CHIN DI MAN HAVE SMADDY ELSE PAN TAP A DI TWO A UNO

111 thoughts on “CHIN DI MAN HAVE SMADDY ELSE PAN TAP A DI TWO A UNO

1. That Spanish gal is a trouble maker. She is always in man mixup. She always a fight women over MAN. it’s her daily job to be a menace and then cry wolf

2. A lie, he’s a tall good looking yute, nuh bleach out or nutten. Always nice and clean, unu too wicked. The hate real pon you vee, lol.

3. Clearly him mind Ana , a chin look like she nuh get shit. Mount a gal dat man a fuck, the whole a empire man dem a dog.

4. Chin and her eediat fren dem love war over man to, you nuh see her bestie a have heart failure cause di girl from queens tek uncle.

1. A which man Chantel fuck from one link and 500better me hear say a chase and me hear say a nesta no mon har pussy busy bad bad uncle did have to leave .

1. Chantel nuh fuck nobody from no bloodclot one link. After the gyal nah hide har fuck. Uncle move him dutty bloodclot and stop call up the gyal name.

1. The same patrice weh fuck Tyrone from flex. The same patrice Shakur the same weh fuck Terry from lteam whit the same bloodcloot patrice weh fuck Vee and him run weh har bloodclot. Uncle is a big dutty germs. Him need fi go pay the government the people dem the bloodclot money weh him get bout him have buisness and a show gyal like him rich. The Same patrice weh fuck Rex outta money team weh like get his ass plug. A cah bloodclot deh same patrice yah talk bout. Also the same patrice fuck Dj Kidd weh him wife did a go beat out har bloodclot and the same chantell did affi defend har. A cah deh Patrice deh yah talk cause that girl pussy is rev the fuck out.

2. How Patrice give the girl a heart attack. Patrice weh Tyrone fron flex fuck and duck. Shakur from broke boys fuck and duck. Vee from mobay empire fuck and duck and class har when she call chin phone and a hype. Dj kidd weh him wife did ago beat out har bloodclot and the same chantell did a defend har in mangoville. Patrice weh fuck Rex British weh like get plug inna him batty from Money team. Gurl Patrice is a walking casket. Har pussy is corona, she’s a blunt everybody pass har run. Uncle shoulda shame him wife a gyal weh a nigga from his crew fuck out. The same man dem weh him stand up inna party can seh dem fuck out har mouth and har dutty hole. Uncle need to go and pay back the government them bloodclot money the 150,000 weh yah bout ,its not your dutty bloodclot waste man. Yuh not even make a dolla pon it. Yuh nuh fava idiot. Shit hood uncle and suddy patrice.

3. Also Terry weh fuck and run yuh weh fi Shannon and seh him did sorry fi yuh when him give yuh the 300 dollar, cause yuh did broke like dog. Gurl yuh fuck all a the man dem from all the crew in New York but you double back twice in money team.

5. Std chantel, battery dolly fancy weh the man spit inna her face pon Jamaica Avenue after the 3some, chin weh sell the $300 fcuk to the man a cali. All a unu fi go in a barrel

1. Yuh know so bloodclot much but you forgot the same std pussy gyal him suck out out the ole a har pussy juice and belch.

6. Ana pay for her trip to Vegas and a gwan like a big deal….. she get excited over the weekend and start hype….. ana how much time u ago Mek the ugly nasty face looking man diss you, you come a hype bout the man and all him do a dis you everybody a laugh after you ana you a gwan over the car and you no have the car no more ana where is the car that the man Mek get repo no chin tek back her car from the man how is life…… ana chin Mek you go get job and u work over time just to fly the man a Vegas for your birthday

1. Chin true Vee neva carry u go nowhe mek u feel so. Difference is Vee gimmi and YOU gi him … how much yuh complain bout Vee mean to you ? Vee fuck out yuh hole and use yuh why u feel me woulda pay fi Vegas trip .. di ppl dem tell u seh Vee spoil me and all these things i kno mi nah tell no lie . One min me nuh have shit next min mi can carry this man go Vegas fi MY bday ? Yuh sick inna yuh head ? Car dem get tek whe how long now unu nuh tiad fi ah sing di same song . Chin tell di ppl dem Vee buy and have car fimi nuh pls ….. newsflash , ah mi ah drive it , while him did have ur car ah drive . So to answer ur question , life is great . Life nuh stop yaso ah wha really do unu ?

2. Chin u know this is a lie anna don’t pay for shit u same one y’all say the girl have no job no GED or no career and Vee have to mine her, you same one said a drugs she bring for him that’s why she’s there. Girl you call anna a yam head and your just a yam head. When you was training for the army your car that Benz outside anna business late nights early morning and We was told you found out but you still come over and fuck him same way and claim him as your man so isnt that a yambella? Vee not leaving anna so keep trying to get pregnant and move close to his mother thinking that will have him stop fucking her you dumb bitch

7. The man spent thanksgiving with chin and fly out with u on the trip u paid for the next day just because u paid for it lol

8. Ana u self esteem very low how man fi do u so and u a hype over him ana u have a daughter u a big woman and a behave so elevate urself move out u and u daughter out the projects, u live in a project with u baby father and u move in ray inna the same projects…. ray him no have no shame either and inna the same apartment u live with u baby father but yet him walk and tell people u no have ambition and u wutless and u no have no ged Smfh but him u hype over

1. Mi neva ah “hype” and if ah dat u waah call it fine , why that a badda you ? Is it putting or taking any money out ur pocket ? No … you ah worry bout all the wrong things whe nuh BLOODCLAAT concern u. That ah one ! TWO, u nuh kno me nor what it is I’m doing with myself and MY life . Keyword , FIMI life . Last time mi check mi nah ask u Chin or nobody fi BLOODCLAAT leave likkle space inna di bed fimi . Mi live somewhere that u fi kno and mi project apartment comfortable nuh BLOODCLAAT, and it clean and THAT ah why Vee come in deh . Unu too disgusting. Mi Daughter good and in need of nothing ! Nuh care wha mi do mi baby fadda , we live good unlike most ah unu nasty bitch ya. Who nuh kno dem baby fadda , have a deadbeat one and I’m thankful i don’t have that to deal with . We good after all , shit happens . From that mi daughter know one BLOODCLAAT man which is VEe unu. Cyaah style me . Mi nuh sell pussy and mi nuh walk and fuck . Unu always ah give me man . Just kno seh unu fi worry bout unu pickney, unu mon if unu have any . Kiss my ass girl u don’t even know what the fuck ur talking about … let’s have a real conversation. Since u kno so much and watch me so much how about u inbox me there . Have a great day, and remember to mind the business that PAYS U.

