108 thoughts on “DEN APPLE

1. Only a real gal fool would war a man for sexing his girl….the girl haffi get move up because 99.99% of the time the side man nuh waan dem its jus a prove a point to phuck yuh gal ting,then she’s single again while am with a next girl#gallislaw

2. Den look how much bun Apple teck. Mi rass, Apple could never dream fi give Jay di level of bunning wah she get. If you want to give bun you must also be ready to teck it. Jay ain’t no damn saint. I believe there is a connection there between them, I cannot say what it is, but they do have a bond. It sad that they cannot stick to each other and create something magical together. I wish them all the best.

1. Toya is the biggest man clownin the Bronx, who the man don’t look ah who nuh born yet‍♀️ That man fuck pon toys like dawg!! She is worrying Apple she need not to because Apple and her friend eat out the country bwoy! She need to go and worry about Chanel that post the man every 11:11 and kick the shit outta har ah queens. I don’t see the reason for to bother Apple, Apple living happily with husband… ah must the Apple shop cuse all of dis, Toya did you open ice cream shop, girl move on Apple done eat out the man already. Honestly speaking I don’t give a fuck Apple but Toya yuh stay bad nuh Bloodclath… Toya you Just a big girl in General… yuh foot, hand, head, hole, big back Toya, that’s why the man go look little and cute girl like Chanel cause little cute badddddddd. Toya you need stop it the man walk and eat pussy like rice, you nuh tiad fi the man shame yuh dawg shit… mi use to talk to bwoy from mobay and Di tell mi seh dat jay ah mad over Apple, his wish was for Apple and her husband left, Toya watch the man like dawg, all inna jail she ah watch the man because no other other man want Toya, mi ask mi man jay friend wtf is jay doing with her, a pure plastic wig she wear and draw on her eyebrow like unbrow, Toya says she’s a RN, Toya you know damn well you are certified shoplifter and walk and lean up the people dem batty with the illegal gel, Toya you are a felon you do jail time stop act like you are this good girl you walk and fuck white man fi mine jay.

2. Toya is the biggest man clownin the Bronx, who that man don’t like ah who no born yet‍♀️ That man fuck pon toys like dawg!! She is worrying Apple and she need not to because Apple and her friend eat out the country bwoy! She need to go and worry about Chanel that post the man every 11:11 and kick the shit outta har ah queens. I don’t see the reason for to bother Apple , Apple that’s living her happy with husband… ah must the shop accuse all of this and no Apple Mek the ice cream shop can’t open , girl move on Apple done eat out the man already. Honestly speaking I don’t give a fuck Apple but stay really bad nuh Bloodclath… Toya you Just a big girl in General… yuh foot, hand, head, hole, big back Toya, that’s why the man go look little and cute girl Chanel little cute badddddddd. Toya you need stop it the man walk and eat pussy like rice, you nuh tiad fi the man shame yuh dawg shit… mi use to talk to bwoy from mobay and Di tell mi seh dat jay ah mad over Apple, his wish was for Apple and her husband left, Toya watch the man all inna jail she ah watch the man and no other other man want Toya, mi ask mi man jay friend wtf is jay doing with her, a pure plastic wig she wear and draw on her eyebrow like unbrow, I know why Toya says she’s a RN, Toya you know well certified shoplifter and a lean up the people dem batty with the illegal gel, Toya you are a felon you do jail time stop act like you are this good girl you walk and fuck white man fi mine jay.

3. Nobody never born and seh them waan second place or third. So the girl on the side mission is to get first place. But when some a unnu realize it nah happen unnu get bitta no rass. Stop call up him name him is a dawg fi unnu but him is my fucking mon. Stop try disgrace him cause him nah walk and suck and fuck batty. If a one ting him is too much of a mon fi dem ting deh. And if him did deh a road unnu wouldn’t do this. Him soon come though and unnu a go tiaad fi si we “together” as usual.

3. Apple been a take this man long time behind toya back. Apple been a tell people say toya can’t dress and she don’t look good .. Apple been a hide and a take the man, me hear the man then a say she drop the pants anywhere give mobay man..jay can’t left because Apple have him secret the man them tired to laugh after jay..she put up bout husband Apple you need a life you shoulda glad for filter because the real you no ready yet…a your salt front send the man a prison

1. Apple nuh stop f**k dah bwoy deh….ah Apple ah Cancer gal dem wi f**k pon dem man an gwaan like a nothing an talk bout mi husband mi husband inna public

4. LOLLLLLL, OH GOSH…….Apple had an entaglement with LaToya’s Husband who’s name is ALSO Jay :thumbup Jay LaToya’s husband is locked up at the moment and is begging her to done the argument with Apple.
    Apple while portraying “Happoy Wife, Happy Life” please remember this is the man ICON tumped you in your eye fi stap f*ck :ngakak

Metty hope all’s well with you in such uncertain times :peluk

5. A true ask any back in the days badman from 21st jay use to jerk chicken lol jay u caa say nuttin a true all the brand u wear u still did use to chop up the fowl dem only thing kwesi do was fuck ven he aint jerk no chichen lol

1. Nobody never born and seh them waan second place or third. So the girl on the side mission is to get first place. But when some a unnu realize it nah happen unnu get bitta no rass. Stop call up him name him is a dawg fi unnu but him is my fucking mon. Stop try disgrace him cause him nah walk and suck and fuck batty. If a one ting him is too much of a mon fi dem ting deh. And if him did deh a road unnu wouldn’t do this. Him soon come though and unnu a go tiaad fi si we “together” as usual.

