DAFFY TEEF HIM WAY INA JAIL AND CANT PAY HIM WAY OUT

Fi di person dat asked bout Daffy di other day, him still lock up and cyan post him 75,000 dollar bail. Where is all his friends dem dat him do road with non of dem cyan help him?? come talk de tings them please….

image_1

image_2

image_3

21 thoughts on “DAFFY TEEF HIM WAY INA JAIL AND CANT PAY HIM WAY OUT

1. Yuh neva si smoke widout fire. Look how quick Bobby move on. No loyalty among theives. A so dem really ago live dem life?! Jus fi hype pon wutlis poor ppl like demself? Jue icon, sade, daffy, flippa , marsha etc. All to pretend unnu rich. 3 a dem bag weh unnu a parade roun wid suppose to be able fi cover the bail of cash $75000 cuz unnu rich. Ask unnu self, who’s next?

1. Oh shit mi just look pan di date & realize ah di shim gay Daffy and not The regular gay daffy :ngakak …but smaady Neva seh him lock up to? Or am I confused? Too much battyman name daffy man, cho!

2. Daffy deh a road so I don’t know which Daffy this referring to. Unless him get lock up after Memorial weekend.

3. :ngakak :malu :ngakak wait but she have all kinds of Rich friends ..who should be able to help her out :ngakak :ngakak Kerry Ann Apple Sally resort barb , dice pineapple miss Lou I guess u won’t be able to wear your Dsquar sandals :ngakak :ngakak dam thief just to hype :ngakak :ngakak

4. This the longest he been locked up every year he get locked up I thought he was turning his life around he needs to he so young he need to stop hanging out with Kerry Ann , Barbie apple and Christie them they chat him and each other

5. $75,000 bail lmfao, where are they going to find that kind of money? Should I be rejoicing? Because I really feel like doing so. I hope him can’t get bail, and I hope there is a big tall strong man in there pimping his ass out for cigarette butts, not even a whole cigarette, just the butt. F**g Thief.

6. Him r going to be there for a while. None a him cumbolo cyaa guh a court or bondsman guh swipe stolen credit card fi pay di $7500 (10%). Remember you can get in serious trouble if the source of the funds are not legitimate. Sorry Daffiesha, yu gwine tunn DJ in deh. MIKE WERK MUCH???

7. Sorry to say but mi see Daffy Lastnight inna lowkey Lounge so somebody a tell lie pon the man inna jail which ain’t the case….