This post is based on an email that was sent and in no way reflects the views and opinions of ''Met'' or Jamaicanmateyangroupie.com. To send in a story send your email to likeacopcar.78@gmail.com
GM met it too early fi kill weh with this. This thing is a man right?? Bwoy it stay real bad, why she nah stay home. Do map pan her head need fi dash wey.
Me nah lie years back me deh a Wednesday night the selector danger big har up seh he love har
Breast dem. mi say all long slippaz tt a get big up inna dance. Me wonder if she did a mine the selector boy gfus as well bc dem did lef and get back years after
longer breasts than hers deh a road and breasts that are natural will sag. Hers dont look worst than anyone else , we all cant have stiff breast but we all can put them in bra and a really dat she need fi do..wear bra
Wow mine all are man dem, no man don’t give wow nothing but f**k Wow sick in her head yuh ever see wow keep a man fi more that two month? Wow yuh sad, dutty from head to toe and need a shower. Twenty 29 year old gal look like 50 wow.
Wow always smell stink, she have a stink fishy Oder. Wow yuh done yuh have to import a man from a next country. Dutty nasty wow yuh f**k yuh cousin heather man from good hope and she stop talk to yuh di gal hate yuh, stop ack like everything good with you guys. Wow and her crew in need of a shower all dutty petal weh evea stay bad. Shit up petal yuh live some where yet?
althea altea althea…. where do i start?? god knows yuh stay badddddddddddddddddddd yug ygly nah pussyclothhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh for ah big oman (32+) yuh just always inna mix up. from mi know this ugly ducklin she neva can keep ah hair shop nor a man.
Met run come yah.. ??? I think you mean $10 lady cause she no look like she worth a penny more
den nuh seh gi di man di thousands of dollars a wha do u
The wig had seen better days, the body HAD seen better days and the clothes no have no better to see #justsaying
yuh c sey yuh need back dat 4 grand from pecos….is a sin dis a mek yuh tuffa dan tuff suh contracta?!?!?!?!
GM met it too early fi kill weh with this. This thing is a man right?? Bwoy it stay real bad, why she nah stay home. Do map pan her head need fi dash wey.
Di
not even QVC av dem red shoes a mek wow bad suh…den luk how she just cuteeeeeeeeeeeeeeeeeee lawd a how mi ago sleep tonite.
Big up 4g Althea wow and the long Brest dem!
She aint that cute, but she does have sex appeal
Me nah lie years back me deh a Wednesday night the selector danger big har up seh he love har
Breast dem. mi say all long slippaz tt a get big up inna dance. Me wonder if she did a mine the selector boy gfus as well bc dem did lef and get back years after
longer breasts than hers deh a road and breasts that are natural will sag. Hers dont look worst than anyone else , we all cant have stiff breast but we all can put them in bra and a really dat she need fi do..wear bra
Wow mine all are man dem, no man don’t give wow nothing but f**k Wow sick in her head yuh ever see wow keep a man fi more that two month? Wow yuh sad, dutty from head to toe and need a shower. Twenty 29 year old gal look like 50 wow.
mouth wide open how di f**k dat woman must be 29 years old?? I seriously thought she was older than me
This cocka roach again lard i can’t stand the site of this roach

Wow always smell stink, she have a stink fishy Oder. Wow yuh done yuh have to import a man from a next country. Dutty nasty wow yuh f**k yuh cousin heather man from good hope and she stop talk to yuh di gal hate yuh, stop ack like everything good with you guys. Wow and her crew in need of a shower all dutty petal weh evea stay bad. Shit up petal yuh live some where yet?
althea altea althea…. where do i start?? god knows yuh stay badddddddddddddddddddd yug ygly nah pussyclothhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh for ah big oman (32+) yuh just always inna mix up. from mi know this ugly ducklin she neva can keep ah hair shop nor a man.