9. Ana over har page a class ppl bout low life then Ana nuh see seh she born a low life how me fi a cuss a gyal tell har my man live a fi har hard and stay wid fi har daughter while she work fi three months? Ana yuh sick stomach.Stop stalk the gyal and go look a life.Mi never use to like big lip chin but the girl full a ambition that a wah Anna nuh have.Ana maybe you need fi stop smoke out the products cause yuh seems to me like you Issa crack head lol.Vee diss you every year Ana if anuh chin a smaddy else so just build and focus pon yuh child or go accomplish something in life girl yuh nuh see seh old age start show pon yuh,yuh still inna the nasty project,no car,where do you work now? Chin taught you something run with it and gwey mon

10. Ana nuh pay fi not a trip and a it a mad you chin. You well and know you did just a get dry fuck. Unu nuh hear the woman say Nuh worry bout she and the projects cause she live somewhere and when she leff she a go inna her house. Nuff a unu a kill up unu self fi look big and pay ppl mortgage inna rent house. Chin stalk Ana,, Ana stalk chin. Vee nuh live a none a unu yard, unu is mate a cuss mate, the man happily married and live wid him wife and son. The man just have the 2 a unu yard lock fi do him business. Not a thanksgiving nuh spend wid chin, man go check her in a the night and she get her fuck and get send pon her merry way. Fly out Ana the next day fi her bday and the fuckry start over the man Burberry hat cause chin never know Ana have her own hat. Pot a cuss kettle, Ana from the projects, chin from the gully and frighten nuh fuck.

1. One thing that girl Patrice don’t even talk Chantel you & you friend them too whore and love war over man so what if uncle a wife her you the clown in all of this the man did tired a you

1. If Chantell is a undercover hoe patrice is a federal hoe. Because patrice fuck Tyrone from flex, vee from mobay, Shakur from broke boys, dj kid, Terry from team white, rex British from money team. Yall wish yall know the niggas chantell fuck ehh. CHANTELL NEVER DOD FUCK PON UNCLE THEY WERE NOT TOGETHER.

11. The man nuh live a none a unu yard, a suh unu frighten, as man sleep a unu yard unu start talk bout come home …… The man nuh live a none a unu yard, #Facts

1. Where ever he pays bills , have clothes and lay his head is where he lives . So yeah , straighten up yuh argument. THAT a di FACTS .

12. The man use badness and get out her baby father, all while him still live wid him family. Ana never want the man and the man never waan leave . And true mobay man dem love badness her babyfatehr did haffi move out.

1. Her baby daddy looks like a humble youth. I guess because he wasn’t hype why she was no longer interested in him.

13. Bitch please, the man never stay deh not one night that’s why chin put gps pon the car till the man buy him car and gi her back her key. She a cuss the woman bout she fi love herself cause the woman did a carry drugs fi vee. The woman say chin did a carry drugs and a get soso Fuck plus the box dem weh drop a her yard so she chin never love herself? She never love herself when she leff her daughter wid the man she say a do the tings dem. Then suppose supm did go wrong? Ana right, gal love man more than pickney. The woman never say she have the car either, she a show unu the things dem she get a year time. Chin nuh have nutten fi show but soso dancehall fuck. Wah nuh dead nuh dash it weh, me see pinkwall mek nuff ppl get dem life together. Hold up you head Ana , save you money, build you credit and move out when you ready mumma. As long as you have a plan.

14. Him bring in baby pon her so no judgement here. We as woman like tear down woman too much. Because him humble that mean say the relationship never toxic also?

1. She love tear down woman also. So a fe her karma now. She love call immigration on people, especially Jamaicans, but those are who she loves to be around JAMAICANS. She love call police on people when she the one always stalking and causing problems and she loves to run to other people and tell lies to play innocent that gyal love obeah and she wicked bad. A nuh nothing if her baby father bring in a baby pon her cause a nuffffffff men she tek pon him. The amount a men she bring in that projects on that bed, that she has over 13 years now lol a wonder if she buy new mattress cause that bed very olddddddddddd. And she a hot gal. GO BUY A NEW BED…That waist Gucci bag she has is fake. Gucci waist bag doesn’t have a plain strap its red and green lol. Her lips dem black from smoking so hard stress a beat her horrible her side cheeks dem sink in she need fe lipo her jaws and her big long foot dem. She a hype and she nuh have nothing to hype bout
      With her $50 & $60 outfit them. Go hold a seat girl ur file and life is a big fail.

15. Tee or whoever u are , u think i give a flying fuck if u like me ? U come ah talk bout stalk , ah u fi stop stalk me and move from yaso . Ah u inna my business eno , ah who u mon ? Unu keep on a talk bout this project shit , where do y’all live ? Wha unu own ??? Wha unu have? Mi live somewhe and i always have . Mi nah kotch and mi nuh haffi get roommate like chin fi mek ends meet .mi nah ask nobody fi move over and gimmi likkle space pon no bed … i wish my rent was 7 bucks . Shit who wouldn’t but unfortunately it isn’t and any sensible person woulda kno seh rent inna project base pon yuh income . Unu fool nuh pussyclaat…..CHIN the same government helping me ah help u bitch . U get Rhode Island food stamp … ask me how i know …. neva see come see , frighten ugly round broad bleach out face , shape like a 12 year old batty bwoy gal , u sell pussy fi 300 dolla …. I NEVA SELL A FUCK YET, neva! Look how long mi kno bout the fuk u gi whe fi di 3 bills … POINT HERE IS, CHINNNNNNNNNNNN wha VEE do fi u? Where him carry u go? U kno Vee how long , u lef Pickney wid Vee , that u tell me all Vee do ah drive up yuh Car mileage THATS A FACT …. u did gwan pon mi suh til u end up play urself THAT Is the subject … allllllll ah the ambition u say u have it still neva work fi u and ur imaginary relationship with “Vee” …. u held on and began to suffer … start bawl and lose weight also IF anything . If fronting was a person , it would be u… chin u just send me message pon WhatsApp bragging bout how Vee lef me fi u. How him can’t post me and mi can’t post him , then boom MI VEGAS trip mad yuh … from mi deh pon di dirt bike bitch u ah call di man til u weak ah cuss bout him no care bout u … DUH! U drive bout 18 hours to ur destination ALONE! U moved ALONE!!! As mi want mi get BITCH u haffi a complain bout how mon mean to u …. u nuh get shit but some DICk in ur tonsils and inna yuh miserable hole ….Ur doing something progressively with ur life , great but why u so hung up on me this ,”nobody” ? Vex u vex and u wouldn’t stop til me ansa u… so here i am months later . U couldn’t take ur L, u feel seh u fi send in this and u and yuh friend dem in addition to any PUSSY behind a keyboard have a field day , not today .unu coulda type til unu weak nuh BLOODCLAAT, it still nah go change seh u get TRICK !!!! Tattoo name and on batty and all dem ting deh , ah wha coulda mek u feel so special ? Dancehall patties ? Ah bare HENNY DRunk dick u get … CHIN u kno seh thanksgiving ah get u get back ur car and tings … hurt u hurt ….yuh pussy FAIL yuh MOVE!

