DANCEHALL COME AROUND

Hi I hope everyone is staying safe with this pandemic.met I don’t even know where to start with this but here it go , Renee otherwise know as KRISSY From Queen’s New York she keep a party called Rich S*x , this girl is soo nasty and disgusting it’s a shame end of February she got pregnant for a boy that’s big in the dancehall in New York I won’t say his name out of respect for his family she tell the man that she is pregnant and his woman find out and she KRISSY start rub it in the woman face on Facebook thinking that the man ago leave him woman fi her the man tell her he don’t want nothing to do with her and the belly Fast forward March 8 miss Rich Sex rich a Jamaica With 2 of her kids she find her way go back and start to mess back with this little young youth name jay remind u Kirssy is 35 years old this is the second time around the a f**k this little boy she start f**k him from him 17 she go a Jamaica and go mash up the little boy relationship wid him woman and move in a house wid him and the same belly weh the man a new York tell her him no want she start pin them belly on the little boy first the boy really did a think say a fi him belly till him start tell him family say she pregnant the gal deh a Jamaica broke like dog when mi tell u har friend them tried a har a beg them money fi pay rent..make all the little boy have him sister a America a pay bills and a feed KRISSY and her kids till him family tell him fi come home and don’t make no old gal pin no old belly pan him because the little boy leave har and go back home to him woman and she vex and hurt cause the entire family find out har she gone hack the boy Instagram page and a post things a say how the boy was eating her front all them nasty things deh KRISSY too old she a 35 and don’t have a pot to piss in all the do a walk a tek the little young boy them and don’t take care har kids the people dem a Portmore can wait fi she go back a har yard now the boy gone and him family money gone now she have the kids pan the street a sleep a different people place now the same taxi man wey jay use to pay to bring she and him pan the road a fi him son now she a deh wid and him just 19 remember this woman a 35 jay mother bring him go get check up now it stink first a belly jacket she give now him mother a cry how the gal come mash up a pickney life cause now a std them a treat him fa and them know a she cause the other little one a bawl fi the same thing this girl a walk and a f**kup the little boy them life I really do feel sorry fi har trust me boy sey how mother say how she nasty not even har kids them Clothes she no wash kids dem dutty bad a Jamaica and them hair want comb all she do a lay down in a bed all day and don’t clean up the place him him family don’t feed har she no eat gal life sad bad !!!!!

21 thoughts on “DANCEHALL COME AROUND

1. Sender a hope a AIDS she a infect dem with because Jamaican youths too bc licky licky, dem just fi ketch AIDs and dead because half a dem likkle bowy deh weh a pick up dem big grey back gal yah is a bag dem a look, dem dont have and will never have a future because dem dunce head likky licky mumma grow dem like leaches that’s not how you teach your children to live off others. Mi just want know why yuh read out Jay file but nah call the man a foreign name? If she a neglect her foriegn born pickney dem report har to the American embassy if unnu really care

2. We awaiting Krissy’s version of events ok Matey Sender!!Did you really have to do up her children so nasty in ur diatribe and vitriol!!??

1. America dont even give a damn about the real breed Black Americans so I don’t know how her half breed jamaican kids would be any relevant lol

2. Sorry love, we do not discuss certain species over here. We do not give attention to sea creatures who smuggle coke in dem body parts OTAY? Go watch the sea creature LIVE and you will know why she is badminding Ms. Donna.

3. Nothing to do with this subject at all, but Mi cyah badda fi go email…. I just come across this episode of 4 my man…. bout Marsha & the one Flippa?
    Mi sure seh some peepu over yah ago interested in watching, so mi a forward the link via JMG

https://youtu.be/GIKPnbjvlwY

Mi not even watch it yet, a jus fi ‘ar picture mi recognise from the thumbnail… I come share it here so first. Mi a Gwarn go watch yah nung!!

4. Wow just wow this is just sad I know KRISSY and it’s a bit annoying that she keep calling people a beg money when she have man a Jamaica when she know that Carona deh a road big big a New York KRISSY we tried a you wid the begging I don’t know why u never come back a yo yard but this make sense now

5. This girl don’t easy mamba I tell u that and it’s not lie about the little boy it stink a road right now a him friend she start fuck she stay too bad gal really nasty bad

6. This gal ya don’t easy I know for a fact this gal go a Jamaica wid the belly and a try give the little boy Krissy a born dog if u more than 20 she don’t want u and the gal 35 Kirssy the we are tried of u wid the begging u know corona big big a newyork and u find your self a Jamaica and a live pan people phone a beg and a borrow we are tried!!!!!!!!

7. It’s just sad but from what I know she a fuck the taxi man son fi true even yesterday a fi him yard she deh and that baby is just 19 this old gal need help har pussy a give her problem

8. So she really gone a Jamaica gone give next man the belly after she was on Facebook a war wid the real daddy woman a push it in the woman face say she got pregnant by her man this girl ya life sad bad I did hear people a talk about the money part right now it’s about 4 different people tell me how them block her cause them nah work and she no stop asking for money but a long time she love fuck people man

9. So she really gone a Jamaica gone give next man the belly when she did just deh pan Facebook a rub in in the real daddy woman face how she a breed fi har man I did hear about the begging thing cause a 3 different person tell me sey them block her cause of it KRISSY u know carona deh a New York big big a u a beg u need fi stop nobody tell u fi run go a Jamaica