DAWN AND JANET STORM GOING ON

0 thoughts on “DAWN AND JANET STORM GOING ON

1. GOOD MORNING MET, JANET THIS LADY MEK YOU LOOK BAD, YOU ASK THE LADY TO SHOW HER APARTMENT SHE SHOW IT.. NOW A YOUR TURN U A COME WITH EXCUSE! JANET THE LADY DUN YOU REAL BAD.. JANET IF I WERE YOU ME WOULDA SHAME! BECAUSE U WERE CUSSING THE LADY ALL ALONG AND WHEN THE LADY SHOW HER GOOD GOOD FURNITURE DEM YOU A COME ACT LIKE YOU DECENT.. WE THE PPL ON JMG ON BEHALF OF THE CEO OF JMG MET AND METTERS WE WOULD LIKE YOU TO SHOW YOUR APARTMENT.. YOU NUH HAFFIE GWAAN LIKE DEH LADY DEH.. JUST VIDEO THE FURNITURE DEM.. MEK WE examine methodically in detail the structure OF YOUR FURNITURE :cystg :hammer

2. she seh janet nuh ave nuh hole n bottomless lawd me body mnl caan manage dem ppl yah dis Sunday morning dwllll

3. Morning Met and Metters
    WhatNot? No sah oh my days. what not right is you grown woman acting like children what not right is you are typing a response and your language is similar to that used in text messages what not right is this mix up have in more and more people every day what not right is you don’t know the proper name for furniture and how long yuh deh a America agen? Well at least yuh never call it break front!!!!!!!

4. Any body deh farrin a borrow clothes fi dipper dem self…..an lady yuh cyaa Len smaddy clothes a den tun roun put it on ur body smfh a wah dem ppl yah man kmft.

5. Why video at work? Imagine you have a job and get fired for something that is not job related? Keep mix up and shenanigans out of work because they don’t pay you for that. That goes to the videographer too.

6. Rass that why dawn do next video and say i her courier. Them 40 nuff nuff years old woman need fi stop

7. Coo pan Janet a gwaan like u decent. Dem evict u yet? No try it. Yuh ole done out, bleach out look bad self. Dawn u a big woman. Tap wid d carelessness all a throw out draws pan grung!!. Unnu fi do betta man

8. Janet I’ve nominated you for the show your apartment challenge. You have 24 hours to accept. if you choose not to, you will have to donate 5 panty to Marvelous widout nuh draws Marva. Good Luck :thumbup

9. All these bag a videos with my fellow Jamaicans behaving ratchet needs to stop to me it’s be little in us & leaving a bad taste in ppls mouth like we are war mongers & that’s the only thing we known for is war from the minute them learn to upload video via youtube they abuse the shit out of it god almighty this needs to stop now I’m so tired of them upload something constructive & positive where our upcoming children & others can learn from god man too much a unu now

10. Met the truth is , JANET mess with the woman everyday pon FACEBOOK & tuff face shop . JANET cuss ppl everyday pon FACEBOOK 7days a week styling up ppl & calling them names . I don’t agree with the videos but come on enough is enough now dawn tyad a her that’s why she stoop to that level . Now JANET a gal have whole lot of skeleton in her closet . Met JANET f**k men on FACEBOOK for favors big time it’s her dateing ground & we have prove she meet man pon FACEBOOK & fck them them the last one wos Spanish ok .

11. Dwl gangster Dawn love war to much.Melissa u fi leave ppl business alone cause your business a spoil . Kevin nuh stop go Jamaica go f**k off the gal dem dung deh and wife dem up. Keisha your name in a everything .Marva u use to f**k Earl a big batty man.The whole a u nuh life need sudsil.

12. Janet sounds illiterate in her post lol she shouldnt talk about having morals because ah pare batty shot she tek pon fb and di bwoy hector say her pumpum smell like saltfish lol. janet stop. to di ooman whe mek video u need fi stop too it dont look good

13. Bwoy JANET everybody SEY that Pussy Stink & bottomless . No sa U need a new pussy fe 2015 all woman refuse U pussy the 3some is u do all the sucking me hear .

14. At met me a follow the videos fr the first one. Janet mek a post a ask who win di fight
    It look like dawn and somebody did fight. Dawn mek video a tell her if she waa know who win she must ask the security the cook and Melissa. And shortly post di video. Fr there anybody weh comment dawn mek next video a cuss dem. About 6 video in all.