1. The tings dem couldn’t roll in faster. Apple, Christine, aka anonymous. Come duck out mi bumbaclaat when mi deh pin mi red red. Apple waan Jay cause mi Toya hear her. Nobody neva haffi come tell mi. A Jay a save her relationship because him nuh waan d old face gal. Apple u dry up and favor blooodclat prune. U , u mon, and u mumma is clown. Cause mi couldn’t a gwan pin ig everyday a seh mi happy wid mi mon and a argue ova a next woman mon. Unnu sound fucking stupid. U a come talk bout love lol. D mon tell every gal dat. Like mi seh mi mon love me foreal and mi nuh need to prove dat cause no gal no have secret fi mi. If she nuh want him why she did a buy clothes wid her saks credit scam, why she a call dung him phone, why she a ask him bout relationship. Correction Jay style mon. Apple d $2000 dollar wehvu send a mi get it. And tru corona lock dung d place u couldn’t get the next 2000 fi gi him (i mean me). U relationship wid u mon different though cause if I did mi Jay woulda u the same phone wah miva type wid beat mi kill mi. Apple u one and washed up….ppl always seh mi neva know a suh she look in person. Miblook good no bbc. And mi chain wah mi mon buy mi cost 12000. It nuh big and cheap. Right size, heavy, and 100 percent carats. Unnnuh buy bout 4 to 5bpiece a jewelry wah come up to 50 thousand. A dat cheap. U chain big and bbc cheap. U eva a try compare u self to me and mi a quality gal. Apple u waan Jay mobay bad and all him do a lie and use u. U magga and not fi him type

6. Bitch duppy face toya why you mad hoe your man been eating everybody pussy and ass all these years from jamaica come right bbc back ah you alone want him fucking you in your ass cause eveyone knows jabulani juvi loves battyhole work di commissary money and keep paying your way to keep di nasty germs cocky man weh nuh stop tell next gyal seh yuh pussy spits fire he just stay around for the benefits everyone knows how him licky licky nuh bbc stay outta people bbc bizniz and offa dem pg bitch no matter how much drugs unuh sell unuh still dogshit remember seh yuh mon deh jail and to how him love cheat and love battyhole mi guarantee you still getting bun

7. Jay Mobay empire is with the girl name CHANELSTAR, flawless lance X girl friend.. She was with him before he got lock up and still is Toya I think you should know..

1. Chanelstar is the same girl that Lance was disrespecting. She was with everybody even women. Jay Icon fucked her too. So I don’t know whats the big deal about the lady Apple.. These niggas is for everybody.

1. And a next ting miss Dr. A your hole waan check. I dont invite ppl in my bedroom…he wishes. I leave that to you guys. You’ll the one that gorgle balls and pussy. And he still not leaving me. No one leaves me. Cause om smart, pretty, sexy, good mother, cooker…..bitches im the whole package. So buy him shit, do freaky shit for him, and tell him what he want to hear. Cause he gonna come home to me with flowers and ready fi chat unnu as usual if I find out. Sorry your lonely or not with who you really want. Cause I got who wants me. And listen to yourself…. I black mail him for a relationship by telling him I buy things for him and his child. U listen to yourself? Even though those events never happen. Mi neva know u can blackmail someone by telling them that and then they stay even though they have their money and that can never be a reason a man stays. Jay a badman. If if wah leave him will lef regardless. U sound like him really do u bad. I’ll pray for you

8. Bit#h duppy face toya why you mad hoe your man been eating everybody pu$sy and ass all these years from jamaica come right bbc back ah you alone want him fucking you in your ass cause eveyone knows jabulani juvi loves battyhole work di commissary money and keep paying your way to keep di nasty germs cocky man weh nuh stop tell next gyal seh yuh pus$y stay bad he just stay around for the benefits everyone knows how him licky licky nuh bbc stay outta people bbc bizniz and offa dem pg bi+ch no matter how much drugs unuh sell unuh still dogshit remember seh yuh mon deh jail and to how him love cheat and love battyhole mi guarantee you still getting bun

9. When man get free front him take it..chanel and all her friends are escorts so them always a take somebody man ‍♀️ A them and apple salt up the man.. but toya the amount of bun jay give you I wouldn’t even bother with Apple..men these days ain’t shit trust me..worse if you not giving him 3som like Apple and the others

1. “Some” men. Not every front a man should go in, Men who understands themselves don’t just sex everybody because they can.

1. Toya mi need a condom pon mi tongue jus fi chat bout yuh nasty life bitch yuh seh yuh nuh care who he fucks n suck but a yuh sen enn dis fi post an look pon yuh now yuh fuckin idiot every gyal know him ah germs but yuh is a weak bitch weh is a fake boss and feel like you can start shit n play victim your a prostitute and you nuh deh pon nuh level fi chat to others jus play ur mascot role an stfu

10. Pink wall festive today!! . Met how it look like is Toya send this in Toya we know of several of Jay women but never know you. Is when the man gone to jail you want to me know? Fava ediat!!!

