke and dumb alike because all he talks about is clothes and shoes and him hussel, but yet still a your little lease Benz him a drive and a pose up with on ig. You can afford all brand name things them as them come out but yet still u cannot get yourself even a 1 bedroom apartment for you and yuh son for $1100 per month and all you do is post about city life. A $200 and $150 yuh pay fi sew yuh clothes a dwught.dolly u look so dumb because u have so much money your bedroom set supposed to look fly and all now with cannot si yuh post a picture of u lying into your bed not even a selfie. You need to take up those stupid elephants off the floor into your mother living room and chop down them bag a plastic flowers dey,it look like a jungle u live in and that ugly bad color plastic sofa is disturbing to look and yuh nuh si sey yuh a flop yuh own show because you keep taking all yuh picture at home in the dam passage way. Even yuh broke man know uno at home studio in the hall way him get into him position. U such an attention seeker and my girl you nuh seems sane .with all those brand and yuh and yuh son that’s 7 a sleep on the same bed or wen yuh man come yuh put him into yuh sister or yuh mother room.dolly yuh fake like all the fake , shoes, clothes, bags, belts them that yuh wear.get over yuh self yuh shameless idiot. hope you realize soon sey the enter newyork laugh after you daily

25. Let’s not forget the FAKE Dior bag she’s posing with these days. Dolly mi notice yuh post video and your tranaction at the register of a cheap fendi item but yuh figet to post the tranaction of yuh expensive Dior bag weh cost over $2k how that look and sound dolly? Yuh can’t trick me likkle girl.

FYI: When ya talk bout runway mek sure it’s something weh cost 5k and better and mek sure yuh shoes are NEW BRAND as well :ngakak Yuh need fi give dem so Kate a rest now my girl mi tiad ah dem :ngakak :batabig :ngakak :batabig :ngakak :marah

26. Dolly tell ur man to stop stalk me since u claiming him and he swear he single…… Tell him stop stalk me plz and thanks????

27. Dolly don’t have no shame or self esteem no matter how much unnuh try shame har bout living aid hard madda and she room with her kid, she has no ambition fi do better.
    I could never be with no man that them a call man upon him name, di bwoy look like him a pout inna him pics dem.
    Some oman just want and desperate fi a man so they will settle for shit up hole. Nasty F**ka’s

28. @low dem A.K.A big head dolly!! HIIIIIIII Why don’t you get off pink wall and find an apartment for you and your son so he can have a bed and a room for himself. Yuh stink like shit. All you and your sister good for is make-up and putting yourselves together from time to time. Uno careless and tacky bad.

29. Suck pussy gal you sound hurt dolly life a mad u. You low life bitch you get the f**k off pink wall and go wash your madda PUSSYHOLE

30. Dolly hurt up ur head you come over here popping shit pussy kill you self big pussy gal. Cause all the talking the gal still winning.. Lol you a chat bout her she don’t see you fools