16. Running the front all over the place? So both were cheating is what you’re saying? Sounds toxic to me rather than something g good youre trying to imply

1. Lmao @ running the front all over the place yo unu dangerous enuh … wicked set a ppl . Unu really fi guh suck something and dead … unu sick stomach i swear … lmao wtf smh sigh

17. Chantel chin fancy and the rest learn a valid lesson always quick to war with people over man and nobody whore like them that’s why man always a shame them chin look like any batty man dont want Ana stop rub har Chantel don’t stop let her pussy rule her now the man left she a dead a strokes she should a ketch and fancy leave the people dem police man alone .

18. Wait a who put a one link Chantel fuck ? Mi hear seh a chase and mi hear seh a nesta pussy busy bad uncle did have to leave .

19. Chin did a war Patrice over vee, so from mawning she have problem wid the man. Vee been a fuck dung queens, him name inna every hair dresser shop pon Jamaica ave. When him did a fuck Jodi culture moneyy did a run fi him dem time deh. Look like him did fall off cause Jodi use to drive him white Benz truck, regular it park over deh all when him deh a Bush. So if him did a drive chin car things mussi did get bad. These dance hall rejects I tell you.

20. A who chantel fuck from one link and 500better? me hear say a chase and me hear say a nesta. No sah her pussy busy bad

21. Tee or whoever u are , u think i give a flying fuck if u like me ? U come ah talk bout stalk , ah u fi stop stalk me and move from yaso . Ah u inna my business eno , ah who u mon ? Unu keep on a talk bout this project shit , where do y’all live ? Wha unu own ??? Wha unu have? Mi live somewhe and i always have . Mi nah kotch and mi nuh haffi get roommate like chin fi mek ends meet .mi nah ask nobody fi move over and gimmi likkle space pon no bed … i wish my rent was 7 bucks . Shit who wouldn’t but unfortunately it isn’t and any sensible person woulda kno seh rent inna project base pon yuh income . Unu fool nuh pussyclaat…..CHIN the same government helping me ah help u bitch . U get Rhode Island food stamp … ask me how i know …. neva see come see , frighten ugly round broad bleach out face , shape like a 12 year old batty bwoy gal , u sell pussy fi 300 dolla …. I NEVA SELL A FUCK YET, neva! Look how long mi kno bout the fuk u gi whe fi di 3 bills … POINT HERE IS, CHINNNNNNNNNNNN wha VEE do fi u? Where him carry u go? U kno Vee how long , u lef Pickney wid Vee , that u tell me all Vee do ah drive up yuh Car mileage THATS A FACT …. u did gwan pon mi suh til u end up play urself THAT Is the subject … allllllll ah the ambition u say u have it still neva work fi u and ur imaginary relationship with “Vee” …. u held on and began to suffer … start bawl and lose weight also IF anything . If fronting was a person , it would be u… chin u just send me message pon WhatsApp bragging bout how Vee lef me fi u. How him can’t post me and mi can’t post him , then boom MI VEGAS trip mad yuh … from mi deh pon di dirt bike bitch u ah call di man til u weak ah cuss bout him no care bout u … DUH! U drive bout 18 hours to ur destination ALONE! U moved ALONE!!! Ur doing something progressively with ur life , great but why u so hung up on me this ,”nobody” ? Vex u vex and u wouldn’t stop til me ansa u… so here i am months later . U couldn’t take ur L, u feel seh u fi send in this and u and yuh friend dem in addition to any PUSSY behind a keyboard have a field day , not today .unu coulda type til unu weak nuh BLOODCLAAT, it still nah go change seh u get TRICK !!!! Tattoo name and on batty and all dem ting deh , ah wha coulda mek u feel so special ? Dancehall patties ? Ah bare HENNY DRunk dick u get … CHIN u kno seh thanksgiving ah get u get back ur car and tings … hurt u hurt ….yuh pussy FAIL yuh MOVE!

22. Tee or whoever u are , u think i give a flying fuck if u like me ? U come ah talk bout stalk , ah u fi stop stalk me and move from yaso . Ah u inna my business eno , ah who u mon ? Unu keep on a talk bout this project shit , where do y’all live ? Wha unu own ??? Wha unu have? Mi live somewhe and i always have . Mi nah kotch and mi nuh haffi get roommate like chin fi mek ends meet .mi nah ask nobody fi move over and gimmi likkle space pon no bed … i wish my rent was 7 bucks . Shit who wouldn’t but unfortunately it isn’t and any sensible person woulda kno seh rent inna project base pon yuh income . Unu fool nuh pussyclaat…..CHIN the same government helping me ah help u bitch . U get Rhode Island food stamp … ask me how i know …. neva see come see , frighten ugly round broad bleach out face , shape like a 12 year old batty bwoy gal , u sell pussy fi 300 dolla …. I NEVA SELL A FUCK YET, neva! Look how long mi kno bout the fuk u gi whe fi di 3 bills … POINT HERE IS, CHINNNNNNNNNNNN wha VEE do fi u? Where him carry u go? U kno Vee how long , u lef Pickney wid Vee , that u tell me all Vee do ah drive up yuh Car mileage THATS A FACT …. u did gwan pon mi suh til u end up play urself THAT Is the subject … allllllll ah the ambition u say u have it still neva work fi u and ur imaginary relationship with “Vee” …. u held on and began to suffer … start bawl and lose weight also IF anything . If fronting was a person , it would be u… chin u just send me message pon WhatsApp bragging bout how Vee lef me fi u. How him can’t post me and mi can’t post him , then boom MI VEGAS trip mad yuh … from mi deh pon di dirt bike bitch u ah call di man til u weak ah cuss bout him no care bout u … DUH! U drive bout 18 hours to ur destination ALONE! U moved ALONE!!! Ur doing something progressively with ur life , great but why u so hung up on me this ,”nobody” ? Vex u vex and u wouldn’t stop til me ansa u… so here i am months later . U couldn’t take ur L, u feel seh u fi send in this and u and yuh friend dem in addition to any PUSSY behind a keyboard have a field day , not today .unu coulda type til unu weak nuh BLOODCLAAT, it still nah go change seh u get TRICK !!!! Tattoo name and on batty and all dem ting deh , ah wha coulda mek u feel so special ? Dancehall patties ? Ah bare HENNY DRunk dick u get … CHIN u kno seh thanksgiving ah get u get back ur car and tings … hurt u hurt ….yuh pussy FAIL yuh MOVE!