1. Bi÷ch duppy face toya why you mad hoe your man been eating everybody pus&y and ass all these years from jamaica come right bbc back ah you alone want him fucking you in your ass cause eveyone knows jabulani juvi loves battyhole work di commissary money and keep paying your way to keep di nasty germs cocky man weh nuh stop tell next gyal seh yuh pu&sy spits fire he just stay around for the benefits everyone knows how him licky licky nuh bbc stay outta people bbc bizniz and offa dem pg bitch no matter how much drugs unuh sell unuh still dogshit remember seh yuh mon deh jail and to how him love cheat and love battyhole mi guarantee you still getting bun unuh ah delete mi comment fi hide truth donkey mouth toya sym mi nah stop talk ah bayyyyyy

2. Nasty pussy toya yuh coming on her chattinh up yuh sell fuck mouth yuh nuh see yuh sad nuh bbc di man hate yuh bbc yuh nuh see and him nuh like him business out there but truu him nuh want yuh an yuh inna power struggle daily like bbc corner bwoi idiot gyal yuh sen en dis post fi a next ooman meanwhile di whole community can tell yuh bout yuh sad life nuh bbc yuh cussing woman who don

11. But wait how unuh nah talk bout di obeah weh toya been ah work i see this bum bitch making comments like its not you dirty toya ah bawl an beg an stalk gyal alone ah ur bbc life purpose what ah ole gyal sad nuh bbc yuh cyah pretend yuh life ah hollywood when di man ah do Community service and everybody know the truth

12. Bi÷ch duppy face toya why you mad hoe your man been eating everybody pus&y and ass all these years from jamaica come right bbc back ah you alone want him fucking you in your ass cause eveyone knows jabulani juvi loves battyhole work di commissary money and keep paying your way to keep di nasty germs cocky man weh nuh stop tell next gyal seh yuh pu&sy spits fire he just stay around for the benefits everyone knows how him licky licky nuh bbc stay outta people bbc bizniz and offa dem pg bitch no matter how much drugs unuh sell unuh still dogshit remember seh yuh mon deh jail and to how him love cheat and love battyhole mi guarantee you still getting bun unuh ah delete mi comment fi hide truth donkey mouth toya sym mi nah stop talk ah bayyyyyy

13. Ok is it me or this make no sense ?
    1 . When you send money out is it a + or a – sign should be at the amount
    2. Why is this just coming up since store is open and it looks to me that $300 amount could be for hairwho knows
    3. If apple drop Panties any where why aren’t there a video or pic never surface just thinking as a level headed bitch

1. how much smaddy fuck an dem no have video you dumb hoe!! apple, di fat eye whe Jadion gi yuh did have video or picture? kmrt.. you nuh level headed, you is yam-headed~

2. kmrt, when Jaydian di tump yuh inna yuh rass eye you did have video? when yuh a fling out pussy you have video? who video fuck? yuh is a damn yam head bout level head.. dunce no rass.. reason ability limited no bloodclaat.. kmrt

3. My brain? No girl mi book smart and street smart. Bachelors of science from Rockland College and Doctorate in the streets from Ghetto Life University. I decided to use my Doctorate for you today.

1. Suck hood Anonymous. If mi ugly mi caan tell cause every mon wah mi have wife mi. Like mi seh mi position was never compromised. Mi mon of 8yrs, mi baby daddy fi 3yrs. Mi nuh understand how unnu a argue ova side mon. Nuh argue wid mi argue wid u pussy wah him fuck a and run weh wid

2. You have a Bachelors of science from Rockland College? Which college name Rockland College? I know of a Rockland “Community” College, but that institution only grants Associate Degrees. Come clarify Toya……..

14. Apple you hide and link the man, everywhere him tell you bend over you bend over …you fly out and go link the woman man to..toya see you a Bronx a watch her man and you walk fast a try take way yourself ..you sad like bout you a princess you is nobody..you tie jicon that’s y him can’t leave, a you a work obeah not toya

15. All wah a gwaan him nah lef Chanel all the cuss and fighting toya want to do. Him love Chanel bad!!! Di bwoy bad like AIDS because him move Barbie from philly and sen har to FL when him find out seh buju carry har guh Jamaica fi har birthday. Him ofto have money to be supporting these women mi hope dem a use protection because this triangle is STD in di making

16. This is what I called an entanglement, dutyapple have to tie big draws icon he his her pimp. They are so broke . Apple you clothes are fake. No body is supporting your plastic body. Your friends say you too show off. Apple look how you salt as soon as Jay wuk you him gone a jail. Apple you salt body can supply NYC for the winter. Apple if you so happy and rich why you go tek the women husband. Miss Richard’s did you take your fake wedding band off before you bend over or did you keep it on. Apple the women say to leave her husband alone their marriage is real and your wedding is fake and can’t give you a green card.

17. Tales from the crypt Christine wah love tek on Apple battle. Come offa mi bombaclaat name cause u nuh know nothing bout mi. This is Toya foreal. When mi a bust mi gun mi shoot st8 mi nuh hide behind fake name or page. It bun innu fi d cash app mi do it already so come see mi. Apple love Jay for fucking free and she neva want a thing from him but wife position. She so happily married and lost her mon but a waste time a cuss over side cocky. If she did happy wah she a fuck fah. Apple come a boast pon mi mon bout she rich and have everything so him tell her fi run money. Bitch u dm mi and mi intellgently put u inna u place reminding myself that your old. But u a Gwan too bad. Lady I have Apple voice. If I love u daughter and I want everybody fi think highly of a marriage done it before this thing get uglier than u.

18. A next ting Christine tru u nuh know nothing bout mi u a walk and a question ppl. Mi just notice seh u inbox mi a talk bout mi daughter a butch. Mi neva know seh u can cuss ppl bout dem child sexuality. But since u waaan take it there. When ppl tell mi seh Apple son a batty mon me neva ansa cause mi nuh cuss Pinckney. But I prefer have a daughter wah is a butch than a cocky sucking son. Don’t talk bout mi child lady cause the 2 a wi will beat u and Apple rass. Talk bout how u daughter a informer and lock up nuff ppl. Talk bout how she send 2000 dollar fi jay a jail, talk bout how she make phone account fi talk to him. Talk bout how she tell him seh she want him and have children fi him. And Jay seh u know mi have mi relationship. Him skip right pass the fact she married. Anything Jay ask Apple fi do she do it. Jay could neva walk and tell ppl bout how him love Apple but she married. Jay could careless bout marriage anything him waan him tek it. And him fren dem know seh him nuh chatty chatty. So stop knock a mon when hes down. Wait till him Can defend himself. Fight fear bitches.

