DEAR MET, DEM REALLY DEH………..SIKES EDITION

ask-Optimized

Mi man sista meet da buoy here an a bare sweet talk im a dash pon har. Him a pay har rent and car note fi four months now. She seh him promise fi carry har a dah party yere and den later him call seh him a come down wid di flu suh dem wi go out a next time. Two day lata she see dis picture pan dis girl FB and it look like dem deh. Mi man sista an di girl a fren pan facebook an she waan know if she fi ask har if dem really deh? Weh unno tink??

0 thoughts on “DEAR MET, DEM REALLY DEH………..SIKES EDITION

1. Sender your “man’s sista” story never had to come here for this to have been answered. Here is a suggestion, since they are facebook friends…..under the picture in the comments section she must simple ask gently….something along the lines of, “you look lovely together, is that your Husband”? :hoax2

1. A the samething mi seh.. Beside that’s not her business. Am sure har sister in law is a grown woman who can talk fi har self.

2. What I think is he recovered from the flu quick and u send this in for ppl to insult your mates hair and make up. Sender guh siddung

3. SENDER YUH WANT A LOCK PON YUH MOUTH AND AH STEP PON YUH FINGER DEM SO YUH CAN’T TYPE CAUSE AFTER DIS DI RENT AND CAR PAYMENT STOP PAY.

4. I wouldn’t care what his doing anything else unless the money and payments stops then that’s when she needs to see wah gwaan other then that continue to have him pay bills and do even more now that you know him lied add on more bills to be pay sh*t! LOL

5. Den nuh ring mi si pon him wedding finger. Mon yuh sista in law better tek wah she can get an keep it moving… But thanks to you the free ride might be ova.