CORRECTED TEA

mx

Met let me give you the real tea!!!! Cause Ricka send in story and send in bare lie!!! The cause off cherlene and hazle stop talking is cause of ” Ricka” bronx mattress no1 know that hazle n Charlene don’t talk but Ricka due to the fact Ricka know hazle nuh like her so she start sub the gal Pon IG and Charlene was entertaining it!! a she ️a walk and ️a tell everybody but Ricka yuh Fi member ️a buy yuh ️a buy Charlene company so gwan cause she soon tired ️a yuh or maybe not cause the two a unno ️a the same! Just like how you tell ppl how ️a f**k she affi f**k Fi buy her ticket Fi go jamaica a same way she chat yuh! Yall ️a wicked Fren like Unno me Nuh want!!! But Gwan yuh soon get a beaten it long over due Fi all ️a the ppl them man yuh ️a Tek bronx to FL beaten stick tru man yuh loose yuh work ️a the dentist office cause U over stay a FL just cause a cocky now yuh Affi a work Inna bar ️a now U n Charlene ago Mek the ppl them store hurt them yuh try nuh get catch again .
**senda ooo a doe tink is ricka send in no story but wi a run wid dis fi now**

4 thoughts on “CORRECTED TEA

1. Ricka_flawless what happen with you and Kadi_couture. She says all you do is beg for plane ticket. Stop acting like you has your shit together cause everyone know no one want u for long. What happen to your king that was to take u to ST ANN Jamaica for Christmas. He forgot his Queen lol

2. Is this the same Ricka flawless that was with Squingy? if it is her Oh Lort this chile tell so much lie in her life Im amazes she still has friends. Mash up alot of lifes and friendships.

3. WHERE IS THE TEA????? SENDER YOU AIN’T GOT SHIIIIITTTTT!!!!! NOT ONE F@CK, BUT TIME ON YOUR HANDS AND HATRED FOR PPL; NAMELY RICKA WARAH WARAH! PISS ME THE F@CK OFF!!!!! BOUT “….LET ME GIVE YOU THE REAL TEA”! BITCH, WHEEEEERE????? YOU JUST WANTED AN AVENUE TO RUN YOUR MOUTH ON SOME PETTY SHIT! STORY ALL OVER DI KLAAT OLE PLACE! *CUT MI RASS YEYE*