19. This shit start from 3 weeks ago and unnu tun it inna mon argument. So let’s do it then. Apple u turn u husband inna lesbian. U husband nuh have no more spine. You have u mon out here a look stupid. Him put the recorder inna d car and get him own confirmation, then him tump u inna u eye. The next day unnu come pon ig hand in hand Mister and misses Richards. But a wah d bumbo jumbo rass diss. Then unnu come a Mobay Empire party. And it bun u fi si mi and mi mon. Unnu mention all type a ppl fi bun mi. But unnu just nuh unda stand mi nuh care. Him fuck Barbie inna him fren backyard next. Him use tashena aka Chanel’s star weed money pon me and him kids. Him far from licky licky but him see opportunity he takes it like every body else. So nuh blame him blame unnu self.

20. Don’t worry bout me and my businesses or ice cream store. Remember mi have mi money and m mon money. A 3 yrs unnu tek fi open a shop that requires tile, sheet rock, furniture, and fandangles. Covid kill off nuff ppl but it help unnu open shop. Thank god fi the unemployment scam and the sba loans. Unnu a talk bout Ppl’s a fight against unnu. A money did a fight unnu. Don’t worry bout me and business cause everybody that knows me knows that a mi seh ambition
    So when u a ask bout my file pull it good. How big business fi badmind likkle business that’ greedy. UNnu Gwan like a unnu also n open pon white plains road. But wi haffi si wid unnu cause It tek unnu 3yrs. and unnu nuh use to nothing

1. Apple a guck gal younger than her son. She suck off Jay
      mobay cocky, drink the cum, and belch. Unnu love to mine money mine thinking u can buy him away from him woman cause unnu pussy nah work. Jay mobay been a gallis before me. And him did need fi use unnu fi do the tings dem wah mi nah do. Who nah rent car , a send off, a collect..theclife of a street nigga. Then all a unnu mad when him haffi ansa mi, nah lef, and move on to the next. I go around the world and back and my position is nrva compromised. Mi nuh mine mon mi teach dem. So all the the kill unnu a kill up unnu self…guess who secures the bag and has the man’s heart. Toya

21. Who ever put this pon pinkwall fi start the hide and chat go suck out u madda. Jay mobay kiss d girls and make dem cry. Mi haffi ask a wah him do unnu mek unnu love then hate him suh. Jay love Toya and Toya love him. It a mad unnu srh him nah chat mi. It a mad unnu seh mi have mi money and him always a gi mi fi him too. Nuff a uunu wah claim seh unnu a get money a mine bumbaclaat mon. And it hurt unnu sehvmi have proof. And dutty Chanel star wah favet racoon u nuh baddah talk cause a $3000 dollar come off a u credit card to Jay lawyer…and yes I have receipts. Him neva need either but tru u wah prove u rich him mek u gwan. Chanel wah run up a down and hide a party and reveal the snaps when party done. Chanel mi grab the chain off neck, beat u freind, and box u thru the car glass cause u wouldn’t come out. Nuh baddah feel seh u frighten fling shoes wah ketch mi do nothing. A who could really mek u beat dem. Any day mi si u….u betta walk wid a group. And tales from the crypt Christine mi nuh bigga dan u daughter hole. Mi a wifey and no gal nuh have my ticket. Mi nuh care who him fuck cause mi mon mek mi comfortable while him in and outta. If mi was a mon clown unnu woulda tek weh mi mon but u can’t do u mad. All mon fuck d whole a we get but unless u deh wid a nerd. My mon nah lrf mi so mi nah lef him. So go kill unnu self ova Jay cocky

1. What charge did your Mon catch why he is in prison? Drugs is my guess, yet he didn’t have money set aside to pay lawyer or for his commissary. Keep pretending, your Mon have to depend on side chicks to support him while in and out of prison.

2. Weh dis big one woman Christine ah duh inna dis argument. Dah ole woman fi guh si dung now man. She inna fi har daughter argument all di time

22. The whole a uunu a roach and unnu shame tree drop down longtime. Unnu mix up wid all type a obeah, witchcraft, and crosses. Jay name coulda neva call pon sucking and batty. Unnu too worthless and bitter. Tru him deh a jail unnu easn tek liberty wid him name. The eagle dem will still rise. Jay icon stop call up Jay name tru him fuck Apple and u side gal Barbie. Him seh him neva waan u wife a just tru she love buy him clothes. Mi dash weh the Montclair jacket wah she gi him fi Xmas though. And him seh him no care bout no side gal but u do. Him fuck Barbie round him fren backyard never saw her again

1. All dem girl weh yuh man a fuk an yuh content wid it?? You lack ambition girl. If the man fuk a one girl here an dere mi andastan but obviously something wrong wid yuh pus-c if him keep on a go out. Every girl name yuh call him spen pon so dem suppose to help pay lawyer and give him tings. Toya you is one big mascot go use some of the illegal silicone and pump up yuh brain cuz it small bad!!!! A whole wife position when di man naw tap dis yuh. Bout RN, smaddie need fi report yuh character yuh stay bad bitch

