DEN MAPPY AND FI HIM WOMAN SHOW DUNG YESSIDEH

16 thoughts on “DEN MAPPY AND FI HIM WOMAN SHOW DUNG YESSIDEH

1. I really want to give her the benefit of the doubt because some little things she says sounds like she have potential to do the right thing …..but on the flip side something is jus not sitting well about her

1. Dem bwoy yah really guh pan social media ah run dung $5000 an everyday den dress up inna Fendi, LV, Prada etc. That jus show sey nuff ah dem tings him ah profile inna nuh real. Man owe man more dan dat outta road an nuh pay dem nuh mine.
      IF YUH AH WEAR REAL BRANDS $5000 AH NUH NUTTIN FI GWAAN SUH OVA

2. Funny ting bout dis is that it is him baby mother him guh fi police for fi $5000. But when him keep him next party all di woman dem in dancehall ah guh endup in there. Fi a man weh claim sey him have money $5000 ah money fi yuh baby mother hold. Mi loose off ah yuh big time, mi nuh rate dat at all.

2. Donna for a big Nurse and a girl that was brought up with so much morals a prefect at your high school ,Donna it sad how you allow Mappie fi a deal with you.

After all these years you tolerate Mappie and Teisha still after Mappie put you at the door and put Teisha into the bar then Teisha beat you up at the party, breed fi Mappie and you still sit around until now Teisha put him out and him dey pon social media a cuss her over $5000 and a talk bout you and him buy house now.

Donna you should have being bought a house because you work good money .

Donna I am praying for you I hope Mappie settle down with you now and really marry to you being that you really lower yourself for him .
    Hope him nuh find a next Teisha and meck she lock you out him dance sey yuh belly too big fi enter him owna party and teck Microphone and a talk bout big up mi two woman them mi love the two of unno.

Donna you is a strong woman you should be into the Army. Mappie you is a disgrace .

Teisha ,I hope what goes around nuh catch yuh and yuh find a gal fi mess up your relationship like how you traumatize Donna own.
    Teisha just guh court and deny sey you took any money from Mappie because the money came from your account meck him come with him proof a court.
    What a long standing soap with Teisha ,Donna and Mappie .

3. Teisha don’t give him no dam 5000. Mek him move and gweh!!! Mappie is a snitch how yuh fi bring Marshall on the mother of your child for 5k my yute yuh lose yuh stripe from every dance hall man in the game weh police and court a go

4. No sa … all u should a shame bout u a carry woman weh give u a child bout 5k …. Yah Waste Man Big Stinking Waste Man … Uh hate the girl true she Nah look pon u again and bcz she have her man .. Suck pussy Man U n my bbe fada wah go inna barrel n roll go dung Emmanuel road … uh need fi be a man n not a two tongue … a can bet seh u did a struggle when u n her did deh …

5. U should a be a shame a uhself … Pussy as a matter of fact come a me door weh inna queens since u tell Teisha seh me owe u but u nah tell the full truth .. Teisha him a waste man glad u get rid a the shit house bout send Marshall fi serve uh bbe mother 5k Yah battyboy Inna real life .. your a low life dog ..

6. Mappie member say a $20 a month you a pay fi child support and u want tek Teisha to court for 5k weh u say u rich and can wipe wid yuh batty !! Shame on u !!

7. So why your child support with diamond is only $20 a week? If you have so much money what is diamond reaction towards this, take all his videos and bring it to child support court.

8. He owe so much money in child support his name cannot go on her house he’s lying. Once donna put his name on the house irs coming for it.

9. Teisha yuh a real dunce from long time. Yuh really mek video saying he’s not getting the money back and video showing where you went to the bank to draw out so much money??? How stupid can you be. This is America, that’s all the proof he needs to show the judge. Some a unno gal need fi stay off social media. Idiot award goes to yuh mi love.

1. There’s a difference between watching a video to understand than watching a video to comment …. watch n see what happen … uno year dung woman fi Ntn though no sa … imagine a woman a trying n her bbe father carry her to court bcz him broke n nave Ntn … all uno different eh.

10. Mappie always flossing an throwing away champagne in parties taking is baby mama to court the street loose off a u if a ever see u a floss in a no more party I’m taking the microphone from the selector an rub u out.

11. What these women see on mappie? He’s short af, has Napoleon complex, his dick little af (remember the pic of it did reach over here couple years ago). He has like 8 kids named “vaughn” like whyyyyy. Women stop lowering Yall standards pleaseeeeee.