CHILD SUPPORT SHENANIGANS

0 thoughts on “CHILD SUPPORT SHENANIGANS

1. Them would love to model and think hard fe give the kids them a money, now what is $25 to support your child that is nothing to feed a child.

2. Mi rather nuh get none! I swear to God, if the judge ah go come look pon MY pickney & give him $25 a week!!!! A box a pampers ah BJ’s & Costco cost damn near $50!!!

So mi haffi go wait fi 2 weeks payment fi buy 1 box ah pampers???

Then you ah go fall behind pon $25 a week??? :Lavish voice: Di judge woulda mek me PINK!!! DWL!!! Ah dat woulda mek mi waan kill you, so better mi nuh go ah no child support court. Not fi no $25!!! Mi will manage mi child mi self!!!

3. Wol on deh a di woman dis weh did a f**k patron? or him give har a one f**k to be exact and a di man dat weh dem seh a f**k melissa barelie? Which real man takes their personal business to facebook? mi not even ago seh nuttin bout she cause fi dem woman yah the new thing is to post their personal life story pon fb smh unnu sick mi stuhmuk

4. No maaan Hoodie hagain? Pay yuh chile support, but a suh some a unnuh bitta man stay, if unnuh nah F di Mumma, di poor pickney dem, dead fi hungry. But Janet, weh yuh seh? Hoodie a informa? Eehhee?

5. To what I understand janet and her family dem always calling police on hoodie so I calling police on hoodie….. janet turn around the thing , the last arrested a the other day ..when she tell lies on top of lies
    Met me know a lot ….and the next thing every time me make a comment janet say hoodie .the poor man tired of going to jail bcuz of janet ……….

6. But nuh Hoodie , Hubo from florida and next youth from new york me see a wall street juggist party a floss wid nuff moet , shame on u Hoodie pay ur child support . Another thing metters plz help me out deh , Gucci don and Hubo stop par . They were bboth at the party and they were not standing together and hugging up like the use to . i wants to know a wah a gwaan :malu

7. Janet make clear the air fi everybody fi show how wicked you are….remember the necklaces set that hoodie buy $12,000d and you tell him say them thief it ,well a lie … Me and you go a church a Flatbush go pawn it fi bail you man out of jail wicked gal…. now you know who a Wright…..and when the come out a jail you ask him fi money fi go back to the pawn shop him beat nearly kill you ….hoodie deh Arizona buy all your story that y tell him

8. mi sure dis man neva a wok wen di 2 a unnuh did deh an yuh well accept it..unnuh deh a dance evrynite togeddah…suh none a unnuh nuh weh di pitney dem sleep, wen dance dun a mawnin suh unnuh nuh noe how dem eat..WHY NOW IS A PRABLEMM? yuh shuddah shame a yuhseld fi pik up wotliss man fi 15 years you is no betta fi a ooman mi tink yuh seh hoodie mek yuh lose job, suh how now yuh hav up gud job n membah dis…cheap tings attract di most customaz..suh ppl man wi gwaan fuxx out yuh ole but dem nah wife yuh..guh sit down n rear di kids di right way wid r widout a pa n tap roam street n act like leggo beast FOH…use di courts n stop embarrass yuhself a road

1. this is a fact. Him have no emplyment papers, so the judge order $25 (per week). Suh wait deh, is which champagne cost $720!!!???

9. Dutty Janet no man nah mine gooo gooo suck pussy gal. Get a life stop guh a dance and buy some clothes for the kids. Yuh get money fi yuh son stop used it pan yuh self. Yuh worst dan hoodie but hoodie should a know yuh can’t turn a whore into a house wife.

10. The last time she get arrested is her own niece lock her up and she’s telling ppl that is hoodie do it , MY GOD JANET…..tell the ppl them that you and your niece fight on church ave , and you get one month suspension from your job

11. Boss lady, whata way yuh nuh have nuttin fi du inna di morning yah fi come pon pinky fi mek comment about di woman. This not about di lady it’s about child support ok. Yuh act like a yuh name hoodie or u are f**king him. If u is a real boss bitch not lady u would be talking different. Come off a punky wid yuh waste comments dem. Janet a goodlyone a yuh clise friend dem a chat yuh and secretly jealous a yuh. Watch yuh self and dem dutty careless ppl deh yuh hear.

12. NO MAN BOSS LADY U IGNORANT FI JANET BAD IS WHAT IS UR MAN SHE TEKKING R U A HOODIE GAL R A JEALOUSY. MI THINK THIS POST IS ABOUT CHILD SUPPORT EVERYTIME U RUN IN WITH SUMTING NEGATIVE BOUT THE GIRL. WICKED HOODIE WI KNOW A U A BOSS LADY LOWE DI WOMAN NOW,IS ABOUT TIME. GUH TEK CARE A U PICKNEY DEM DI WOMAN MOVE ON LEFT U LONG TIME. AH LONGTIME U A WALK & CHAT DI WOMAN U EVEN TRYI FI MEK JANET STORM DEM LOOSE HAR LITTLE WORK. IF A MI WAS JANET STORM DEM U GET BEATEN LONGTIME U WOULDA FRAID FI EVEN LOOK MUCHLESS CHAT. BIG UP SELF JANET STORM DEM

13. Bitch nuh move on … So y she still a troubling the man , O.k if the man nah do nothing for him kids do what you fi do simple…. At the rate that it’s going one ago dead and one going to prison … stop call hoodie name because janet knows Me