1. Correction Tashena if a mon fuck a one girl pon u while being with you….then that girl is special. When he’s been fucking down the place before you and during you. He will after you. That’s call a dog, and he’s not perfect but I keep my dog on a string…..so we good over here. But only us wives understand this. Stay in ur place reptile

1. Nasty gal Tashena aka Chanel Star. Go find a mon. U dash the story pon pink wall cause u a look knowings so mi come defend me and mi mon. U can’t give me advice cause no mon neva own u yet. Fi a single, child less gal wah seh she rich…..u lonely. Go check u hole. Jay gone a jail and him call u wid me pon d line and tell u fi stop call up him name and u seh u nah stop lol. Too much time pon u hand and nobody nuh waan u thats why u get up everyday a do this. Every mon name wah call pon pink wall a fuck and still a fuck. A jamaican mon we a talk bout gal. U concern bout me don’t. U waan mi fi leave Jay so u can get him, flaws and all. Like mi seh him not going no where and all the bad him a bad unnu want him. Everyday we hear something so keep listening. Mi energy was always the same and u know dat. Cause mi and him nuh give a fuck bout unnu while him deh a road and while him deh a jail. If mi never call out sneaking Apple nobody wouldn’t have a platform fi bring up him name pon pink wall. Go look a life my girl.

23. Apple a fuck gal younger than her son. She suck off Jay
    mobay cocky, drink the cum, and belch. Unnu love to mine money mon thinking u can buy him away from him woman cause unnu pussy nah work. Jay mobay been a gallis before me. And him did need fi use unnu fi do the tings dem wah mi nah do. Who nah rent car , a send off, a collect..the life of a street nigga. Then all a unnu mad when him haffi ansa mi, nah lef, and move on to the next. I go around the world and back and my position is neva compromised. Mi nuh mine mon mi teach dem. So all the the kill unnu a kill up unnu self…guess who secures the bag and has the man’s heart. Toya. U can tell that you’ll are bitter as fuck and hurt. Tell u mon seh a no batty mon so come off him name. Cause him the type pon mon. Jim and him fren bust those things

1. Nah lef, wi nah lef…wi nah lef, wi nah lef. Big up mi 3 kids dem and mi 1 step child. I love u Jabulani, freedom is a must

1. Where are your 3kids that you speak of? Why don’t you go and take care of them. Who was asking you to leave the man??? Dwl!! Yuh don’t see every woman him fuck’n already have dem man lol. No girl he’s with it a side gyal boo, a yuh man a side man. You know damn well he was spending him kind bad! I was only a friend of one of yuh mate dem and when mi friend get money, WE get money!!! Goweh shape bad Toya wid yuh plastic hair! Yuh nah lef him is right, and him not going to stop fuk pon yuh waste gyal. Now come off the internet and go help your big daughter be a “daughter” and put money pon di man books so he can call my fren

2. If you were sure about your position you wouldn’t have to come on pinkwall to elaborate or justify. Insecurity is a hell of a thing Toya, and that’s what you are. All men cheat, I can agree with you but you have to agree with me when I say that if the value your feelings they will stop. The only thing that’s stopping you from getting bun now baby is the fact that he’s in jail. But we will hear about it if/when he comes out, and when he do I hope you keep the same energy boo

3. Toya, you are really ugly and bleached out….yuck. Did you inject yourself with silicone in you butt? Your butt doesn’t look natural. STOP THE BLEACHING! Bwoy, some men stomach really strong to be with Toya and breed her. WOW!!!!!!

1. Den Chanel whe act so classy a tek Toya man. Wasn’t Chanel say she a turn pilot at one point & moved out to Cali. She & Flawless were escorts too.

24. Nasty pussy toya yuh coming on her chattinh up yuh sell fuck mouth yuh nuh see yuh sad nuh bbc di man hate yuh bbc yuh nuh see and him nuh like him business out there but truu him nuh want yuh an yuh inna power struggle daily like bbc corner bwoi idiot gyal yuh sen en dis post fi a next ooman meanwhile di whole community can tell yuh bout yuh sad life nuh bbc yuh cussing woman who did smart enough to just take and cut yuh nuh see yuh is a fucking mascot him nuh fool him know who he can take fi fuckin idiot bitch yuh eva broke and him eva ah beg yuh life fulla std,an other bitches body fluids fuckin fool stop play fake rich prostitute yuh pussy not even can.pay him lawyer fee but yuh deh pon bbc pinkwall

25. Toya was the sender and now she see har dirty life is no secret she shame how yuh fi seh people hiding on here people just doing what you did when you sen en dis so wha you neva did ah hide j a mad yuh an right now it look like you ah have withdrawal tru yuh cyah get fi taste a next gyal juice inna him mouth again bitch yuh broke sad an just pathetic at this point he wants everyone but you but who wants him is the real question stop watch man and gyal pussy and go to you gyn appoints frequently an play yuh role yuh big fuckin idiot sad bitch

26. Bitch di man wha go every weh ah next man hood deh an no wha fuck you alone him ah big bbc freak and dat ano secret anuh man alone have battyhole suh nuh try play fool yuh life sad dutty gyal broad face bitch you same one say it and you come on here ah play victim and mascot
    Who

27. Bitch di man wha go every weh ah next man hood deh an no wha fuck you alone him ah big bbc freak and dat ano secret anuh man alone have battyhole suh nuh try play fool yuh life sad dutty gyal broad face bitch you same one say it and you come on here ah play victim and mascot
    Who salt like you obeah and crosses ah yuh first name it anuh secret seeit deh yuh obeah di man n it ah backfire go kill yuhself suddy pussy gyal