23. Chin been a mad over the yute, run go tattoo man name pon batty jaw, fucking mascot, go get a cover up. Chin Kiki sweetness talk say you did a look her fi do 3sum and she turn you dung…Kiki sweetness tho? A suh you desperate? You have ambition but class miss you

24. Look to me like chin did a force the relationship, you can see say the yute uncomfortable inna the video wah she post thanksgiving day. Chin come in like shauty, the other one inna the army, in a the pppl dem uniform but whore like dog and can’t keep a man. Chin stop act like you a goodaz fi Ana. You been a war over man from ja. And the gully weh you family Deh nuh better than the projects . Member say you nuh know you pickney father enuh so you pussy just as busy and it fail you ling time. You and chlamydia chantel and 3sum getglamourous fancy Chantel find out who gi her the std yet? Patrice come tell we how it go yaah

25. Chin and Ana a the same ting, chin just more vulgar and bagga bagga. Vee run, you have you good good woman, Lowe dem eediat gal yah me G, it nuh fit you. Never hear you name call till you start fuck chin bad to bad.

26. Tee or whoever u are , u think i give a flying fuck if u like me ? U come ah talk bout stalk , ah u fi stop stalk me and move from yaso . Ah u inna my business eno , ah who u mon ? Unu keep on a talk bout this project shit , where do y’all live ? Wha unu own ??? Wha unu have? Mi live somewhe and i always have . Mi nah kotch and mi nuh haffi get roommate like chin fi mek ends meet .mi nah ask nobody fi move over and gimmi likkle space pon no bed … i wish my rent was 7 bucks . Shit who wouldn’t but unfortunately it isn’t and any sensible person woulda kno seh rent inna project base pon yuh income . Unu fool nuh pussyclaat…..CHIN the same government helping me ah help u bitch . U get Rhode Island food stamp … ask me how i know …. neva see come see , frighten ugly round broad bleach out face , shape like a 12 year old batty bwoy gal , u sell pussy fi 300 dolla …. I NEVA SELL A FUCK YET, neva! Look how long mi kno bout the fuk u gi whe fi di 3 bills … POINT HERE IS, CHINNNNNNNNNNNN wha VEE do fi u? Where him carry u go? U kno Vee how long , u lef Pickney wid Vee , that u tell me all Vee do ah drive up yuh Car mileage THATS A FACT …. u did gwan pon mi suh til u end up play urself THAT Is the subject … allllllll ah the ambition u say u have it still neva work fi u and ur imaginary relationship with “Vee” …. u held on and began to suffer … jus like u come see me ah stress , shortly after , same thing ready yuh . Look how u war the same gal dem ah seh Vee did ah fuck who tek yuh friend man . Big big war too and Vee pick u ova she because him woulda haffi gi she tings and him no deh pon dat . U did ah gi him ur tings so it neva mek sense . So once again u took that and ran with it as if u were important….. it fly inna yuh head … shortly after , once di likkle knowings him gi yuh whe yes bun mi but them mi see seh u start bawl and lose weight due to stress . Mi see seh Anuh happy u happy, yuh just waah hold on pon the man true it gone so far and you done dis so much proving ….mi start see seh ah bare bawl u bawl and stalk di man . All reach inna hospital…. u start “Annoying “ him … now u became “me” IF anything …. If fronting was a person , it would be u… chin u just send me message pon WhatsApp bragging bout how Vee lef me fi u. How him can’t post me and mi can’t post him , then boom MI VEGAS trip mad yuh …. shit and there’s a lot more where that came from … from mi deh pon di dirt bike bitch u ah call di man til u weak ah cuss bout him no care bout u … DUH! Yuh neva know that? U drive bout 18 hours to ur destination ALONE! U moved ALONE!!! Ur doing something progressively with ur life , great but why u so hung up on me then if Im nobody” ? Vex u vex and u wouldn’t stop til me ansa u… so here i am months later . U couldn’t take ur L, u feel seh u fi send in this and u and yuh friend dem in addition to any PUSSY behind a keyboard having a field day , trying to tear me down again and again but not today .ignoring u hasn’t worked . unu coulda type til unu weak nuh BLOODCLAAT, it still nah go change seh u get TRICK !!!! Tattoo Ray name pon batty and all dem ting deh , ah wha coulda mek u feel so special ? Dancehall party ? Ah bare HENNY DRunk dick u get … CHIN u kno seh thanksgiving ah get u get back ur car and tings … mi put on my own hat on purpose and ah suh mi kno fi him story wasn’t a lie that night . Cause u woulda know seh Anuh the same hat IF him did stay ova deh wid u inna yuh place dem gi u, whe nobody couldn’t sleep anyway . hurt u hurt ….unfair game play twice …yuh pussy FAIL yuh MOVE! Everything ah ketch up pon yuh and ah me yaw cuss same way . typical . When everything busy out mi keep miself quiet , not for anything more than just knowing he kept messing with u so it made no sense after a while and ah mi deh wid him 8 years . U now my dear , whe u come from ? Who the fuck did u think u were ? From the first time mi reach pinkwall mi kno ah u big crosses gal . U or the next bitter bitch who been mad for about 20 years who mi still ah stress and everybody would know is who I’m talking cause unu join up now smh . Ur fucking pathetic chin .

