DI PEOPLE DEM A GWAAN BAD OVA DI HAIR TEEFINGS

Wood rat Stephenie man Tino Sting just keep party in a November and him b**h gone thief pack hair. Stay Bad Melody that’s why yuh cousin husband never like yuh and u couldn’t stay there. Tino Stinga a this u beat yuh good woman for. Police fi lock up the wood rat and stay bad Melody.

8 thoughts on “DI PEOPLE DEM A GWAAN BAD OVA DI HAIR TEEFINGS

1. Sender wth happen,yu maddd tru the gal go teef di hair and get wth with it and yu nuh get none..every dog have them day.. Every day bucket ah go well one day the bottom gone drop out nuh jealous over teeeffery…But a weh she really duh you..You and har a teck the same man. ????

2. Tino a waste man cause him deh aid a waste gal. Gal weh deh America ah waste time a thief pack hair it don’t loom good. Tino beat him goodas wife fi dis germs Stephanie Harrison stay bad nuh blood clot nothing pon had never look good yet she still catch innah one room and can’t bettA

3. Anonymous, u know are full name so u know har…u must be a jealous b***h why u all up in a di cool aid, put up a picture u must look like a old iron drum a rusty down…she a waste n u a old clothes from the primitive days…she look good she indepent and so what if them caught her stealing hair, she is not the first…some a unuh a thief clothes….tano woman a clutcher so what if dhe go thief hair…tano suppose to want her because she look compare to weh him did have…no young boy no want no old foot woman if she nah mine him…unuh leave the gyal..she look betta than nuff a unuh weh a chat behind this facelessness…

4. First thing first unuh need fi cum off Steph name bcuz unuh nuh see the girl a thief nor melody a one person in the video a thief and a nuh none a the people who fa name unuh a call up

5. Sender yuh need fi go tek care a 4 pickney weh have 4 different baby father…….. Tino Stinga nuh want yuh dats yuh….lol no man nuh want nuh sour breast dem affi throw over dem shoulders lol

6. Pure little one weh name melody don’t even look like she know what a gwaan behind are uno move and leave the little girl she nuh look like she know nothing every time uno repost it up like uno nuh have nothing fi do…. Inna di video to me it nuh look like them a thief nun… Only 1 person me see with a hair suh how the next 2 name a call kmft uno need fi give the all 3 a dem a break now Mon rass Mon.. To me it like a 1 gal weh di waah f**k tino or Tano a write up this no me ago real a suh it look to me