28. And dirty turtle back toya nuh bada try sen no threat miss hollow womb pussy ah yuh eagle fi rise n pitch pon u dogshit cause ah yuh an yuh pussy mouth come try expose people and it backfire see now di hol a yuh life dash out like yuh dutty pussy weh deh

1. Dis to bbc funny no sah suppose unuh see di nasty looking uncircumcised hood to no sah to much nastiness n std ova yah if i laugh mi dead

29. And dirty turtle back toya nuh bada try sen no threat miss hollow womb suddy pussy ah yuh eagle fi rise n pitch pon u dogshit cause ah yuh an yuh pussy mouth come try expose people and it backfire see now di hol a yuh life dash out like yuh dutty pussy weh deh everyweh the jokes on you and will forever be u fuckin dinosaur

30. Tashena aka Chanel aka anonymous.U can’t stop a mon from fuck. But remember seh no mon neva own u yet so u nuh know the work wah ppl put inna dem relationship. IF U PUSSY did good u would get him, none a unnu nuh waan the position wah u haffi play but u work wid it cause u want d mon. Unnu live inna delusion seh eventually u a go get it. nobody never born a seh dem waan second place. But some wi neva born fi be first lol. And sometimes yes first place come with a lot of obstacles. But mi Toya was born a winner and u or nobody can tek mi down. Mi meet Jay as a gallis and if mi leave him (not happening) none a unnu couldn’t change the dog inna him. History woulda repeat itself. So unnu caan trick mi cause before him mi was always a mon first choice. So go drink bleach and dead. It bun u seh mi know bout d money wah u put pon u card for him. And any money wah reach ur hand from Jay is from the weed u gi him which him neva pay u off fah ever. So as a side chick wid no ties to dis mon I wouldn’t pay no lawyer fee. U did it cause a somebody u a look. But guess what all when him out ur still not that bitch. So no unnu is mon clown. Mi get fi save mine cause him make sure him family and close friends good. So mi mon deh a jail so mi ago mek sure him good same way. Memba dis him have me and him fuck u, Apple, she, she, and etc
    Since a mi a d problem why him neva stop at just u….smh. Jay seh any woman him waan him can get, and he do it cause sometimes its just fun to have different varieties. It nuh sound good but guess what the whole a unnu fling pussy pon him, and then u hear seh him a fuck other ppl. So blame u fucking self. Him might gi a one money fi sweet unnu, then unnu hook and always a run up and down a do favors….fava diot. Then when mi corner unnu its “oh him gimmie” lie unnu a tell lol. Every woman wah have dem own mon get bbc bun..and the one dem inna dance worst. When unnu a fuck ppl mon the wife neva look good yet. But who give a fuck after mi nah look nuh gal. Mi have mi mon girl. Tashena u eye dem have black circle like a proper racoon. One a u leg bend up and Fava handicap. U is a next filtered snap loving fuck box. U pussy no no walls cause every mon u deh wid use and abuse u. U portray dis richness fi attract ppl. And dat y mon a go deh round u fi nawm u out. Yes mi look good and yes mi mon waan mi. And mon look mi every minute but mi anno mon clown. tru unnu caan call up mi name pon pussy mileage, it hurt unnu. Mi a hold it fi Jay aka Juvi. Mi is him heart inna human form. Him is a dog shit when him ready but him nah chat mi wid unnu, and him tek care a home sameway. So mi will stick to d evil wah mi know. Go a d library and read about what a man really wants, how to keep him, and how to play your position. Unnu claim seh unnu good but unnu pussy mileage run up cause d mon dem nah stay. Mi done now. So type away miss anonymous. Cause nothing unnu chat reliving. Mi have everything plus tax, times like these mek u realize the benefits of being the wife. A mi name Toya…yes a mi mek nuff woman feel confident bout dem body. So mi caan red eye no gal cause a beauty mi deal wid. Not hiding behind no alias. So I will see u eventually. U nuh have no life or responsibility bitch so dem ting yah a fi u. Like I said I will see u..
    .bye bitch

31. Correction Tashena if a mon fuck a one girl pon u while being with you….then that girl is special. When he’s been fucking down the place before you and during you. He will after you. That’s call a dog, and he’s not perfect but I keep my dog on a string…..so we good over here. But only us wives understand this. Stay in ur place reptile

32. Go away nuttn nuh wrong wid the woman come on here and defend herself. I would do the same. all now mi would ah still deh PON yah ah dun di whol ah unnu. That has nothing to do with insecurities. I know Toya long long time over 10 years, and from mi know her, she independent and has her own. How much ah unnu can find white man fi marry unnu and gi unnu houses??? Kmt and rotten apple look good??? Every goddam thing about apple fake!!!

33. Look at the pics look how Toya man hug ar up tight. Look PON Apple an fi ar man him look like him Wah run dwl Toya man dem love ar inna real life dwl

34. Me ugly lol, and bleached out lol. I couldn’t tell cause every mon wah me eva deh wid wife mi. Mi track record clean bad. Unnu grudge mi fi mi mon, lifestyle, car house, and looks. Unuh a struggle fi class mi. Who eva a write this wish u coulda be me lmao

35. Beauty is not clothes. Beauty is your teeth and u skin, u can seh u a hot gal and lack dat. No body wah haffi filter dem picture and caan walk wid out hair can talk to me. Toya pretty bad and mi nuh need fi beat dat inna ppl head pon mi captions. But mi nuh fuck woman any, a mon luck mi have. Dat unnu hate mi fah

36. Beauty is not clothes. Beauty is your teeth and u skin, u can seh u a hot gal and lack dat. No body wah haffi filter dem picture and caan walk wid out hair can talk to me. Toya pretty bad and mi nuh need fi beat dat inna ppl head pon mi captions. But mi nuh fuck woman any, a mon luck mi have. Dat unnu hate mi fah.