27. First off chin i know it’s u and ur Fren Dem send this in again .i know it is u commenting ain’t with other bitches who don’t like me , but pls keep in mind u all are behind a fucking computer or keyboard typing TRYIN or to tear me down but it nah go work … unu coulda send me in 100 time , it nuh really matta, unu nah stop food fi go inna my mouth, mi Pickney is in need for NOTHING, i have my own shit, projects or not and i am working twrds a house after this… di whole ah unu who ah run unu mouth nuh live nowhe, kotch ah ppl Yaad , or a rent somebody BLOODCLAAT place and ah struggle fi pay it…. it’s neither here nor there wha chin have because no care wha she do or have it STILL neva tame or keep Vee … so all IF Vee say anything about me it shows HIS character NOT mine cause Vee neva left … . unu say the same thing over and over unu nuh tiad … swear seh unu know something . Come with something new … stay on subject …WHAT WAS THE END RESULT ? Unu kno how long chin a trouble me? Now mi ansa issa problem ? Ah me a hype ? U know how much things me have can “hype” unu fi move unu BLOODCLAAT and Gweh , unu nah come style me again and mi stay quiet . Di whole ah unu bagga bagga and love bring down ppl behind computer . Unu mek ppl life become a problem to unu and nah realize seh unu business ah spoil . What VEE does is on him ! But mi nuh want none ah unu feel seh unu can tek set pon mi . Mi have more than nuff ah unu and nuh care wha unu feel bout mi, mi nah lose no BLOODCLAAT sleep ova wha unu say bout me behind closed doors cause unu cyaah see me and say it to me when unu see me. Point of this is chin did ah hype over a man she come see wid me, like she special fi only get style too … tattoo name pon har , lef car , her child with a man who she was with for 3 months , stalk me and fuck wid me fi how long now true SHE feel seh she tek mi mon … if Vee tell chin whatever unu say, imagine wha mi kno ? Unu Eva think bout that ? Move unu nasty BLOODCLAAT cause mi nuh need nobody fi write fimi … mi nuh need nobody fi back mi cause mi back broad … mi one against di whole ah unu nastiness . I could care less wha unu haffi say . Bout pay fah mek up unu fuckint mind . CHIN u fi show where and where unu go . Wha him do fi you without anything in return . The amount ah box drop ah yuh Yaad. ….how much box u get fi fuck wid me but yet u won’t stop … … Vee have him car unu worry bout ppl and dem business too much suh til unu form fool ah unuself . Me did have it while him drive out chin car . Wha next ? Mi arguing with a bunch off comments that aren’t factual ah fuckry but mi deyah fi unu

28. The amount a time mi post a comment and met nah post it mek mi feel like chin run pinkwall to rassclaat ‍♀️ Smh

29. It look like chin end up get back de sed treatment why she a hype ? From this whole thing started mi follow up di two ah dem and from the looks of it , that man never left Ana cause the two party mobay keep and she and him . Ana probably shame why she stop post him but that change when dem deh ah Vegas . That bun chin but she attack Ana and still a prove pan IG . Him post Ana too . Dem just a tek dem time come out back . Chin nuh need fi a hype ova Vee cause Vee diss har too . Vee style chin too . So all de excitement was short lived . Chin u need fi Lowe Ana now and gwey. A u no stop trouble de girl from u start fuk Vee . Vee is jus a dog but u ain’t his favorite bone . Clearly Ana is . A jus de trut

1. Ok ana looooooooooooool go to sleep now 8 years side piece, that man dis you with every woman that come along and you talking about 8 years…. you need help, whenever you get him out the house with his wife and you him and you’re child live and is family oriented then you come and boast on the internet…… remember 8 years of this back and forth with multiple women

1. Chin why u nuh go dead if that be the case ? Whe di BLOODCLAAT you ah hype ova ? When he start doing actually doing something for u , and showing u to the world himself , then u can come hype on the internet . Until them i guess we have a deal … now u a worry bout the multiple woman ? u ah one ah di multiple and still fail move yuh BLOODCLAAT. Guh suck yuh madda , mi tiad fi tell yuh

1. Chin this is a treat report her cause if a did u write this about her trust me she run gona a police station gone report this long time.

1. Sasha u too pussyclat nuff. Go mine yuh 10 children and worry bout why your son HATE you and why u have to replace baby father every tax season . Not everything yuh fi jump inna white plains road pussy Sasha … fuck her sister man Sasha , cya hold no man Sasha , 5 baby father and every one of the HATE yuh Sasha . Mind your business !

2. ana ana ana Lmfaoooo yuh head suh likkle yuh nuh have much sense…. anyways let me address u pumpkin.

Mi neva trouble yuh yet bwoy snake remember u came in my inbox and treathen mi di first time yuh learn bout me say u was gonna call my Job and fight mi and shit, I still have all those text. Bout yaw follow up story from long time Lmfaoooo fava idiot. Rolling calf a him say him did left yuh nobody else did, don’t care, I even send u him saying him nuh want yuh suh mi nuh know Weh yuh hate me fah and nuh hate him. No u say u on vacation and a watch mi like yuh did want mi come fi suck mi pussy or sumn…. Vee jus big and lie suh him naw own shit and him still a say u and him nuh deh him jus a fuck yuh, yuh deh wid yuh self, mi call yuh and ask yuh if unuh deh and yuh say no, suh mi want know Weh yaw frighten mi fa now…. Goodie bop if mi did know and u did admit say u and him a fuck or whatever y’all got going on mi would a been left him. Pumpkin we not the same I can’t take the shit u take and put up with sorry… suh dats y mi did want kno fi left and hunni u can’t left but I can, Vee know how much mi pray fi get out a dis and all I can say is PRAYER worksssssss….. have a good time pumpkin I’m taking my time to heal leave me alone… mi nuh care Weh yuh want say no more and Weh u want do, all u do if u feel froggy when yuh see mi jump.

