DEM SEH SMALL BUDDY DOE HAVE MUCH OF A CHOICE

I swear this nigga love ugly gal him baby madda dem wife and side b**ches ugly for a nigga wid likkle buddy nuh suppose to a f**k everything him see him shoulda shame hes always trying to f**k something new this nigga all ova brooklyn him have gal every weh but wait mi think him did married but di rate a how him a gwan is like hes single to r**

IMG_74172-Optimized

15 thoughts on “DEM SEH SMALL BUDDY DOE HAVE MUCH OF A CHOICE

1. Yuh know is not the first mi hear say Posh Posh buddy suemawl (yes I mean small … dwl) But I like his wife. She’s not the prettiest fi true but she has a nice body and she seem ambitious. Look like she tek care of him from what I see but mi leff dem man here to time. When him done run around an ready to settle, she’ll be nowhere to be found. Den him go end up with a bitch who treat him like dog and by then he won’t have a choice but to stay with that bitch. A that always happen to dem. Posh Posh send a picho a yuh koki come mek we see. Anybody have a pic of Posh Posh teapot please????. Thanks in advance.

2. Mamacita u took the words right out of MY mouth.. Mi wonda bout dem likkle buddy man yah fi real.. Unnu shudda shame n jus settle wid one Oman cause unnu doe have what it takes fi a try tek on di wurl kmt dem half a dem lick out pon nyammingz.. When unnu find smaddy weh genuinely into unnu, unnu fi humble n treasure dem cause most go back go chat bout unnu like teely weh unnu have weh cyah pleasure ppl much less mek dem CUM

1. Same so. Likkle buddy man fi humble but sometimes the woman they are with naw tell dem say dem buddy small, so dem think dem is King Kong Dwllllll Mi run gone. Shaniiiiii ________________________________________________________

3. I’m offended by the suggestions being tossed around on this post. Because the gentleman is “challenged” he is not entitled to sample multiple pies? Men who are not are expected to? Please clarify ladies.

4. Suh wah bout di gyal dem weh know di buddy small an di man bruck lakka church mouse but dem still a run him dung??? Lol

5. Wi don’t born with the knowledge and the instructions nuh print pon pampaz, suh we have to practice, practice, practice till we get it right. Some learn quicker than others.

6. The correct fit maam….cause man get con regular by woman wid dem “tight” hole every day. When di man run guh tek some of di “tight” hole him haffi pause fi put on headlamp, lifevest and rope. Hence this young feller just trying to find the correct fit, and that requires multiple fittings.

7. sender your mad leave the man alone , why you mad all men can’t have big penis well from experience he don’t have a big one but he knows how to use it well thank god a gal him name a call Pon big up yourself posh posh humble youth