37. Nasty hole plastic wearing hair,big foot,big head,big back,Elvira witch looking Toya yuh cah get nuh buss of a apple suh all the beat and kill yuh a kill up yuh self pan social media and pink wall yuh still nuh mak nuh sense Big foot gyal,yuh man/babyfather jay a dead over apple mi nuh ask yuh mi a tell yuh apple have him heart yuh man/babyfather a walk round heartless because of apple seh him cah love you are nobody until apple give him back him heart dun out hole Toya a dat yuh fi know.yuh need fi chill big head gyal cuz mi nuh ask yuh mi a tell yuh a flop yuh a guh flop yuh babyfather if yuh continues a beat up yuh chest pan social media mi done talk remember yuh seh yuh have apple pan tape play the tape fi pinkwall mi Dare yuh big head big foot gyal a bet yuh cah play it because yuh man is on it also a talk how him in love with apple and you know what else mi nuh guh mention it pan here but gyal fall the fuck back cuz if yuh continue yuh a guh shame mi nuh ask yuh mi a tell yuh and also Toya ask jay about the beautiful gift he gave apple for her birthday and also nuff more but mi nuh guh mention dem but ask him and Toya the chain jay brought you for your birthday wah look like it come from dolla tree store lol Toya chill yuh likkle self before yuh get flop big time big head big foot gyal wah stay badd nuh bloodcluth wah a look a hype off a good pussy apple name.

38. Chanel u well wah ppl know u and nobody nah look. But mek mi introduce u. Chanel is a single dronko wid no kids, she hustle weed, and call Jay name everyday pon her snap (although him call her wid me pon the line and cuss her fi move a gwey, and she says she not gonna stop), anyway nuh mon nuh own her yet so her front deh all over the country. No mon nuh respect her, them tek tings fom her and nuh pay, Kick her up inna shopping mall, then cuss her pon top a it. She single and child free so something must wrong wid her mek nobody nuh want her and she haffi call up ppl mon name every day. Mi woulda have somebody by now as a single person. Her eye dem have big dark circles and bulge, one her foot dem Fava handicap, and her batty jaw black like night. And maybe the front handicap too. Jay did tek weh her 20 add thousand and nuh gi her it.. Then sweet her up a jail and she put 3000 pon her credit card fi him legal fees. Say u didn’t bitch so mi can put up your receipt pon mi ig……Tashena Woodfine. U nuff and sad. Go breed, u have too much time pon u hands.

39. Miss, the one who claim she is the owner for the man. Your man sound like him love likes. Everyone of the gal dem weh u a name, him tek dem tings. Then a him you really a gwaan so ova? So you nah mind him too? I dont understand why you bitches act like you bag a prize- these strong back niggas that ya’ll have to mind and they go around fucking every other gal in your face! It’s embarrassing, I dont know how you do it.

40. @Oct. 20, 12:09. Dutty gal mind u business. Him have him money and everybody knows dat. But if a gal waan impress him and use her money him ago tek it. Bitch nobody neva si him and nobody yet, a me dig and find. Some a unnu inna dark but mi waan know wa a gwan. Cause no bitch nah go smile inna mi face and a fuck mi mon. No mi nuh mine mon, ask him? Mi neva have money yet all when mi have. If u have a mon him a fuck too. How mi dweet? The day a gal caan show mi a mon especially a jamaican mon wah nah fuck. God ago come. Mi mon nuh own nobody but me. So if mi neva put Apple out there nobody wouldn’t know and a jump in wid other names. Bottom line is Jay love Toya and Toya love him. We both not leaving and him mek sure money reach me while him deh deh. So go mind your business and mek sure u fren is not u mate

41. If mi mon did a disrespect me inna mi face we couldn’t deh. When u a read and type get d story clear. Jay neva diss mi fi nobody, beat mi fi nobody, cuss mi fi nobody, or inna dance, movie, or date wid nobody. Mi find out and gwan bad pon him. And Apple u can walk all bout and tell ppl mi nuh look good cause mi know mi look betta than u. We nah talk bout ig photo shop mi a talk buout reality. Beauty is u teeth and u skin. Mi face pretty and youthful. Mi can walk outside wid mi real hair and nuh look like George Jefferson. Clothes nuh wear me. Beauty is not clothes although mi can buy anything mi waan

42. No mi nuh blame him if a gal gwan like she rich yes him fi tek it. Every body know Jay have him money. No mi nuh mine him, him mine me….mi always broke all when mi have it. Ask him? Lol

43. No mi nuh blame him if a gal gwan like she rich yes him fi tek it. Every body know Jay have him money. No mi nuh mine him, him mine me….mi always broke all when mi have it. Ask him? How mi dweet? U must nuh have a man especially a yaad mon

44. @damage control wah mi fi shame bout. A bare lie unnuh a talk pon dah wall yah cause fi mek unnuh look good. But u sound stupi…thank God mi mon nuh walk and chat mi. I weak

45. Christine go help u grandson be a mon and not a faggot. And Apple ugly like you. Apple dickvoff mi mon cocky, and go home and kiss her husband. Go press the wrinkle dem outta u mash up face

46. None a unnuh caan press mi button mi talk up anything wah mi feel like. D whole a unnu waan mi mon else dis wouldn’t be a topic. No gal nah mine or clothes nuh bwoy wah dem nuh waan. Unnuh stupid and illiterate. Mi nah bbc stop, d same how mi can put up, u fi put up too. Cause u full a shit. Mi have a whole heap a tings fi unnu. So lets bbc go.