1. HEAR DEH. Dwllllllllllll , CHIN CHIN CHIN Whol time u ah chat big . Vee jus lie !? Mi haffi talk fe Ana cause she nah deal wid u how she fe deal wid u . BIG IDIOT CHIN why she hate you !? Bitch a you go ina de woman life , Bitch !!! now yaw sing a different song . WHY YOU HATE ANA ? U no hate Vee all now and him did a tek you fe a idiot . A Him lie to you and mek u look stupid . From him and Ana deh, dem must a fuck . How him fe jus a fuck de same woman him dey with fe 8 years ? Howwwwwwwwwwww? You naw worry bout no other woman but ANA that speaks fe itself . ! How you feel a repeat wha Vee say ? Vee tie you down ? Wha Vee do fe mek you feel sey u couldn’t leave chin ??? Yaw insult people intelligence my girl ion like dat. Vee kno how much you pray fe come outta de relationship?? ? No man you ah realllllllllll YAM HEAD !!!!! that nuh mek NO sense Chin u ah de first gal mi see go army and run come back fe go dancehall party wid ppl man . First woman me see ah cuss ova a man Dem get from another woman and say dem a de chosen one . You bright nuh Bc . How much other gal u war ? Bout lef . Who u think yaw fool ? You mussi think everybody pan dis a idiot ? It bun me fe unu bitch whe think true unu a fuck ppl man mek unu somebaddy. Yaw heal now , and now Ana fe leave you alone? Gal go suck yu madda . Why yuh neva leave har alone? De man diss you Bc ova and ova all post Ana fe birthday but ah Ana yaw disrespect same way and u still a call de man name wid you obsessed self . You force de relationship wid Vee chin you fe stop now . Jus stop try so hard now , WE KNOWWW DE TRUT . Go cova up yuh tattoo my girl and delete dem tiad picha deh now . Stop call call de man name like let it GO !!! You fava one real man mascot now chin . You friend dem fe tell you fe done now .

30. Chin mi kno when ah u write . Mi know ah u or one ah yuh fren dem send me in again …. u Issa bum inna uniform . The core of u Issa low BLOODCLAAT life , nuh use to nutten kinda person . U same one cry fi da man deh post u . U ur self complain to him bout why u can’t post him cause him tell u not to but inna yuh heart u kno di truth . and no care how much box yuh get u still do it . Fi prove , but u nuh happy . Why u nuh leave me alone since me anuh nobody ? Why yaw argue bout me every second ? Why if ah so many woman u out urself in the equation? Look how far u deh , join army and still ova ya a argue . Lego mi shirt dawg shit

31. Chin kikisweetness say you did a look her fi 3sum fi vee bday and she tell you no and you start malice her. Then a so you did desperate fi vee?

1. unu story ah come out lickle lickle now eeh … chin u thought u was low . Bout yaw goodies . U Issa freakazzzzzzz . Vee fuck yuh out use and trick yuh BC. All whoring Kiki nuh wah fuck you, Vee alone and a because him did a benefit from it . BOOF ina yu head gyal . Mi hate gal who tek ppl man a gwan like u, chin a fe you time now bitch

2. Hey dutty germs nasty joncrow guh nyam out yuh madda big pussy and drop dead stop bloodclatte mix mi and mix the gyal chin never bring that shit to mi and she wouldn’t lowe the gyal. And nuh gyal or man can get my inna dem world and ask bout 3 sum a mi bring gyal inna mi thing now tek that info and suck out all the blood outta mi pussy next 2 weeks

32. Chin u disparate bad eeh . Ah wha vee do you so mek u so fool fe him !? Didn’t you get “RAY” with a gun tat for his birthday? A sugar ina Vee pants man bare trick u get and have the nerve fe a class di girl ova fi har man . All if she did a tek him or a side gal ah she unu a worry bout . She have unu head all whe ah gwan . I swear . Chin it rough pan u mumma ROUGH

33. Chin did a war Patrice over vee, same gal wah tek weh uncle from chlamydia chantel, which is chin best friend. It look like vee choose chin cause him know him nev er haffi gi her shit and him send her go army fi get her citizenship . A kikisweetness say so, vee mek ana tek the diss cause him k ow chin did a leave cause him did want the Benz fi drive when chin gone. The man buy back a car and gi back chin her car key when she come out and then fly out ana fi her bday. From desso all hell bruk loose.

1. Chantel you have all right fe ah hold yu corner still STD pussy gal . De man neva have it but you did why wouldn’t he leave u for a “whore” cause the whore cleaner than you . You Issa walking disease bitch . Yuck

34. Me nuh know why Ana go war chin inna the first place. Sometime a we go dem scrum deh knowings, but I guess love mek you do fuckry. Bwoy vee you cocky busy. Me hear a gal say she a 200lb and a you a the first man lift her up and fuck her to bloodclawt dwbl!!!!!!

35. All wah a gwaan a kiki send in this enuh. Aye you deadly enough gal, your name woulda haffi mention tpc. Chin the whole a you fren dem chat you and laugh offa you, from you nail tech to you hairdresser to makeup artiste dem done you. Long time dem a say the bwoy nuh want you, but honestly me think vee did have a ting fi you cause me personally use to love see The 2 a Unu together, but supm go wrong. Sometime a we woman fuck up we own relationship

1. She a talk to herself all along lmaooooo..a mad gal dat…she a get diss too and a act like she not. Should a shame fe come type bout man a diss other women. Obviously she nah have PRIDE. Cause she a get diss too. Me would a been walk away. No man nah turn me inna a goo goo especially for the world to see and me still itch up. This is ridiculous all to PROVE say me n man together. A 1 man in the world. Carry on cause a you say Vee, I mean Ray to the end of time. And chin should go get a sergeant or general in the army and leave waste Vee alone. Girl go travel the world and enjoy ur fruits of ur labor when it permits u to. One life to live so go live.

36. Ana deh wid the man fi 8 years n him clown har di wol time how yuh seh man love yuh n cheat suh much time wid next oooman girl child move on now man this jus sad. The man wan chin everybody can si dat but all u chin need fi let him guh vee ah nuh nobody mek him gwan. Ana gwan like She ah good gal nooo baby girl you are NOT. Mi c comment bout Ana n him inna party but wen chin come home ah him n har mi c inna party. Mi nuh deh pon nobody side ah weh mi c fi mislef. 1 more ting chin ah true weh Ana seh yuh look like ah 12 year old boy woiiiiiii.

37. Because a man carry a woman go party THAT mek him want one over the other ? Unu a some real set a dunce … chin was fresh meat… née… and that was IT. End result is… she got DISSED all she ah hype .

