DECLARE WHEY YUH HAVE

MELANIE YOU HAVE A NEW MAN EVERY YEAR ! STOP WALK AND TELL PEOPLE YUH INDEPENDENT YOU GET YO CAR & HOUSE FROM THE LAWSUIT MONEY FROM UH ACCIDENT! YOU USE TO HAVE TO COTCH WID UH MON DEM INA BASEMENT AND ONE ROOM WID RAT BECOZ YO MADDA NEVER WANT YOU HAVE COMPANY, MELANIE YO ARE A GROUPIE ! YOU ALL OVER KIMPOSSIBLE DOLLY SWEETE PAUL RANGE APPLE AND DEM TYPE AH PPL PICS LIKE A F**KIN YES MAN,STOP RUN DUNG HYPE AND MATERIAL THINGS U NUH READY YET! LOWE LENNY BECOZ DAS DI ONLY MAN THAT LOVE YUH PU*Y MEMBA U USE TO HAVE TO F**K MAN WID LUB BECOZ YO P**Y NEVA USE TO GET WET AND YO GO DOCTOR TO FIND THE BEST WAY POSSIBLE TO SEEK AND FIND A WAY TO UH PROBLEM, POOR LENNY TRU HIM NAH LEF HIM BABY MADDA YUH BEX AND NOW ONE WEEK LATER U POST UP WID AH NEW MAN YUH SAD BAD GET A LIFE ! WITHOUT THE LAW SUIT MONEY HOW WOULD YOUUUUU DECLARE WEH UH AVE?!

aaaaaa-Optimized

aaaaa-Optimized

aaaa-Optimized

aaa-Optimized

aa-Optimizeda2-Optimized

a3-Optimized

0 thoughts on “DECLARE WHEY YUH HAVE

1. Mi nah lie Carla u baby fadda can do u bad sah pickney nah hold man again tight pussy worse Carla mi sorry fi you every month lenny shame u wid a new gal

2. Stay bad Carla all da bleach u ah bleach fi lenny him nuh want you. You run go breed again fi him stop Tek up welfare time fi man who nah look pon you and ur black ankles..dwllllll look pon da dates them man clown u nuh see ah just the other day him did want fi suck the gal pussy…oh my u Tek man clown to di extreme rraayyyy what a tea nice dis morning

3. That big ass fake bag though… Real Louis have structure look at the bottom it won’t crunch up so and the color of the straps I can’t with theses bitches that’s running down hype till they don’t know real from fake.

4. Mellonie aka buffie suh yu really tek yu time and send all of this in just to get a feature pon di wall? My girl stop Mek people man mad yu yu nuh si a u one a write? Mellonie Anderson yu call dung di girl phone a tell har how yu need closure because u Neva know Lenny have woman n baby. Yu get trick f**k and duck, nuh u seh di man bruck a weh him get money fi buy yu neverrrr full? A mean never full cousin

5. Dwl noooo Sah if yuh check Mel page all what’s app text frm di bwoy clearly shows seh him still ah look di girl mi hate gal weh fight fi dem no good “MAN” abayyyyyyyyy Lenny babymadda ah clown Fi him long time ah nuff gal him walk and f**k an Di ediot gal ready fi hype like bloodclatt fool

6. Good afternoon
    Mellonie you are trying very hard to draw out my cousin, you call dung hat phone yu text dung hat phone yu send 2 years ago screen shot n now u tell her u putting it on pink wall for other people’s opinion. My question to u is, why all of this over a Man U claim u don’t want? You bipolar ass sent the post in like it’s not u writing in the second person like a crazed individual

7. Good afternoon
    Mellonie you are trying very hard to draw out my cousin, you call dung har phone yu text dung har phone yu send 2 years ago screen shot n now u tell her u putting it on pink wall for other people’s opinion. My question to u is, why all of this over a Man U claim u don’t want? Your bipolar ass even went as far as sending post in like it’s not u writing in the second person like a crazed individual

8. whats the truth mellonie? You f** Lenny u didn’t know his right name claim u didn’t have a clue he had a woman but u send in 2 years ago screen shot. U are having sleepless nights over someone else man. U hunt down Carla on Instagram just to tell her your f**king Lenny. Who keeps a 150 western Union paper just to show proof the man sent u 150 over. A year ago

9. Met knows i didnt send in this story but the truth is coming and FACTS! Bitch! Also who wear fake LV in 2015 if yuh seh mi have lawsuit money thrn why would i buy a fake dwfl keep being delusional bitch! Go ask the tall jamaican guy in thr lv store in Roosevelt field mall downstairs from Macys if my name is file, you delusional bitch!