1. Are you having a mental breakdown? You claim imaginary college degree and being a RN, when in reality, you have no tertiary education and no legal job, living off your mon illegal drug proceeds. Go an get a proper education dunce bat! BTW, what happen to the other fathers for your other kids?

47. A tru d something dem get put up late…because mi woulda ansa long time. Mi nuh need pinkwall cause mi nuh do pinkwall. When mi a talk mi mek u know sehva mi a talk. And mi nuh understand how mu fi a use Apple fi a buss. Mi international and still nuh waan nobody inna mi business. Apple is a fake ass wanna be celebrity bitch wah mi do. A whole heap a woman mi help get confidence so who d fuck is this white plains road bitch to me. Bye bitches

48. Unnu seh mi broke. And mi sell pussy. Mi is a fake boss bitch. And him can ask mi fi help. Yeah ok. Bwoy if you’ll only knew. But mi just remember say Jay nuh chat mi to unnu so u haffi a put tings hows unnu want it. And funniest ting most a unnu a paperless gal wah deh a foreign longtime. A u chanel no papers and a gwan like u get a big piece a d pie. A unnu sad bad bad bad. Mi nuh haffi hide if uncle Sam knock mi door

49. @ October 25, 8:18 am. No Bitch d whole a unnu a have a mental breakdown ova mi mon cocky wah Caan tame. Since u waan details bitch me have more than d whole a unnu so when u seh mi sell fuck, broke, etc. Mi actually find this amusing. Mi do mi prerequisite at wcc, get into the program at Rockland, and do mi translation (Lpn to rn) at Mercy college. But wah u ask mi question bout mi life story. U nuh done a write mi book fi mi. Jay money is just a plus pon d top a it. Dutty gal mi neva Eva hungry a day inna mi life. And any mon mi talk to cant be no less than the Vice President. Mi nah lie mi use to leave mi mon side and do mi ting. But unnu mek mi appreciate him more. Him powerful mon lmao. Yes him like the one dem wah have dem woman cause him no waan the responsibility or stress. Him nah look a relationship cause he loves me baddddd. Apple a wah do u and dis “love thing” mon tell everybody dat. And no him nuh deh pon a ting a claim his love fi u….look how much a unnu. A u a d idiot. U mine mi mon Apple and u mon know too. U disrespect u husband because u a mine him too. U scam inna d ppl dem store then put shopping bag inna u husband hand and seh a him buy it. No mon nah buy u a ting, a u use u store credit. If him did a mine u, u wouldn’t inna dis passa.

50. All wha gwaan dem nowadays oman yah nav ntn bout dem dah breda yah can barely spell much less read and write and they allow these uneducated boys to play wit dem self respect so an the lady cussing the others has no class education nor ambition you mus be a man you can never be a woman

51. Dutty pussy hole Apple and Christine. Apple get two cocky inna her mouth fi her birthday. Like mi seh she tiefing down Saks fi Jay mobay. Mi nuh haffi stop a damn ting cause I nuh no have no bbc secret fi mon can seh anything cause a dat dem do fi a living. But actions speak louder than words. How him fi ask Apple fi him heart, when a she a beg him fi relationship. And inna d mon skin bout who else him a fuck. Suh d maddda suh d daughter. Careless and desperate. U husband must embarrass!!!!

1. big mouth big head big face bitch nav no bbc life yuh get up everyday wid yuh nasty front ah cuss bitch guh repent since yuh ah tek time come clean bout yuh whoring ways n past talk bout di infections you gi him in di past too an how you blackmail him fi relationship talk how much tings yuh did buy him an him pickney from the start yuh nuh more dan a soul dogshit yuh same one did a suck balls pussy n all n ah do di tings dem go care yuh ugly pickney dem and get the fuck off the internet not a soul nu want him u is a fuckn fool stop text paragraphs nobody nuh care ah pinkwall dis not di man phone idiot gal bitch yuh ah talk bout people hide from ice while yuh ah hide from the narcotics division suk out yuh mumma

52. big mouth big head big face bitch nav no bbc life yuh get up everyday wid yuh nasty front ah cuss bitch guh repent since yuh ah tek time come clean bout yuh whoring ways n past talk bout di infections you gi him in di past too an how you blackmail him fi relationship talk how much tings yuh did buy him an him pickney from the start yuh nuh more dan a soul dogshit yuh same one did a suck balls pussy n all n ah do di tings dem go care yuh ugly pickney dem and get the fuck off the internet not a soul nu want him u is a fuckn fool stop text paragraphs nobody nuh care ah pinkwall dis not di man phone idiot gal bitch yuh ah talk bout people hide from ice while yuh ah hide from the narcotics division suk out yuh mumma

53. And a next ting miss Dr. A your hole waan check. I dont invite ppl in my bedroom…he wishes. I leave that to you guys. You’ll the one that gorgle balls and pussy. And he still not leaving me. No one leaves me. Cause om smart, pretty, sexy, good mother, cooker…..bitches im the whole package. So buy him shit, do freaky shit for him, and tell him what he want to hear. Cause he gonna come home to me with flowers and ready fi chat unnu as usual if I find out. Sorry your lonely or not with who you really want. Cause I got who wants me.