38. So basically, him mine one and do all kinds a splurging wid her and the next one him father her child so she coulda go do supm positive fi her life. A dem say suh. she’s out now and this is the result? Yute if a me like you me run from dem 2 woman yah. Me not even know bout you before dem yah ppl yah but fi dem file deh road long time. You nuh see the 2 a dem all a dry snitch pon you ? run forest run!!!!!!

1. Father which child ? Wha unu ago say next . HOW did he “father” her child ? The man sleep ah Ana or him yard with the baby mother, chin move mi hear . That man needs to run from himself because he’s playing a rich mans game and he isn’t rich. I know for sure he is in Ana daughter life, i didn’t even kno chin have pickney till recently. One hand waah the other Vee knew what he was doing . He is jus a wicked dirty man and have these woman fighting over him and they aren’t even realizing he’s garbage . Two beautiful woman who I’m sure never sign up for this . When he get his he’s going to really suffer. A dutty dutty nothing about him kinda man. Him chat him woman dem to one another . Mi did rate him , not after this tho . Man a do too much now and kids involved. Him wicked

1. Ok spanish gyal u know all a this and yet here u r typing this to reassure yourself of what u already know but yet not taking heed lmaooooo. U a fool tun idiot to rass. Should a shame fe come type bout other man a play father figure when real father there. Having so much men in ur household not cool and not setting an example. Everything u use to cuss other woman about a it u a do now. THIS SWEET ME BAD LMAOOOOOO.

1. Sacha we know it’s u when u say Spanish gal . Sacha we gonna need u to really get a life now and stay out of Ana’s life . It’s been 20 years now, u are miserable bout it sweet you . All 5 of your kids father hate you and you here still speaking on Ana. Ur the saddest one of them all . Aren’t u saved going to church and both of you moved on why are you still this angry ? Omg I’ve never seen this before to see another woman go through man stress that made u run away , and find god but here u are again inna Ana argument. Get a life . Anna the hate real pan you naw lie. Mi tell Sasha fe stop the last time she find chin fi friend when she see dem ah cuss . Now that is sad . 20 years and no growth . Misery surely loves company .

1. Ok Spanish gal. Lmaoooooo truth hurt don’t it so keep calling people name…lol ..you take so much people man you nuh know who fa name fe call lmaooo. Did you get a new bedroom set as yet.?!?!?

2. Sasha why yu don’t leave Ana alone ? How much BEAT The girl have to beat you for you to mind your business ? Yuh Mek gyal mek yuh run weh from New York and yuh still ah run off your big suck hood mouth . Beginning to think you fuck woman now to bloodclat look how longgggggggg nobody nuh see you ?! Ah suh you wahhhh friend ? Good girl go watch your nest . Your cup is over flowing . And make sure you know what tf your saying on this site . It would be a pitty if this get into the wrong hands and you get beat the fuck up again . You aren’t hidden any more bitch.

3. ANONYMOUS GO CRAWL UNDER YO MOMMA ROTTEN FRONT AH GO BLOODCLAT DEAD WEH THE FUCK UNNUH AH BRING UP SACHA NAME FOR UNNUH LIVE PON DI GYAL BLOODCLAT NAME GO EAT SHIT AND WORRY BOUT WHY UNNUH AH SHARE MON SACHA DO NOT LIVE IN NO PROJECT APARTMENT TF YA COME ONLINE EVERYDAY A CHAT BARE MIX UP AN FUCKRY ! GET A LIFE START A FUCKING BUSINESS SO YA CAN MIND YA OWN ANY OF YA GETTING A FUCKING CHECK FROM PINKWALL ? I THINK TF NOT

39. Father the same child chin told ppl she left him with. If you go in a relationship with a man that is involved then bitch you signed up for it cause you knew he was a cheater.

40. Then really shitty cocky deportee curtis sasha still a war bout? All you lightening fi just strike inna head to bout unu inna church. Ana if you cause so much problem mums then you hole good and the man dem nah leave you alone. Me see unu cuss chin bout bed and me have that same bed bout 2 years now so that mean me need a bed to. Di gal tell you she a sleep pon floor? Ana gimme you bedroom set link cause of it tek so much man and nuh pop dung , a must the wood wah mek jesus cross mek it.

1. Yup she same one!! That mi deyah a say as me a read . Fe 20 years she ah cuss Anna and she say the same thing everytime . the last time dem reach pinkwall Sasha name write all over the comments then boom she and chin tun friend pon IG and Sasha all post how it sweet har same way and call Anna name pan her page .She still vex bout the sleepless nights Anna use to give her . The way she hate Ana nuh normal . She hate Ana over her bf who diss her fe Anna dem long time deh . Anna moved on , so did she and also Curtis . Sasha heart fulla hate .!anybody kno Sasha good know she a wicked . Sasha STOP try spread false rumor pan Anna . U and Anna ting done long time . Yeah she gave u hell at one point . Unu war, all types of things but ah full time u done . Sasha ah the only other woman Anna war wid so and everyone knows cause fi dem war did ongoing fe long and Anna use to give it to Sasha . Two ah dem . Now this girl chin . Sasha u fe stop god aguh sin u!!! . u nuh tiad ? Grow up already girl . God kno u need help . CHIN don’t follow Sasha . U see how long she miserable ? Ana do that WOYYYY Anna yuh hole good nuh Pussyclawt fe dem gal ya hate you so God know ah u says mek gal miserable fe a lifetime . Mi rate u . Look ah how hard dem ah go . Smh