10. Carla ah Gud fi yuh yuh wan war everybody fi Dutty Lenny bitch the proof is in front of you as usual and you still tryna guh roun it dwlllll AH weak what hurt the most is your dumb ass friends and cousins who try to back you the FACT OF THE MATTER IS BITCH LENNY CHEATS ON YOU ALL YEAR ROUND AH WEAK! Pickney nah hold mon again baby love dwlllllllll how you mad at Mel Lenny never claims you just cause you have a baby means nothing if a nigga continuously cheats on you and you so dumb enough to have another baby for him BITCH YOU ARE F**KING STUPID POINT BLANK GUH WAR MR.COLEMAN aka LENNY ABAYYYYYYY YOU ON IG POSTING PICS OF U AND HIM LIKE ITS A GOOD LOOK FOOL ITS A BAD LOOK YOUR THE LAUGHING STOCK OF IG FOOL MON CLOWN YUH MEET YUH MATCH 1 bedroom 3 kids lawd it don’t look goodddddddddddddddddddddddddddddddd butch erase yuh self your so call happy life is a FRAUD Carla Carla Carla

11. So mellonie yu Hun dung di girl fi tell har yu a f**k har man suh she can left him fi yu get him and tru shi nuh leff him yu upset. Tru di man trick yu yu mad. You were just a stop along the way yu walk and f**k like dog and can’t hold a man. Mellonie u told me u sent the story in to met now your pretending is someone else send it. Don’t worry we are going to send in the voice notes with u crying and asking lenny why him won’t leave Carla

12. Den send it nuh dwl thought we was finish wid the long talking from yesterday! Anything yuh have send it in!met waiting! Put all cards on the table bcuz mi know you is not carla! I know seh she have VN of him begging me to come see him and to hang out and mi diss him for the guy above dwl why be delusional? Met i have VN plz need i need to send them in

13. She cry over every man same wid di bwoy weh drive taxi on Jamaica Ave wid di dreads ! She bawl ova dat regular and the next two dark skin man she use to f**k and suck smh this girl f**k more than a man and dash belly away like garbage bag

14. @Dwrcl little girl go sit! If its said that i have lawsuit money! Then why the hell would i be crying over a taxi man! Dwl come wid some FACTS then we’ll entertain ur nonesense! Until then plz have a seat! Plus met how much time are u gonna mek the same idiot comment under different name?

15. A wah do dutty mel shi get use and har heart get abuse abayyye gweh dutty bitch yuh change man like clothes leave carla alone tru yuh know shi nah lef lenny gweh cuz yuh tell all a d man dem seh yuh nah stop live lenny every year yuh change a man yuh guh jamaica nd f**k mi fren him come tell mi deh yuh head game good but d hole shakey but a wah dis

16. Dwl yuh sound hurt blenda! Is it the fact that i can fly back home? Ha ha ha! Yuh can stop pretending to know mi now, dwl and if i went to ja and f**k a your hole mi use so thats why ur fren (casper) could’ve reported back to you, carla hole nuh shaky but yet he can’t keep lenny home a the shaky hole him love! Him stalk the shaky hole till him tun idiot and sitting on steps all hours of the morning like a bag of garbage ready to be picked up by sanitation! Carla you should be thanking mi bcuz you’ll see him home for the next week bcuz him shame, but we all know that once this dies down he’ll be on the loose again! She nuh have sleepless yet! Wait till him come back on my steps, dwl he’ll never stop stalking me! This time i’ll record it #guhwardiman t-shirt coming soon #delusional bitch t-shirt coming soon

17. MY GIRL MELLIONE STOP ARGUE WID CARLA , CAUSE SHI NOH HAVE NO SENSE SHI NAH LEARN SHI NOH HAVE NO SELF ESTEEM AN IS ONLY LENNY COCK CAN FIT FI HER HOLE STOP FALLA HER. SHAME ANO LOUD BUT IT BRUCK NECK ANO SHI A CHAT NOT HER REAL SELF IS A LOW SELF ESTEEM SELF

18. MEL. ANO CARLA ONE TAN SOH A NUFF A DEM ME KN DEM WI HEAR BOUT U AN DEM SEASONAL MAN AN TALK TO U. AN LATA DEM TUN PON U ALL DEM DID WAH IS INFO A SOH CARLA TAN EVERY TIME SHI TINK LENNY A GOH TOO WIDE SHI BREED. CAUSE IN ER SHIT HEAD PICKNEY CAN HOLD HIM A GAL LIKE DEM MECK MAN BEHAVE DEM WAY DAH. IF LENNY DID F**K HER SISTER OR COUSIN SHI BLAME DEM. MY GIRL TAP ARGUE WID HER . WITHER U A DRIVE BY , SIDE BITCH OR SEASONAL F**K IF HIM DID RESPECT HER HIM WOULDNT F**K U AN D REST INNA HER HOUSE TELL HER FI GOH BUY SOME MORE SHEET AND TOWEL FI U AN D REST USE. TELL HER FI MECK A CLEANING LADY CUM EVERY WEEK NOW CAUSE U NEED A CLEAN PLACE FI F**K. NUFF A CHAT ANO KN SHIT. SHI LEF CAUSE SHI TINK HIM DID AGOH RUN HER DUNG INSTEAD HIM START F**K.DUNG DI PLACE. WEN SHI FIND OUT. SHI RUN CUM BACK YES A HER BABY FATHER , HER RIDE AND DIE HER BOO OR WAH SHI WAH CALL HIM. BUT LENNY HAVE NO RESPECT FI ER A DAT SHI NEED FI GOH TINK BOUT SHI NEED IF SI IF SHI FIND SUM SELF ESTEEM FI BUY PON D INTERNET . GOOGLE http://WWW.SELFESTEEM.COM