CHIN VS MEISHA PROPPA VS DESHA…

8 thoughts on “CHIN VS MEISHA PROPPA VS DESHA…

1. But chin yu seh you have money and yu go florida a sleep on ppl floor and a beg stop try to be like apple and her man jay cause they are user they dont like you look good boo fix yur body and we knw that new house is comeing frm the welfare so stop ack like yu a buy house how yu fi buy house with no job and no papers girl good by

2. Mi sey mi glad somebody finally exposed MEISHA esi!!! Mi is sooooooo happy cause it look like a ppl wey nuh know good tins tink dis bitch was real! Lmfao!!!! Not saying that every single tin is fake but oh please MOST of them is sooooo fake!!!! And mi know dat long long long time!!! Wid Dem fake life pan social media! Dem praise name brand till di fake is nuhtin to Dem!! Shi have some fans a jus hope Dem see that all that was fake!! Dwl!!!! And mi glad glad MEISHA buck up pan er match!! Cause chin rite off er bloodclat!!! Tink a u alone duppy fi frighten fa! Lol!!!! U is no test to chin! Chin rub out ur bloodclat! And I’m so loving it!!!

3. Suh this tan bad lady have the kids with ar and a carry on suh.. and bout 2 fi 4 outta the people them store. It don’t look and sound good let the kids be kids my goodness. Under this wicked administration uno a gwaan like merica a fi uno wake up people.

4. Chin kids all in the car no sah
    What a set a dutty bungle dem every day every year two mile duty gal dem sick stomach

5. You must be chin friends cause meisha rubb out chin back chin get no points on talking about other people kid’s dat girl and her friends dun chin bad bad bad f**ka dem

6. I can truly say Bronx have the wus set a Gyal , if dem a nuh thief dem a battygyal and if them Anuh battygal , dem sell drugs, if not dem walk and tek ppl man .. Bronx Gyal dem a cruff ,,god bless the few weh work hard and mind dem business,, but chisby the mount a man you f**k you big bad house suppose to look good a wah gwan in a that department, you suppose to atleast wear likkle gap clothes or even Zara nothing suh ,,, chisby the money weh yah show go buy some furniture and fix up ,, some of unuh Gyal love chat and class ppl and unuh dirty