2. Denise Denise Denise…you really came on pinkwall and wrote all that. First off speak facts and stop fabricate your storyline. You for one should know the evil that your new found frenemey does. Cause you for one use to talk so bad about her and tell me everything that was said and done. You even gave your passwords, so I could go look on her page on what she wrote about me. You’re talking about baby father’s hmmmmm didn’t you gave away your 1st born son. You never raised him. I never gave any of my children away, I raised them all. Riline or whatever him name,, your second baby father hate you like poison, he doesn’t even know if you exist. Any low life that use to beg me $10 and $20 can not style me. Go clean your house that always look like out a road. Dutty….I am laughing so hard. You don’t have the senior citizen white man them to go boops out and sell your self too FROM CONNECTICUT AND ALL OVER. YOU SHOULD BE GRATEFUL FOR FACEBOOK, THAT’S WHERE YOU HUSTLE.. You were the one that wrote me and called me on Instagram begging me to talk it out with your frenenemy cause that is what you both are. And what did I tell you. Having you like the fool you are. The time you take being mediator, you go and sort out your self and life and mind the business that pays you. Your OPINION is invalid and nothing that any of you say I rebuke it and send it back to you all. Life and the devil already a beat you both. I say what the fak I want and buy out what I want. Curtis married and a live him best life with his awesome wife. YOUR FRENENEMY LOST THAT BATTLE ONCE AGAIN. BUT THAT WOULD BE ANOTHER STORY BECAUSE I KNOW WHAT I KNOW, DWL. My life is great ask GOD. Big old almost 50 year old woman and this is what you take ur time to do. Go and console and tell your frenenemy the truth but true your fake as she is you won’t. I won’t go back and fourth with you. Just know I know its you that brought my name to pinkwall cause your frenenemy went and cry to you so save a Denise came to the rescue dwl. Denise don’t know anything about me, only what I told her and the entire world knows what she knows, cause me a one girl that never hides my TRUTH. So come correct THE TOPIC IS WHAT MET HEADLINE SAID AND THIS SITE IS MET’S SITE, WHICH IS AN OPEN FORUM SO NO ONE CAN’T TELL ANYONE WHAT TO SAY IN THIS CASE WRITE. MET BIG UP YOURSELF AND BLESSINGS TO YOU ALWAYS. YOUR SITE A THE BEST.

1. Sasha you really still inna Anna life . Ah really you all this time a try do everything inna you power fi tarnish the girl name ? You no see nothing wrong with this ? Mi kno you did a miss some screws from dem long time deh but this is so sad . So sad the hatred you have for a girl who by now must have forgotten about you . You need real help . It nuh mek sense curse you cause cause you clearly nuh right ina you head . Friends like these , WHO NEED ENEMIES? Sasha you fe change you ways. This ah some real sick shit CHIN NUH FOLLOW HER , u see how long Anna a mad har.? Decades . Smh

2. Sacha , ah hell u really willing fe go true Anna ??? SACHA MI A BEG YOU , GUH PRAYYYYYYYYY FE GOD HELP U OVERCOME THIS HATRED FE ANNA !! MI PRAAAYYYYYYY SEH HIM HEAL YOU , & CLEANSE YOU DIRTY HEART. AMEN YOU SAD BAD BAD BAD BAD.

41. That’s why unu sell fuck and teef fi wear name brand. Gwaan tru wid you $60 fit Ana , fashion nova, Amazon , every cheap boutique to me ting.

42. Same way so chin and har yamabella friend them . But mi hear Chantel fuck somebody from one link and 500betta weh give her std and mi hear say a chase then again me hear say a nesta .

1. Hahahahahhaa what a way yall searching for the nigga tho. Go ask them if dem ever smell the gyal front. Yow yuhnuh bad tho.

43. Sasha stfu wid you dead hole. The topic is wtf we say it is. Curtis weh walk and suck dung white plains road deportee shit up buddy 20 year old dead cock you deh yah a war over. Suck you mada and go read you bible and then pinkwall after.

44. Yow Chin ugly nuh baxide. Did she buy that house or she rent?
    Anna yuh still par with nuh live no where big hole Kay?

1. DWL Chin very ugly . She can fix now but she been ugly from she dey a Jamaica . R mouth did big and she did blaaack black and chin Fulla man from long time ! She join army so dem normally gi dem loan whe she would a haffi pay back . Wonder wha she use rub , cause she did really dark . Like pill she tek . Har Lip big and black same way doh

1. Dwrl, yes yuh can see say she dark skin but the lip nah come. She ugly with filters. So is who the man want chin or Anna?

1. Ah Anna man fe how long , who chin did ah fuck and hype over . Look like him and Anna good now & chin tek r diss and Dey pon all date she seh on IG . Gal move on quick doe . She did haffi have a ting pan standby knowing Vee woulda diss her fe Anna . Next man probably all a fuck it by now. Woyyyy All whe a gwan Vee nah lef him Anna doe. No care wha gwan Anna never go pan internet and diss him back . Anna a G. And one day outta de seven him must see that. Hope one day he get it right before she wise up and lef him baxide.

2. Him never stop want Anna . Him and Anna neva leave. Mi see chin pan har pg a gwan bout she dey pan date like she move on, fast girl no wonder why she hav de man tattoo pan har battam. She is a next nuff one i see . Anna nuh lucky wid de chini dem DWL . Him name Ray don’t it ? Chin love prove how dumb she be fe de man. Big name pan har battam woyyyyy Suga buddy Vee. Look pan wha de man diss him woman fa doe . Mi just hope him realize de type a bitch dem whe him tek up and style him woman fa . Him fe shame ca him alone mi see up front wid gal fe tings . Mi no rate dat dawg . De whole ah we go thru tings wid man , and if him no wise up Anna eventually will (i hope ) and leave him which he well deserves. Anna look good and she can also more than find a good man who would treat her the way she deserves . Nah be bias de Two ah Dem cause all chin who no cute can also find a good man and true happiness . None ah this nuh mek sense and him no rich . A jus de trut

1. DENISE AND HER MASCOT FREN OVER HERE A TYPE OF THEM FINGER. DWL. DENISE DID YOU EAT TODAY ALREADY?!?. ALL YOU A talk bout a Christian and Curtis. It stale now. Fact still remain unuh look dumb a cuss over a man that is quiet as a mouse and not defending or owning you. Story of her entire life. Denise member me soon hear about u and her cause u don’t keep fren for long u chat family and friends. A u need fe tun Christian. U life mucky bad. A waste a time me answer you. Your a lost cause.

45. Sasha u too pussyclat nuff. Go mine yuh 10 children and worry bout why your son HATE you and why u have to replace baby father every tax season . Not everything yuh fi jump inna white plains road pussy Sasha … fuck her sister man Sasha , cya hold no man Sasha , 5 baby father and every one of the HATE yuh Sasha . Mind your business !

1. WEH YUH NUH WORRY BOUT THE MON DEM WEH NUH BLOODCLAT WAH YUH PUSSYCLAT ANNONYMOUS !!! WEH YUH STAY AND HERE SEH SACHA BABY FADDA DEM HATE HAR ? YUH AH ONE AH DEM PUSSY ! AFFA THE OOMAN DEH WID HAR LAS BABY FADDA FOR HOW LONG NOW BITCH COME OFF THE GIRL NAME COP CALLER ANA ! ALL YUH DO AH GET BEAT.