DEMOTION SPIED ON AND REPORTED

met life is so funny Sharon you always inna people love affair bout dem man don’t want them. it looks like Harry boogle don’t want you no more. met sharon is the one in the green she suppose to be wife. but from the looks of things not no more.

sharon1-Optimized

sharonn-Optimized

sharon-Optimized

0 thoughts on “DEMOTION SPIED ON AND REPORTED

1. To rass Zervahhhhh….yuh eye dem have “object match and recognition”….As u see it yuh match it up….Yuh know as mi see him mi see mongoose….Jah know. But Zervah. is Monday an it still early…..Dwl. U a gwaan bad.

1. look how long Sharon run Harry , oh plz. Sharon is too good for Harry any dam way. as she would say dem can draw him wey fi all mi care, hahaha. sender ur so lame.

2. @ anonymous aka sharon or tracey or michelle… stop tell lie bout Sharon run harry. everybody man dish dirt now and again stop try fi tek shame outta her eye.sharon stop watch ppl man and watch ur own. u neva stop carry new to mickey till him n marlene part. but the laugh on u. call u phone now u sound miserable